zenazmaj
Zainteresovan član
- Poruka
- 194
Pa jel smrs`o?
Pa, sad bas nije zgodno da premeravam komsiju, ali njegova zena kaze da jeste. Kako i ne bi, kad je pio dvostruku dozu!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jel smrs`o?
Tako i ja...Volim caj i kafuuuuu(malo vise).Zeleni skoro svaki dan 1 solja,svidja mi se.
To je to...ne znam sta jos da kazem...
Evo ti slikovito... baš onako... lep, extreman primer.....Nisam ni znala da guza moze biti trapezasta...lol...
Oni koji ne vole caj ili zele da unose antioksidanse na laksi nacin preporucujem " flavin " preparate. Iz 77 biljaka izvuceno ono sto vredi. Ja sam ga pio u vecoj kolicini dok sam se bavio aktivno sportom i krvna slika je bila monogo bolja nego kada duze nisam koristio.
moja drugarica je imala dobre reultate.
Ja samo mogu preporuciti, nija bas jeftin ali vredi probati, kako kazu koliko para toliko muzike.
Nisam ja stavila tu plavu crtu
Ali moram primetiti da je vrlo zanimljiva.
Pokrila je baš onako... baš
kako god da pijes, prva voda se baca
znaci, ako pijes infuziju, prvo stavis kesicu u vrelu vodu, zatim tu prvu vodu bacis, a sa kesicom (sada vec mokrom) spremas caj koji ces da popijes
ako ga pijes drugacije, buduci da ima specifican ukus, moze od njega da ti pripadne muka.
:shock:
ja ga uvek pijem tako što ubacim vrećicu u vodu, sačekam, bacim vrećicu i pijem. bez meda, šećera, limuna... i volim ga.
Evo ti slikovito... baš onako... lep, extreman primer.....
marina. jedna moja profesorka ga preporučuje svim ženama sa fibrocističnim dojkama ( zeleni čaj i vit. E) - kao oče naš... I ja od tad počela:pa ima li rezultata i u kakvoj su vezi zeleni čaj, vit.E i fibrocistične dojke