Zbog slomljenog penisa covek dobio odstetu 50.000 eura i ....umro !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
„Porodici jednog muškarca koji je tokom seksa slomio penis nepravosnažnom presudom splitskog suda dodeljeni su odšteta i kamate u iznosu od 50.000 evra, prenose jutros hrvatski mediji.

Muškarac je 2005. potpisao polisu životnog osiguranja s dopunskim osiguranjem od nezgode koja je vredela 20 godina.

Nezgodu tokom seksa doživeo je četiri godine posle potpisivanja polise, a prema navodima agencije Hina, bio je osiguran na iznos od oko 8.000 evra za slučaj doživljenja i na 50.000 evra dopunskog osiguranja u slučaju trajnog invaliditeta.

Muškarac je posle lečenja tražio od osiguravajuće kuće odštetu.

U medjuvremenu je 2011. umro od posledica zadobijene póvrede.

"Vesti Krstarice"

Zene, PAZITE STA RADITE!:rtfm:

Ovo nije sala.

Skoro se i meni to isto desilo par puta...Mogao sam i ja umreti......:sad2:

„Porodici jednog muškarca koji je tokom seksa slomio penis nepravosnažnom presudom splitskog suda dodeljeni su odšteta i kamate u iznosu od 50.000 evra, prenose jutros hrvatski mediji.

Muškarac je 2005. potpisao polisu životnog osiguranja s dopunskim osiguranjem od nezgode koja je vredela 20 godina.

Nezgodu tokom seksa doživeo je četiri godine posle potpisivanja polise, a prema navodima agencije Hina, bio je osiguran na iznos od oko 8.000 evra za slučaj doživljenja i na 50.000 evra dopunskog osiguranja u slučaju trajnog invaliditeta.

"Vesti Krstarice"

Ovo nije sala.

престани да дрккаш и биће у реду.

Ne znam, valjda nemam sta pametnije da radim pa ulazim ovde i citam sve ovo.
kaffeetrinker_2.gif

to nije prelom...on kad napukne on se smanji u svakom slucaju, tako da nije prelom, nego obicna povreda. a ovaj je umro od muke, a ne od povrede...prezive ljudi puno vece povrede od pucanja qurca :lol:

To spada u najteze povrede, skoro smrtonosne....:rtfm:

Neke zene su odsekle svojim partnerima i svi su pomrli najstrasnijom smrcu.

nije to toliko teska fizicka povreda, koliko psihicka. ajde molim te hoces da kazes da je povreda penisa tez apovreda od mozdanog udara, visestrukih infarkta, povreda kicme, lobanje, pluca...penis nije vitalni organ i moze da se lako zameni cevkom. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ali je psihicki strasna....

U rangu je izliva krvi na mozak.......:sad2:

"Vesti Krstarice"

Ovo nije sala.

postoji vec tema http://forum.krstarica.com/showthread.php/768853-Zbog-slomljenog-penisa-50-000-evra-odštete

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back