Zbog koga smo kaznjeni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Sugaenzi

Iskusan
Banovan
Poruka
6.533
Ovu sam pricu cuo davno kao klinac od svog dede da je bog dao coveku da zivi 1000 godina u izobilju i sreci ali ne lezi vraze sve je to pokvarila zena i zbog toga su nas nasle ove muke i zbog toga ne mozemo biti ravnopravni nikada.Muskarci zato ne smeju vise nikada da poslusaju niti jednu zenu po pitanju bilo cega.

izvini, ali lupas. ima srecnih parova.

jedini srećni parovi na koje sam ja naišao su objavljeni u Romansa br. 163, 172, 199, 212, 230
posle nisam čitao jer sam raskino sa ribom - a u ostalim bojvima s naložili pa razišli - NEŠTO JOJ NIJE BILO PO VOLJI

te kupi ovo, te kpi ono, tvoj društvo iz detinjstva ne valja moje sa fakulteta sklepano je super...
nikad da sastavite nedelju dana da vam nešto ne treba...

čak ni parovi sa bdžeta nisu srećni - neke intrige, ko je kome šta rekao... egzistencijalni užas...

Ovu sam pricu cuo davno kao klinac od svog dede da je bog dao coveku da zivi 1000 godina u izobilju i sreci ali ne lezi vraze sve je to pokvarila zena i zbog toga su nas nasle ove muke i zbog toga ne mozemo biti ravnopravni nikada.Muskarci zato ne smeju vise nikada da poslusaju niti jednu zenu po pitanju bilo cega.

Da ti recem, imaa tu nesto opipljivo:think: ali bez njih se ne moze, sta ces? rodila te zena, zivis za zenu i umires zbog zena.

Ovo me podseti na jedan dobar i istinit vic!

ONA: Cao dragi.

ON: Ma konacno ,kako to vec dugo cekam!

ONA: Zelis li da odem?

ON: Ne! Kako ti pada na pamet ,vec sama pomisao na to me plasi!

ONA: Volis li me?

ON: Naravno. U svako doba dana i noci !

ONA: Jesi li me ikada prevario?

ON: Ne ! Nikada! Zasto to uopste pitas?

ONA: Hoces li me poljubiti?

ON: Da ,svaki put ka mi se samo pruzi prilika za to.

ONA: Hoces li me ikada udariti?

ON: Jesi li poludela? Pa dobro znas kakav sam!

ONA: Mogu li ti u potpunosti verovati?

ON: Da.

ONA: Ljubavi....

Sedam godina kasnije nakon vencanja ,procitati tekst odozdo prema gore !!
:gace:

Poslednja izmena:

... eee sta da ti recem, onako za tvoje dobro ... a i moje ?

Ljudi koji pricaju samo dobro o zenama, ne poznaju ih dobro dok oni koji pricaju samo lose, ne znaju ih nikako!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back