Zelena zaba

Opadanje kose i gubitak grudi nije tema za sprdanje s obzirom na toliko zastupljene maligne bolesti kod nas.
У овом контексту јесте.
Убисте више са тим ходањем по јајима, аман људи.
Мени су оба родитеља умрла од рака, ако неко треба да буде осетљив на ту тему, то сам ја.
Дакле, опадање косе се зове ћелавост, или алопеција, и потпуно је независна болест, не само пропратна појава код малигних болести.
И да се не увреде па сад ови ћелави услед алопеције, мој муж је ћелав.

У овом контексту јесте.
Убисте више са тим ходањем по јајима, аман људи.
Мени су оба родитеља умрла од рака, ако неко треба да буде осетљив на ту тему, то сам ја.
Дакле, опадање косе се зове ћелавост, или алопеција, и потпуно је независна болест, не само пропратна појава код малигних болести.
И да се не увреде па сад ови ћелави услед алопеције, мој муж је ћелав.
I ja imam alopeciju areatu, celavost na pecate, koja dolazi i nestaje od moje 18. godine i nije zabavna uopste.

I ja imam alopeciju areatu, celavost na pecate, koja dolazi i nestaje od moje 18. godine i nije zabavna uopste.
Жао ми је, ниједна болест није забавна...али овде смо се шалили на једну сасвим одређену тему имагинарног мењања пола проласком испод дуге.
И заиста нема потребе да сада скрећемо тему на болести, јер свако од нас у том случају може да се пронађе.

zar te kad prođeš ispod duge ne čeka milion evra keš manija

makar tako kaže predanje iz mog kraja
Ма та дуга је једна магична појава, сваки крај јој нешто приписује...ево, само овде смо већ пронашли 3 различите моћи исте појаве.
Само не знам шта се дешава кад су на небу 2 дуге :lol:

Back