ZDRAV. OSIGURANJE

avesic

Domaćin
Poruka
3.003
ili kako li se već zove u obračunu plata ,, uglavnom ide neki deo za zdravstvo ,, kažu to još drug tito uveo i od tada su medicionari snabdeveni tako da ne moraju prstom da mrdnu a prime svoje mesečno sledovanje ,, doduše izuzetak postoji ,,,, malo sam frustrirana kada god moram da se obratim ovoj državnoj službi ,, tako da radije izbegavam i idem kod privatnika ,, a moji mesečni odbici ??? smatram kao da mi neko otima novac ,, u proseku radno sposoban čovek se razboli dva puta godišnje ,, a jednom u pet godina zatraži pomoć lekara ,,, mada ,, zašto ja ovde navodim računicu koja odavno ima znak jednakosti u normalnim zemljama ,,, neću BRE da mi odbijaju svaki mesec za zdravstvene usluge koje nikada ne koristim ,,, ali opet ,, samo mogu da uzmem ovu tastaturu i da se bijem u glavu sa njom jer ovaj moj tekst nema vajde ,,,

Avesic, sta je sa ljudima koji moraju da provedu mesec dana u bolnici ? Koliko to kosta ?
Zato se i zove osiguranje...E, u Americi vracaju novac ako se nisi lecio, ali ako nisi osiguran - 'ladno ce te izbaciti na ulicu...
Koliko kostaju 8 leka koji penzioneri piju svaki dan, ko' bombone...?
Ne znam za tu tvoju statistiku, ali ja cesto vidjam rano sposobne ljude koji ne izbijaju iz ordinacija..:D

Tito je napravio malo vecu gresku...koja ima tri slova......JNA....:D

Back