Zbog čega Srbi nisu prihvatili bosanske Muslimane kao naciju 1991 ?

Ovo sto si nabaljezgao ne razumijes ni ti

Gdje to muslimani i koji muslimani mozda neki iz SA ili ko zna koji hoce BiH samo za sebe?

Mi Bosnjaci hocemo da zivimo ravnopravno sa drugim narodima u BiH i nikad nista ne svojatamo samo za sebe sto se za Srbe nebi moglo reci

BiH je domovina svih njeni stanovnika a kome se ne svidja niko mu ne brani da ide tamo gdje misli da mu je bolje

Evo ti cisti primjer: Moj rodjrni sin se odrekao bosanskog drzavljanstva i prihvatio njemacko a kcerka neca ni da cuje hoce da bude Bosanka

Znaci svak ide tamo gdje misli da mu je bolje i vise mu se svidja

У ком свијету ти живиш,можеш на прсте набројати Србе и Хрвате из БеХа који ће рећи за себе Босанац,лажеш сам себе да не кажем тјешиш.Чак се ни муслимани не могу договорити једни су Босанци,једни бошњаци једни кажу за себе ја сам муслиман Србин,то више ни сам Бог не зна шта сте.Лудница мој Мрхо,само сте за цртаног филма...

- - - - - - - - - -

Znaci tad u BiH nisu postojali Srbi nego grcki pravoslavci a ono sto ti tvrdic da je pola svijeta u stvari srpskog porekla to se ne pika

Vidis da ni vasem akademiku Dereticu mnogi slabo vjeruju

О свашта па ти не разликујеш вјеру и нацију.Какви Грци у БеХа шта је стобом,па наравно да су то Срби православци...

Znaci tad u BiH nisu postojali Srbi nego grcki pravoslavci a ono sto ti tvrdic da je pola svijeta u stvari srpskog porekla to se ne pika

Vidis da ni vasem akademiku Dereticu mnogi slabo vjeruju

Kako moze neko posle hercegovackog ustanka da nema Srba u Bosni.

A grcko pravoslavni se nazivaju kod Austrijanaca svi Pravoslavci.

A ovo za Deretica je cista provokacija.

- - - - - - - - - -

Mrho ako hoces da disjutiras kazi mi da Filip Visnjic nije bio Srbin.

Nije potrebno da ti odgovorim
Procitaj ono sto si napisao
Znaci mi u Bosni govorimo bosanski nevazno vjera i nacija

Ti možda i govoriš bosanski. Ja bome ne. Ne postoji nacija Bosanac. A po treći put jezik po narodu a ne državi.

- - - - - - - - - -

Sta mislis kolko bi u Americi bilo jezika kad bi svi govorili svoj

Mrho Amerikanci su svjesni svog porijekla. Ne stide ga se i ne izmišljaju poseban jezik. Za razliku od vas.

BiH je domovina svih njeni stanovnika a kome se ne svidja niko mu ne brani da ide tamo gdje misli da mu je bolje

Evo ti cisti primjer: Moj rodjrni sin se odrekao bosanskog drzavljanstva i prihvatio njemacko a kcerka neca ni da cuje hoce da bude Bosanka

Znaci svak ide tamo gdje misli da mu je bolje i vise mu se svidja

Vidiš mrho moj otac je sa Romanije. Njegovi preci su tu živili vijekovima. I šta bi sad zato što nam se ovakva BiH ne sviđa svi bi trebali da odemo ko zna gdje a vama ostavimo Romaniju? E malo sutra.

Vidiš mrho moj otac je sa Romanije. Njegovi preci su tu živili vijekovima. I šta bi sad zato što nam se ovakva BiH ne sviđa svi bi trebali da odemo ko zna gdje a vama ostavimo Romaniju? E malo sutra.

To i ja kazem

Kone se dopada neka zivi i niko ga nece tjerati na sili kako ni da ostane

Valjda mozemo sami odluciti gdje nam je bolje i tu da zivimo

Ovo mi se često mota po glavi, zbog čega Srbi nisu bili prvi koji su prišli Muslimanima, mitom , unapređenjima u JNA, i sličnim metodama , dobili bi barem 300.000 topovskog mesa za napad u svim pravcima, za čijim životima niko ne bi žalio ? Bosanski Muslimani su oduvek bili motka i Beograda i Zagreba u međusobnim sukobima, a nikada ne bi mogli da budu bolje iskorišćeni nego u to vreme.

Ko je bio toliko pametan da u rat uđe bez barem jednog naroda na svojoj strani?
Zato što je SPC veoma uticajna i ona ih je odbacila. Oni propagiraju da je samo Pravoslavac Srbin i nikako drugačije.

Ateisti ne veruju u bogovE.

20200929_164213.jpg

Ovo mi se često mota po glavi, zbog čega Srbi nisu bili prvi koji su prišli Muslimanima, mitom , unapređenjima u JNA, i sličnim metodama , dobili bi barem 300.000 topovskog mesa za napad u svim pravcima, za čijim životima niko ne bi žalio ? Bosanski Muslimani su oduvek bili motka i Beograda i Zagreba u međusobnim sukobima, a nikada ne bi mogli da budu bolje iskorišćeni nego u to vreme.

Muslimani su vera, a ne nacija. Zbog čega? Zbog vekovnih zločina koja nam je ta religija činila.

Little Britain otisao Scotland

Ti možda i govoriš bosanski. Ja bome ne. Ne postoji nacija Bosanac. A po treći put jezik po narodu a ne državi.

- - - - - - - - - -

Mrho Amerikanci su svjesni svog porijekla. Ne stide ga se i ne izmišljaju poseban jezik. Za razliku od vas.

Tačno. Kada pitaš Amerikanca kojim jezikom pričaš, on će ti odgovoriti da priča engleskim jezikom.

Kakva lazna statisttika..Isto kao sto na Youtube pustatte izmisljenu, prekrojenu istoriju-sve sa namerom da vestacki iskrojite istoriju-da stbvorite naciju koja pre nikad nije postojala...Jadni ste...
Идиоте, воле неписмени, па мојим постом се управо и објашњава цијели трик око "бошњачке" нације ... Јадна ти мајка биједо латиничарска!!!

Back