Zelenski se seli u Veliku Britaniju

Očekivano
PS; Za one koji nisu znali:
Fašizam je nastao na ostrvu
Hitler je, mnogo kasnije, samo prepisao plan i program

PS:
Zelenski je tragična figura:
Klovn koji je upotrebljen da ostvari plan nemačkog kancelara Oto fon Bizmarka
Uh koliko god da ne volim pirgave fasizam je nastao 1922 u italiji a 1932 je oswald mosley osnovao najjaču fasisticku partiju u engleskoj...
Screenshot_20250822_073356_Google.jpg

Šta god potpiše ispašće izdajnik.

Zavisi kako gledaš. Ako ostane ovo stanje kako se predlaže (teritorije za garancije), mislim da je dobro prošao i da je uradio najviše što je moglo u datim okolnostima. Biti ruska kolonija i osloboditi se, nije nešto što ne dolazi sa cenom. Putin takve stvari kažnjava krvlju i to im se desilo. Zato mislim da što se tiče potpisivanja, to je sasvim razumno rešenje. Bolje nije moglo da se postigne a inat nema neke poente. To možemo da vidimo i na primeru Srbije. Mi se 3 decenije inatimo da nismo izgubili nešto što jesmo izgubili i šta smo dobili sa tim inatom? Da li se teritorija vratila? Nije, inat nas je samo koštao u propuštenim integracijama u EU i postajanju rudarske kolonije. Ono kad smo uništili poziciju Srbije da bi se inatili oko nečega što je neostvarivo.

zelenski pa zelenski :roll:

on je totalno nebitan. kada vise ne bude odgovarao, dovesce se sledeca marioneta koja je na redu

jedino sto mi je simpaticno kod njega jeste da je zajebhao sve holivudske glumce ovom ulogom

pristao je na ulogu gde on gubi zivot igrajuci istu

kaki ****** van dam,sigal,stalone i ekipa

Back