Zelena zaba

zendeli

Elita
VIP
Poruka
17.472
Zaba-825x510.jpeg.jpg

Opet nove neke teorije,B.G. nas čipuje(ili truje,nisam sigurna) hranom na kojoj je ovaj znak.
Kupujete li tu hranu,da li mozda izbjegavate ili ne vjerujete u takve priče?

kupujem. i vakcinišem se za sve za šta je vakcina dostupna. i koristim veštačke zaslađivače 🥰 i insekte ću probati čim mi se ukaže prilika 🥰 isto koristim i puževu sluz za lice 🥰 a jedem i soju 🥰
Иииииик, па ти си већ мртва, само ти то још нико није рекао :lol:

Тема: ја волим жабе. И жабље батаке. И купујем не гледајући да ли има тај знак, јер је мени мој геније објаснио. Ето.

Ja jedino što gledam je rok trajanja i to ponekad zaboravim.
Не гледам ни то, мрзи ме да вадим други пар наочара из ташне, тако на слепо купујем...пробиотик свакако увек имамо :rotf:

ali koliki iq treba da ima neko da vidi žabicu i pored jasno piše rainforest alliance i da mu asocijacija bude da unutra ima žabljih toksina a ne da je neka ekološka inicijativa koja štiti ekosistem da žabice mogu bezbedno da krekeću, kao indikator da je sve ok sa njihovim habitatom

čak i ovo objašnjenje je sklepano sa dva neurona i 98% sam sigurna da je tačno jer ne znam tačno šta znači simbol žabe

ali koliki iq treba da ima neko da vidi žabicu i pored jasno piše rainforest alliance i da mu asocijacija bude da unutra ima žabljih toksina a ne da je neka ekološka inicijativa koja štiti ekosistem da žabice mogu bezbedno da krekeću, kao indikator da je sve ok sa njihovim habitatom

čak i ovo objašnjenje je sklepano sa dva neurona i 98% sam sigurna da je tačno jer ne znam tačno šta znači simbol žabe
Možda je nacrtana ona žaba što je ližeš da se nadrogiraš :think:

И психоделици и отрови, и то изузетно јаки.
Али, мене је ово асоцирало на онај покрет за заштиту амазонских шума, ништа ми није упалило црвену лампицу.

И психоделици и отрови, и то изузетно јаки.
Али, мене је ово асоцирало на онај покрет за заштиту амазонских шума, ништа ми није упалило црвену лампицу.
A nisi čula da pretvara žene u muškarce🤣

Back