.. zdravo ..

• Začetnik teme Začetnik teme alim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znaš ti moje đulove-ta dva pseta bi uvek kud i ja i sve bi što i ja...
Hteli bi i da pričaju,ali ih yebe oblik čeljusti pa uspevaju samo neko
"Aurlueaaaa.rrrgaliiiieaaa" i tome sl...
Ma ja ih i bez tog razumem...
Oni mene ne uvek-ko mala deca su...

.. e stu luciu de koš e tetin .. fan a gola nke i piu picin ..
.. mama mama dam a palank .. vuiu ana a kažin vuju ana a kažin ..

.. volite pjesme .. vi srbi .. ? .. mi hrvati jako ..

.. čim su mene protjerali hrvati se stali dogovarati za rat .. .. ****** ..
.. ne brinite .. neće udriti na vas ..
.. oni bi građanski da se zgrabe .. ali mislim da ne znaju ko sa kim i protiv koga ..

.. mislite da ste i vi toliko u ***** kao oni .. ? .. ako jeste .. zlo vam se piše .. .. ne da vas strašim .. ****** .. .. tako mi izgleda ..

.. svađaju se oko vukovara .. 100 000 ljudi bilo u vukovaru .. .. zbog ćerilice ...
.. to im dajem za pravo .. ta ćirilica je ******* veliki .. .. gledam tu u naslovoma tema .. u istom naslovu neki je znak p i na drugom mjestu r .. pa to nema ni u starokineskom ..
.. a vi ste imali onog vuka draškovića što je sve znao i koji vas je učio čitaj kako piše .. .. ****** .. .. trebali bi preći na latinicu ..
.. a i srbi u hrvatskoj bi na latinicu .. vjerujem .. .. ali ovi oko njih ne daju .. .. po cjenu života ..

.. kad će rat .. ?

.. mislim se sad .. ko ste vi u stvari .. ko su srbi .. koja je to kultura .. .. šta mislite da od kulture imate sada .. ? .. neko ime .. ideju .. ?
.. ja bi za hrvate rekao ništa .. ja ne znam .. recimo .. jednog književnika .. koji bi baš nešto značio .. .. barem meni ..
.. a i ne znam ništa .. ni kao pokret ni kao ništa .. što bi obilježavalo ovo vrijeme .. a da vrijedi ..
.. imate vi nekog .. ? .. ili nešto .. ?

Nema Alime,baš sad smo neki dan zabatalili temu o serbskim filozofima...
Nema nikog svetskog formata,ne u Srbiji i Hrvackoj-nema na Balkanu...Ni Grečesko u novije doba nema više
-i oni su do pola Turkiš made...
Rvacki Kangrga je,kažu,bio ni nokat od Ive Andrića...A Ivo je.rekao bih,bil hobista u toj branši,a u književnosti odmah tu negde blizu Krleže...:lol:
Meni lično je i Basara ok-bar se zna zajebavat-ovi ostali ni to ne znaju...
Ma nije filozofija za nas-to je za one...one...ma -one koji sanjaju i kad misle-yebal ih vragec,nemrem se setit kaj sam zaboravil...

.. ne znam za kangrgu .. jedva čuo za njega .. neka stara ********* .. .. mislio sam više vaš nego naš .. ?
.. ****** .. mene svi drže za staru komunjaru .. a od tih starih .. i ne volim nikog .. .. ne znam ..
.. a ****** .. još dosta starog volim .. iako se nadam da će sve propasti ..

.. za tiog basaru znam još manje .. čitao sam one bicikliste .. ili tako nešto .. .. ali mi se ne čini kao nešto .. .. čini mi se kao neka .. šala .. oko teorija zavjere .. koju bi neko pisao iz zajebancije .. ?

.. da .. ivo i miro .. su prave priče .. .. njima se mi komunisti možemo slobodno hvaliti svijetom .. (.. jer je to ono naše vrijeme ..)

.. pa nisam .. ali jako volim turke ..
.. mislim da je počelo sa selimovićem i dervišom .. poslije sa andrićem .. pravim turčinom .. gospodinom .. efendijom .. .. poslije je onaj aralica učvrstio tu ljubav .. onaj tuđmanov posilni ..
.. ovi naši bosanci su me bili sjebali .. .. oni su najjebenije rušili jugu .. bregović kusturica .. poslije jergović .. .. propuh drugari .. kaže aralica ..

.. vaš je stav prema turcima .. samo mit .. ono .. epska pesma ..
.. sada su turci ***** .. .. ali ****** .. ko nije ..

.. u vezi filozofije .. još nešto ..

.. u trenutku kada se pretpostavi .. preokrenutri svijet .. svijet boga .. ili .. svijet postojećeg boga .. .. tada treba složiti još .. način .. model .. na koji bi taj svijet postojao ..
.. to se radi kao kod revolucije .. tali se staro zvono i lije krilatog konja .. .. ruši i gradi .. obično u visokoj temperaturi ..

.. božji model nema uzročnosti .. .. tako da je statistika .. i razni sinhroniciteti .. .. način na koji postoji ..
.. stvar je sada u pitanju .. zašto ta statistika tek tako kasno .. .. zašto nije prisutna svugdje i uvjek ..
.. a odgovor je .. zato što je skrivena .. poništena .. od energija i sila .. i na kraju masa ..

.. dakle .. ovako ..
.. u .. svemu .. je kretnja .. usađena .. .. u svemu je ona kod kuće .. .. a to se vidi u jedinoj stvari sa zemlja koja ju može osjetiti .. u čovjeku .. i njegovoj svijesti ..
.. u svijesti je moguće .. biti .. letjeti .. prostorom .. .. a taj se let ograničava .. svime onime što je materjalno ili energetsko ..
.. evolucija čovjeka traži od čovjeka .. širinu .. veličinu .. ona ga sili .. .. ja vjerujem da je to zakon .. .. bog mora naprijed .. bogu .. (.. ili sotoni .. koji je isto tu blizu ..)
(.. veličinu čovjek vidi u raznim stvarima .. recimo snazi .. danas novcu .. .. biblija tu veličinu vidi u .. slavi .. .. od koje je zemaljska .. jedan vid .. ili odraz ..)

.. kad bi čovjek bio .. svoja svijest .. .. on bi mogao sve .. .. kad bi se ta svijest mogla .. odvojiti .. pizdarija bi počela biti ozbiljna ..
.. ali i samosvijest je nastala prilično kasno .. .. a nekakve iskre .. odvojene svijesti .. .. mislim da je već moguće naći .. svijetom .. .. ili već .. ili odavno ..
(.. slično ovome .. kad čovjek zna misliti zna više od psa .. ili nekog koji misliti zna manje ..)

.. a fizika to dozvoljava .. u svijesti postoji .. .. veoma brzo .. ili čak trenutno ..
.. svjetlo često izgleda kao granica svjetova .. .. i kao val i čestiva .. .. ali možda još i dalje .. .. jer svjetlo ide do jasne granice brzine ..
.. a statistika podrazumjeva .. istovremenost .. .. nešto se događa zbog stanja u nekom polju .. .. i to tako da polje uravnotežava jedan svoj dio .. stanjem u drugom ..
.. tako da .. na izvoru mnogo toga .. postoji dvojnost .. ne kao izazvana .. .. nego kao ona koja stvara .. .. izvor može jedino tako i dati bilo što .. kao suprotnosti ..

.. suprotnosti koje se razdvoje .. koje izgube svoj par .. i krenu svijetom .. .. stvaraju .. ovaj .. materjalan svijet ..
.. elementi .. para .. mogu stvoriti veoma velike sile i energije .. potpuno suprotstavljene nekim drugim .. u uravnotežavati se u raznim stanjima i tokovima ..
.. ali .. kada pretjeraju .. uvjek postoji stanje veće ravnoteže kao mogućnost .. .. a ono dolazi u obzir kada nešto traži previše energije .. .. kao nekakav korjen .. ili grana .. koja ima odlične uvjete i raste nenormalno .. može ići onoliko koliko stablo ima snage podržati .. .. ako zbog bilo čega grana pretjera .. sjebava stablo ..

.. ono što je za .. ovaj svijet .. masa .. za onaj je .. recimo .. kretnja ..

.. onako kako se u ovom slažu čestice .. i svijet od njih .. .. tako se u onom slažu kretnje .. ili struje .. ili neravnoteže .. koje teže ..

.. recimo .. rast biljke znači .. polje .. .. polje čine neki spojevi .. ti su spojevi upravo oni koji .. nekakve struje kroz sebe dozvoljavaju .. neke kretnje .. neki tok .. koji se poslije vidi kao tok vode ili tvari .. koji te tvari .. razvodi uvis .. na grane ..
.. a sjeme je .. recimo .. .. takvo dešavanje .. u mogućnosti .. .. a mogućnost će se ostvariti kada sjeme dobije dovoljno vlage ili topline ..

.. tako naš svijet postaje .. polje .. struja .. tokova .. .. gravitacija čovjek stablo .. .. samo su mogućnosti ..
.. a razlikuju se .. čvrstinom toka .. svog postojanja .. .. tamo gdje su dešavanja jasna i gdje ih ništa ne ometa .. ponavljaju se hiljadama godina .. .. tamo gdje su slobodnija .. podložna su promjenama .. varijacijama .. korekcijama .. fluidnosti ..
.. ako neko postojanje postane veliko kao svijet .. tada postaje bog ..
.. je li to moguće .. ne zna se precizno .. .. za isusa su govorili .. ali to još ipak nije provjereno ..
.. majka bojža međugorska nema ni toliko šanse .. jer je papa na nju udario .. .. propagandistički ..

.. nismo .. ona se sa mnom nije običavala svađati ..
.. najviše se sa hrvatima kačila .. .. sa srbima i ne tako mnogo .. ili što ih je voljela ili što ih se bojala ..
.. mislim da se sa ženskama voljela više svađati .. .. muški joj .. inače bili .. omiljeniji ..

.. u vezi filozofije .. još nešto ..

.. u trenutku kada se pretpostavi .. preokrenutri svijet .. svijet boga .. ili .. svijet postojećeg boga .. .. tada treba složiti još .. način .. model .. na koji bi taj svijet postojao ..
.. to se radi kao kod revolucije .. tali se staro zvono i lije krilatog konja .. .. ruši i gradi .. obično u visokoj temperaturi ..

.. božji model nema uzročnosti .. .. tako da je statistika .. i razni sinhroniciteti .. .. način na koji postoji ..
.. stvar je sada u pitanju .. zašto ta statistika tek tako kasno .. .. zašto nije prisutna svugdje i uvjek ..
.. a odgovor je .. zato što je skrivena .. poništena .. od energija i sila .. i na kraju masa ..

.. dakle .. ovako ..
.. u .. svemu .. je kretnja .. usađena .. .. u svemu je ona kod kuće .. .. a to se vidi u jedinoj stvari sa zemlja koja ju može osjetiti .. u čovjeku .. i njegovoj svijesti ..
.. u svijesti je moguće .. biti .. letjeti .. prostorom .. .. a taj se let ograničava .. svime onime što je materjalno ili energetsko ..
.. evolucija čovjeka traži od čovjeka .. širinu .. veličinu .. ona ga sili .. .. ja vjerujem da je to zakon .. .. bog mora naprijed .. bogu .. (.. ili sotoni .. koji je isto tu blizu ..)
(.. veličinu čovjek vidi u raznim stvarima .. recimo snazi .. danas novcu .. .. biblija tu veličinu vidi u .. slavi .. .. od koje je zemaljska .. jedan vid .. ili odraz ..)

.. kad bi čovjek bio .. svoja svijest .. .. on bi mogao sve .. .. kad bi se ta svijest mogla .. odvojiti .. pizdarija bi počela biti ozbiljna ..
.. ali i samosvijest je nastala prilično kasno .. .. a nekakve iskre .. odvojene svijesti .. .. mislim da je već moguće naći .. svijetom .. .. ili već .. ili odavno ..
(.. slično ovome .. kad čovjek zna misliti zna više od psa .. ili nekog koji misliti zna manje ..)

.. a fizika to dozvoljava .. u svijesti postoji .. .. veoma brzo .. ili čak trenutno ..
.. svjetlo često izgleda kao granica svjetova .. .. i kao val i čestiva .. .. ali možda još i dalje .. .. jer svjetlo ide do jasne granice brzine ..
.. a statistika podrazumjeva .. istovremenost .. .. nešto se događa zbog stanja u nekom polju .. .. i to tako da polje uravnotežava jedan svoj dio .. stanjem u drugom ..
.. tako da .. na izvoru mnogo toga .. postoji dvojnost .. ne kao izazvana .. .. nego kao ona koja stvara .. .. izvor može jedino tako i dati bilo što .. kao suprotnosti ..

.. suprotnosti koje se razdvoje .. koje izgube svoj par .. i krenu svijetom .. .. stvaraju .. ovaj .. materjalan svijet ..
.. elementi .. para .. mogu stvoriti veoma velike sile i energije .. potpuno suprotstavljene nekim drugim .. u uravnotežavati se u raznim stanjima i tokovima ..
.. ali .. kada pretjeraju .. uvjek postoji stanje veće ravnoteže kao mogućnost .. .. a ono dolazi u obzir kada nešto traži previše energije .. .. kao nekakav korjen .. ili grana .. koja ima odlične uvjete i raste nenormalno .. može ići onoliko koliko stablo ima snage podržati .. .. ako zbog bilo čega grana pretjera .. sjebava stablo ..

Nemoj se mučiti s tom logikom...Kvantna fizika je ne koristi...Matematiku verovatnoće,ali
i to kao kompleksnu stranu...Nema tu ovakvog determinizma kao u našim mislima gde ređamo
sećanja...Urednik kaže:ova tabela da se popuni...I ti popuniš...:mrgreen:
A u mikrosvetu još 8 dimenzija kako se spuštaš i sa svakom dimenzijom-novi zakoni!JBG...

.. ne .. gotovo .. nema više dole ..
.. nema filozofije ni nauke koja bi ubacivala riječi .. i njima se opijala ..
.. nastavak je za nas .. seljake .. .. ono što vidiš .. što je očito .. .. od sada ..

.. vi se sa hrvatima ne družite .. ? .. nikad si niste bili dobri .. ?

.. ali mislim da podjednako ništa ne filozofirate ni vi ni oni .. .. nije vam palo na pamet da se udružite .. ?
.. pa i nije .. priznajem .. neko rješenje .. .. ****** .. .. zbrajanje slabosti nikada nije dalo snagu ..

... .. .... . ... .... .. .. .... ... .. .. .. .. ... ..... .. .... . ... .... .. .. .... ... .. .. ..
.. ... ..... .. .... . ... .... .. .. .... ... .. .. .. ... .. .... . ... .... .. .. .... ... .. .. .. .. ... ..... .. .... . ... .... .. .. .... ... .. .. ..
.. ... ..

Upravo sam otkrio da moze da se izbaci dosadni tekst izmedju tackica i da bude jednako razumljivo.

.. ... ... .. .. ... .. .... . ... .... .. .. .... ... .. .. ..... .. .... . ... .... .. .. .... ... .. .. .. .. ... ..... .. .... . ... .... .. .. .... ... .. .. ..
.... . ... ..... .. .... . ... .... .. .. .... ... .. .. .... ... ..... .. .... . ... .... .. .. .... ... .. .. ..
.. ... ..... .. .... . ... .... .. .. .... ... .. .. .... ... ..... .. .... . ... .... .. .. .... ... .. .. ..
.. ... ..... .. .... . ... .... .. .. .... ... .. .. ..
.. ... ..

Probajte, skroz je gotivno.

.. sjetio se nečeg .. i ko velim .. ništa me ne košta ..

.. počeo igrati loto .. .. a po teoriji morfogeničnih polja .. čuvenog amera artura šelendraka .. ako mnogi o tome misle .. pozitivno .. šense se jebeno povećavaju ..

.. uvjeren u vaš .. pozitivistički .. ustroj .. .. izračuno sam da je meni dovoljno da .. ubacim .. u vašu podsvjest .. podatak .. o svom igranju .. .. a vaša će podsvjest .. tada .. sama .. poraditi .. u smjeru .. ko što i treba ..

.. sjetio se nečeg .. i ko velim .. ništa me ne košta ..

.. počeo igrati loto .. .. a po teoriji morfogeničnih polja .. čuvenog amera artura šelendraka .. ako mnogi o tome misle .. pozitivno .. šense se jebeno povećavaju ..

.. uvjeren u vaš .. pozitivistički .. ustroj .. .. izračuno sam da je meni dovoljno da .. ubacim .. u vašu podsvjest .. podatak .. o svom igranju .. .. a vaša će podsvjest .. tada .. sama .. poraditi .. u smjeru .. ko što i treba ..

... zdravo...... nema se vremena, stvarno se nema vremena za razvoj filosofije... sad razmišljam o soul mate i tako dolazim do zaključka da... jeste... i tako ako se razumemo ... ebomater ako nije ... velika je greška napravljena a kako se dolazi do tačnog zaključka ... evo ... treba staviti jedan kamen četvrtaski neobrađen težak tonu ipo... to je kamen za plus konačno od minus beskonačno ... konačnim se naziva onaj kamen koji mora biti ograničen drugim kamenom a plus beskonačno mora biti kamen obrazovan pod minus konačno ... što znači da ne znam da izmislim... ako mi ne verujete nekaa mi kamen razbije ... najbolji način je automatko pisanje i ne petljati se sa sektama... ne mogu više da se setim.... a svašta mi se pokazivalo tako da uopšte ne znam šta dalje smatram... od navale mojih misli... pretpostavimo da je to stvar po sebi ... pukle su mi i ruskinja i bugarka sijalice... kad od jakih misli poludim ... često se dešava... tako da ... uvek nešto popravim ili pokvarim ... ali u proseku stalno sam fiolozof...

desi alime legendo od samog starta :lol:

- - - - - - - - - -

inače ja sam ovde poslat da te čitam malo, nešto sam te pročito al nisam sve, pošto stvarno ne mogu :lol:

...inače... do nedelje sve da iščitaš...

... kaloričnost znači život... a životna stanja su izgledni oblici života... dobijena stanja su slaganje stopala... potkolena... kolena... butina... karlice... kičme... grudnog koša... ramena... podlakta ... lakta... dlanova... prstiju ... potkolenica iii ... i ... gospodo draga dokolenica ... rozih...

... zdravo...

Back