- Poruka
- 17.472
Opet nove neke teorije,B.G. nas čipuje(ili truje,nisam sigurna) hranom na kojoj je ovaj znak.
Kupujete li tu hranu,da li mozda izbjegavate ili ne vjerujete u takve priče?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da je to skretanje teme sa stvarnih problema koji su za pojedinca previse veliki da se uhvati u kostac sa njima.Evo čitam kako se ljudi plaše svega. Težak je takav život
mene cipovali sa tri vakcine, nema sta vise da brinem
dve zeneke i jedan fajzer, moj ti. naspricana sam kao onaj krastavac sto su vratili iz Kroacije.Срамота!
Znaš li šta znači ovaj znakPogledajte prilog 1414137
Opet nove neke teorije,B.G. nas čipuje(ili truje,nisam sigurna) hranom na kojoj je ovaj znak.
Kupujete li tu hranu,da li mozda izbjegavate ili ne vjerujete u takve priče?
Znam,pročitala. Nema veze s ovim o čemu se piše. Znak stariji od aktivnosti B.G.Znaš li šta znači ovaj znak
Još jedna i ima da svijetliš u mraku.dve zeneke i jedan fajzer, moj ti. naspricana sam kao onaj krastavac sto su vratili iz Kroacije.
Иииииик, па ти си већ мртва, само ти то још нико није рекаоkupujem. i vakcinišem se za sve za šta je vakcina dostupna. i koristim veštačke zaslađivače i insekte ću probati čim mi se ukaže prilika isto koristim i puževu sluz za lice a jedem i soju
Ja jedino što gledam je rok trajanja i to ponekad zaboravim.Тема: ја волим жабе. И жабље батаке. И купујем не гледајући да ли има тај знак, јер је мени мој геније објаснио. Ето.
Не гледам ни то, мрзи ме да вадим други пар наочара из ташне, тако на слепо купујем...пробиотик свакако увек имамоJa jedino što gledam je rok trajanja i to ponekad zaboravim.
Иииииик, па ти си већ мртва, само ти то још нико није рекао
Jao isto sestro po vakcinidve zeneke i jedan fajzer, moj ti. naspricana sam kao onaj krastavac sto su vratili iz Kroacije.
Ljudi prosto žele da se plaše i u sve sumnjaju.Btw, to ludilo sa teorijama zavere je ponovo otislo daleko, ko i uvek, pa sad se desava kad nam klijent posalje proizvod na fotkanje trazi da mi u postprodukciji skidamo tu nesrecnu zabu
Možda je nacrtana ona žaba što je ližeš da se nadrogirašali koliki iq treba da ima neko da vidi žabicu i pored jasno piše rainforest alliance i da mu asocijacija bude da unutra ima žabljih toksina a ne da je neka ekološka inicijativa koja štiti ekosistem da žabice mogu bezbedno da krekeću, kao indikator da je sve ok sa njihovim habitatom
čak i ovo objašnjenje je sklepano sa dva neurona i 98% sam sigurna da je tačno jer ne znam tačno šta znači simbol žabe
Ajahuaska iz zabe? Tj, neka supstanca kao ajahuaska?Možda je nacrtana ona žaba što je ližeš da se nadrogiraš
A nisi čula da pretvara žene u muškarceИ психоделици и отрови, и то изузетно јаки.
Али, мене је ово асоцирало на онај покрет за заштиту амазонских шума, ништа ми није упалило црвену лампицу.