Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.451
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Klasicno ubistvo, ono, knjiski primer.to mu je bio jedini zlocin
uspanicio se i dao gas umesto da pomogne.
ali kao sto si napisao, bio je klinac pa takva reakcije nije nemoguca kod neiskusnog vozaca
a DS ćutao i nije hteo da reaguje kao recimo za predavanje NIS-a Rusima po volji DSS-a?Karica je targetirao DSS i Kostunica, ne DS, nemoj sada da se foliramo ovde i lazemo mladje narastaje.
a pa to u OktombruБас гитару
Slazem se da je DS zasrala sve.a DS ćutao i nije hteo da reaguje kao recimo za predavanje NIS-a Rusima po volji DSS-a?
Znači odobravali su ovo prvo ali nisu reagovali jer Teta Mirin pulen ne može biti napadnut od ostalih Teta Mirinih kadrova koji predjoše mahom u DS
ja da sam bio u DS-u ne bi mi stopirali stručno zapošljavanje na RTS-u iako je cela ekipa profesionalnih iskusnih šefova sa oduševljenjem videla talenat u meni ali njihove preporuke su poslužile nekome da ima papir kad ode u WCSlazem se da je DS zasrala sve.
Ne razumem zasto to meni pricas, pa nisam ja bio tada u DS-u, nego ti![]()
Kada je to bilo i šta su pisali?E, secam se kada su na Krsti bili Zeksovi botovi, znaci ne SNS, vec direktno Zeksovi sendvicari![]()
![]()
Mislim kada je ovaj Zeksov klinac ubio ovu devojcicu, tj. nesto posle kada je bilo aktuelno sudjenje/ presuda i sl. I kada mu se predozirala ona svalerka i sl.Kada je to bilo i šta su pisali?
Kamerman ili šta?ja da sam bio u DS-u ne bi mi stopirali stručno zapošljavanje na RTS-u iako je cela ekipa profesionalnih iskusnih šefova sa oduševljenjem videla talenat u meni ali njihove preporuke su poslužile nekome da ima papir kad ode u WC
Bili su vidno razočarani pa su me poslali na Pink kod svojih bivših kolega u penziji ali se Žeks bio uradio pa nije došao na sastanak a onda sam se ja naljutio.
Ja mislila on stvarno valja parizere? Kad ono...ima i spiku. Nasto šta radi Stojko?
Završio dizajn zvuka.Ja mislila on stvarno valja parizere? Kad ono...ima i spiku. Nasto šta radi Stojko?
Jak fakultet!Završio dizajn zvuka.
240 espb bodova.Jak fakultet!![]()
Ma nemoj!240 espb bodova.
Keve mi Nevenke.Ma nemoj!![]()
Žeks je bio šta god hoće pod premisom da voli režim koji ga tokom trajanja zatekne.Željko Mitrović, zvani Žeks - vlasnik Pinka.
Malo da ga pohvalimo, malo da ga pokudimo, malo da ga sprdamo, a malo i da ga analiziramo!
Što se tiče njegovih humanitarnih akcija svaka mu čast. Znam da tu ima marketinga, samopromocije i ko zna šta još, ali je takođe i činjenica da je mnoge porodice spasio od bijede i mnogu djecu usrećio. Gradi domove za sirotinju, siročiće, vodi istu tu djecu na more i ko zna kako sve još ne pomaže. Sve ovo zaslužuje pohvalu, sve ovo treba da se zabilježi i da mu se zahvali.
S druge strane njegovo klinačko ponašanje u šestoj deceniji, njegova neprirodna hiperaktivnost, njegova pojava, izjave, privrženost režimu i razni skandali izazivaju negativnu pozornost. Mnogi postavljaju pitanje da li je ta njegova ,,vitalnost,, dar prirode ili dar dobavljača kvalitetne robe. Kao pojava je često iritantan, non stop popravlja kosicu, priča brzo i ishitreno i glumi vanzemaljca sa natprirodnim moćima.
Ima ga svugdje, na estradi, pod ruku sa režimom, u inovatorstvu, humanitarnoj misiji...
Bilo kuda, Žeks svuda.
U dilemi sam da li je to samo razigrani deda, mladalačkog izgleda i elana, neko po zadatku ili...
Je li produžena ruka vlasti, nekakva značajna karika SNS-a ili nema izbora?
Da je adolescentan, ne znam do koje starosne granice se to računa?
Ko je on uopšte?
nzmJa mislila on stvarno valja parizere? Kad ono...ima i spiku. Nasto šta radi Stojko?
kako onda objašnjavaš njegovo razaranje psihe neinteligentnih srba putem pinka,ako je tako ''human''?Ljudi koji imaju podosta para su se uvek i svuda kotraverzne ličnosti.
Ako uzmemo kao činjenicu, da je manje-više tako svuda u svetu, svako ko izdavaja od svog kapitala, pa makar i uzimao od bogatih i davao manje bogatima ili siromašnija jeste za respekt. Ne kažem da je čovek baš moderni "Robin Hud", ali da je humanitac jeste.
Mana je što se previše reklamira u tim svojim humanitarnim akcijama. Ako je ljudima dato bez ikakvih obaveza prema njemu, pa makar i njemu to išlo u prilog kao dobra reklama,...nemam ništa protiv.
P.S. Menu ovaj čovek nije tako simpatičan, kao postavljaču teme, ali nije mi ni grozan.
Bogati ljudi dobiju respekt zajednice u kojoj žive, tek onda kada za nju nešto vredno ( humanitarno) i urade. Nekako se to od njih uvek i očekuje.
Lično (mda, nzm čoveka), uprkos ne tako simpatičnoj pojavi, msm da jeste human čovek.
Misliš na Kosovo ili na okupiranu i otetu RS?Narkoman u sluzbi okupatora i uzurpatora otete zemlje Srbije.
Nije samo problem u njemu. Problem je u ljudima. Ljudi su poluludi. Sva atmosfera podsjeća na onu iz Leta iznad kukavičjevog gnijezda. Iole pametan čovjek se teško snalazi u sadašnjem vremenu.nzm
kako onda objašnjavaš njegovo razaranje psihe neinteligentnih srba putem pinka,ako je tako ''human''?