Zelim da se vrati...

bambi1978:
Ima dana kada coveku nije ni do cega.Dana kada mu je potreban neko, dana kada.....

Tesko je, nesto mi nedostaje, ali ne neko, osoba, nedostaje mi osecaj koji je bio, a koga vise nema.

Ponekad pozelim da nikada nisam tako nesto ni osetio,
jer pre takvih stvari sve mi je bilo ravno, i nije mi bilo bitno hoce li u vezi biti emocija ili ne.
A sada, ponekad mi se prosto gadi da legnem sa nekom ribom u krevet, da sedim i pricam sa njom.
I onda.... sedi i budi sam.Pa nije ni to resenje.

Jednostavno zelim da se taj stari osecaj vrati.
pa idi i placi joj na pragu, mozda ti se vrati i ona i osecaj, u protivnom, losa ti je zvaka za ribe prijatelju, jedino ako hoces neku blago retardiranu!

seaman:
bambi1978:
Ima dana kada coveku nije ni do cega.Dana kada mu je potreban neko, dana kada.....

Tesko je, nesto mi nedostaje, ali ne neko, osoba, nedostaje mi osecaj koji je bio, a koga vise nema.

Ponekad pozelim da nikada nisam tako nesto ni osetio,
jer pre takvih stvari sve mi je bilo ravno, i nije mi bilo bitno hoce li u vezi biti emocija ili ne.
A sada, ponekad mi se prosto gadi da legnem sa nekom ribom u krevet, da sedim i pricam sa njom.
I onda.... sedi i budi sam.Pa nije ni to resenje.

Jednostavno zelim da se taj stari osecaj vrati.
pa idi i placi joj na pragu, mozda ti se vrati i ona i osecaj, u protivnom, losa ti je zvaka za ribe prijatelju, jedino ako hoces neku blago retardiranu!

Seaman ako nisi nishta pametnije umeo reci bolje da si cutao!!! :twisted: svako ima pravo na neshto tako i ON ima pravo da iznese svoje mishljenje i da podeli to sa nekim na bilo koji nacin !!!Poshto je ovaj nacin najlakshi tako je i uradio!!A ti bi mogao malo vise da se pozabavish devojkama ili tako necim slicnim!Nije mu zvaka i ne muva ribe samo mu je potrebna pomoc i tudje mishljenje da bi olakshao sebi!!Pozdrav od Andjele!!!

Mislim da su forumi mjesta na kojima ljudi diskutuju na određene teme, a ne mjesta za pateticno ispovijedanje. To mislim kako za ovu, tako i za temu "Zaljubljen u ljubav".
Mislim da je tip mogao da postavi jednostavno jednu recenicu, a ne da se pateticno raspise i da se uopste ne zna ni o cemu bi trebalo da se diskutuje.
Bez veze je...

pa idi i placi joj na pragu, mozda ti se vrati i ona i osecaj, u protivnom, losa ti je zvaka za ribe prijatelju, jedino ako hoces neku blago retardiranu![/quote]

Prijatelju, prvo bi morao da naucis da citas, i ako vec zelis da odgovoris na nesto, onda dobro analiziraj pitanje.
Nisam rekao da mi nedostaje neka osoba, vec osecaj.
A cisto da budes malo informisan, devojke ne muvan po forumima, vec oci u oci.A sta tada pricam i kakvu zvaku imam ti to nikada neces znati, niti ces moci da postignes neki zavidniji podvig kod zena, dok god budes u zivotu imao stav koji imas sada.
Cenim svacije misljenje, ali tvoje je beskompromisno.

Back