Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.451
što ti to smeta? hoćeš da ga ženiš?Da li on ima vise plastike na licu, ili Tramp vestacke kose na glavi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
što ti to smeta? hoćeš da ga ženiš?Da li on ima vise plastike na licu, ili Tramp vestacke kose na glavi?
Rijaliti je prvo pustio Dragan Djilas "Veliki Brat"Šta tu ima da se hvali? Željko Mitrović je, objektivno gledano, jedan od ključnih krivaca za kulturno, moralno i intelektualno posrnuće Srbije. Čovek je medijski diler kiča i šunda, distributer svađa, pljuvanja, tuča, ponižavanja, rijalitija, tenzije i sveopšte dezintegracije ljudskog dostojanstva.
On je otvorio vrata javnom govoru u kojem se vrišti, preti, vređa, kleveće, u kojem normalan razgovor i poštovanje više ne postoji. Stotine hiljada dece su odrastale uz njegove "programe", formirajući karaktere na osnovu šablona u kojima dominiraju neznanje, agresija, pohlepa, seksualizacija svega i kult "lako stečene slave".
Rezultat? Danas imamo generacije koje gaze ljude po ulicama u besnim kolima, pucaju po selima, ubijaju po školama, grade nadstrešnice... jer su odrasli u svetu koji im je Mitrović nacrtao kao normalan.
Sve to uz blisku saradnju sa svakom vlašću kojoj treba neko da zabavlja, zaglupljuje narod i proizvodi sendvičare dok se iza kulisa masno profitira. Nije on nikakav deda u mladalačkoj fazi, već vrlo svestan činilac sistema koji od Srbije pravi rijaliti septičku jamu.
Бас гитаруa šta on konkretno svira?
liči mi na "Chariot of Fire"
Mozda i hocu, ali to je previse intimno pitanje, kako se usudjujete Gospodine?što ti to smeta? hoćeš da ga ženiš?
svaka medalja ima dve stranekakve veze ima kakav je? jedino merilo jeste STA JE UCINIO ZA SIROTINJU
to sto pravi od sebe klovna moz mislit
"svetac" Zeljo dragi, spava u kvantnom krevetu, u restoranu se mazi sa klinkama koja je i ako je napunila 18 godinica. a da li uzima steroidne testosterone za vitalnost ili je nesto drugo , to je vecŽeljko Mitrović, zvani Žeks - vlasnik Pinka.
Malo da ga pohvalimo, malo da ga pokudimo, malo da ga sprdamo, a malo i da ga analiziramo!
Što se tiče njegovih humanitarnih akcija svaka mu čast. Znam da tu ima marketinga, samopromocije i ko zna šta još, ali je takođe i činjenica da je mnoge porodice spasio od bijede i mnogu djecu usrećio. Gradi domove za sirotinju, siročiće, vodi istu tu djecu na more i ko zna kako sve još ne pomaže. Sve ovo zaslužuje pohvalu, sve ovo treba da se zabilježi i da mu se zahvali.
S druge strane njegovo klinačko ponašanje u šestoj deceniji, njegova neprirodna hiperaktivnost, njegova pojava, izjave, privrženost režimu i razni skandali izazivaju negativnu pozornost. Mnogi postavljaju pitanje da li je ta njegova ,,vitalnost,, dar prirode ili dar dobavljača kvalitetne robe. Kao pojava je često iritantan, non stop popravlja kosicu, priča brzo i ishitreno i glumi vanzemaljca sa natprirodnim moćima.
Ima ga svugdje, na estradi, pod ruku sa režimom, u inovatorstvu, humanitarnoj misiji...
Bilo kuda, Žeks svuda.
U dilemi sam da li je to samo razigrani deda, mladalačkog izgleda i elana, neko po zadatku ili...
Je li produžena ruka vlasti, nekakva značajna karika SNS-a ili nema izbora?
Da je adolescentan, ne znam do koje starosne granice se to računa?
Ko je on uopšte?
humanitarna pomoć obično služi za umanjenje poreza
Jedino je Kikiju Golubovicu Morao pare da isplati na vreme,a ostalima kad "stignu" na red,svaka medalja ima dve strane
dozvolićeš da se ovaj put ne složim sa tobom
kažeš dao narodu pare?
to je svega desetak pojedinaca a od ostalih miliona uzimao šakom i kapom pa je budžet bio njemu na usluzi
humanitarna pomoć obično služi za umanjenje poreza
verujem daje odlično iskalkulisao
kako je meni uzeo pare?od ostalih miliona uzimao šakom i kapom
svako nenamensko trošenje budžeta znači nižu zaradu zaposlenima ili tako nekakokako je meni uzeo pare?![]()
ako su ga i uveli (a nisu) nije u ovolikoj meri bio i ovoliko bolestan,ni blizusad mi se žuta popullacija brine za šund i kič a oni ga uveli?
jel platio pošteno?ja sam pristrasan jer sam na zlatiboru zeksu radio vodu u 2 kupatila pa nisam merodavan za misljenje![]()
A nećeš da kažeš da je on vozio većom brzinom od dozvoljene, da je imao tada 19 godina, mlad, neiskusan vozač koji upravlja moćnim automobilom.*pretrcavala na crveno. ali okej. kapiramo sta si hteo da kazes![]()
tada sam bio samo radnik ali se secam da smo imali frizider sa picem iz kog smo mogli da se sluzimo koliko hocemo i bio je rostilj svaki dan.jel platio pošteno?
to mu je bio jedini zlocinDa se nije zaustavio kad je udario devojku koju je odbacio 30 metara.
Što se gaženjem kolima tiče bila su dva slučaja za vreme lopovske vlasti ŽutihA nećeš da kažeš da je on vozio većom brzinom od dozvoljene, da je imao tada 19 godina, mlad, neiskusan vozač koji upravlja moćnim automobilom.
Da se nije zaustavio kad je udario devojku koju je odbacio 30 metara.
Ali Mitrovićev sin može da ubija slobodno, jer smo raspala država i sve treba da nas je sramota zato što ćutimo i trpimo to.
Karica je targetirao i cancelovao DSS i Kostunica, ne DS, nemoj sada da se foliramo ovde i lazemo mladje narastaje.sad mi se žuta popullacija brine za šund i kič a oni ga uveli?
zaboravljaju šta je bilo 2005-te
kolektivna amnezija takoreći
te daleke 2005-te lupali su glavu dal da uklone Žeksovu kič šund televiziju, jes da su ga prozivali za veze sa Teta Mirom ali opetskoro ceo JUL je prešao u DS
drugi kandidat za isključivanje je bila BK TV gde je Bogoljub na svojim dnevnicima izveštavao o DS-u ko danas N1 o SNS-u a i brojao je izvesno članstvo za pokret "Zelena Salata"
Izbor DS-a nije bio težak jer je Bogoljub plašeći se gubitka frekvencije dao poslednje atome snage da otvori narodu oči ko su i šta su Žuti
BK TV je ugašen, Žeks nastavlja sa radom