Chamomille
Početnik
- Poruka
- 12
Hvala na dobronamernim sugestijama.I imam nameru da mu se ozbiljno posvetim.Svesna sam svih obaveza koje me čekaju čak šta više, radujem im se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Chamomille:Hvala na dobronamernim sugestijama.I imam nameru da mu se ozbiljno posvetim.Svesna sam svih obaveza koje me čekaju čak šta više, radujem im se.
Uz svo poštovanje tvom psu i ljubavi koju imaš za njega, kao i vremenu koje mu posvećuješ, imati pekinezera i imati avganistanskog hrta u kući nije baš istoNatasaNatasa:Nisu to nikakve strašne obaveze ... mene su zaplašivali tim obavezama bože me sačuvaj, a ispostavilo se, da je imati psa u kući ... neizmerna radost.
Konačno sam odlučila kojia kuca će naći svoj dom kod mene-Avganistanski hrt!!! :grin::razz: :-D
![]()
Gledala sam njihove slike i ne mogu da se odvojim!Čak sam našla informaciju koja je odgajivačnica najbolja i koliko koštaju,sve!!!
Na prolece treba da kupim psa za stan.Ne Znam koju rasu da uzmem.Treba mi neko sto ne raste puno i nije previse glasno.Predlozite nesto!Razmisljala sam o Koker spanijelu.Sta mislite?I ako se odlucim za tu rasu,gde bih mogla da ga kupim?Verovatno cu ici u BG da tamo kupim,ali posto nisam iz BG-a recite mi gde imaju pet shop-ovi?
Hvala unapred!![]()
e za ovo sa dlakama ti dajem posebnu reputaciju![]()
Ja imam stene Kineskog Cubastog golokozog(sasavulja moja medena).Nema mirisa,nema dlaka,vesela je,pametna,vrlo razigrana i dobrocudna prema svima.Obozava da besni po kuci i trci iz jedne sobe u drugu
.Voli da se seta (moramo da se oblacimo,mnogo je hladno
) i igra sa kucicima ispred zgrade.Savrsen pas za vlasnike malih stanova.UMILJATA DO BESVESTI
Ma,obozavam je...
![]()