Због чега нема више председница држава?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Да ли би вам сметала председница државе?

• Не

• Да

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Moje skromno ali ipak iskustvo mi govori da će veliki broj samih žena pre glasati za muškarca nego za drugu ženu. Još ako je lik naočit i ima onaj duboki bariton, stvar je zapečaćena.
Jesi ti ikad video situaciju kad je muskarac zaljubljen a zena pokusava da mu nekako da znak da je samo za zabavu i seks, a on nikako ne moze ili nece da ukapira?

E kad vidis to vise puta , ali da to ne stvara od tebe zenomrsca ili da im to uzimas za zlo , onda ces drugacije razmisljati...

Gljivica Pačić kao crni nije odigrao nijedan potez a ona kao beli ko zna koliko. Čak joj dva pešaka stoje na istoj vertikali .😁
Ako već prave takvu fotku, red je namestiti poziciju koja može da se desi u partiji.
Pa dobro, to je neka specijalna vrsta šaha, možda igraju Pere-Ždere, ne možemo mi to znati.

:mrgreen:

Jesi ti ikad video situaciju kad je muskarac zaljubljen a zena pokusava da mu nekako da znak da je samo za zabavu i seks, a on nikako ne moze ili nece da ukapira?

E kad vidis to vise puta , ali da to ne stvara od tebe zenomrsca ili da im to uzimas za zlo , onda ces drugacije razmisljati...
Šta je pesnik ovim hteo da kaže?😁

Šta je pesnik ovim hteo da kaže?😁
Da vise ti gledas svojim ocima kroz tu prizmu patrijarhalnog a one su sluzavke patrijarhata nego sto one to tako gledaju....
Ti ubedis sebe da si se decentrirao , tj distancirao od takvog razmisljanja i pripises to njima, a ustvari ti trazis kroz svoje sagledavanje dokaze za takvo ponasanje u njima prvo , da ne bi nasao u sebi ponesto...

Zanimljive su te loop projekcije misli....

Npr zene stvarno misle da se svet vrti oko njih, ali ako ti kao muskarac pocnes da tumacis neke njihove reakcije koje su tacne, i predvidive kao nesto sto je iz razloga sto se svet vrti oko njih , onda ceo svet pocne da se vrti oko tih tvojih postulata, tj pretpostavki.....

To su te zamke kad se trazi jednostavna uzrok posledica zakonitost i onda se napravi sistem gde si zamenom ustvari stvorio novi svet oko koga se sve vrti...
Kao vremenska petlja kad bi recimo to radio na filmu kao film o tome..

Da vise ti gledas svojim ocima kroz tu prizmu patrijarhalnog a one su sluzavke patrijarhata nego sto one to tako gledaju....
Ti ubedis sebe da si se decentrirao , tj distancirao od takvog razmisljanja i pripises to njima, a ustvari ti trazis kroz svoje sagledavanje dokaze za takvo ponasanje u njima prvo , da ne bi nasao u sebi ponesto...
E pa tako reci, da te ceo svet razume.😁

IMG_20250513_103421.jpg

Evo mi Jelena srcala upis.

Baš nešto razmišljam, ja kojem se divi srpska elita poput Jelene, tu se s vama družim na forumu.

Ne morate me slaviti, ali da ste pametni, slavili bi me.

🐈

Moje skromno ali ipak iskustvo mi govori da će veliki broj samih žena pre glasati za muškarca nego za drugu ženu. Još ako je lik naočit i ima onaj duboki bariton, stvar je zapečaćena.

Žene su mnogo ljubomorne jedna na drugu.

Svaki put kad nam u službi treba neka kompromitujuća informacija o nekoj ženi dodelimo obradu drugoj ženu i sve dobijemo.. :)

Гледам снимак о платама председника држава и приметих да су мушки у већини као председници те ме интересује како гледате на то.
Да ли би вам сметало да женски род ради тај посао,да ли би то утицало на мишљење које имате о некој држави и на који начин?
To nije posao za žene jbg

Гледам снимак о платама председника држава и приметих да су мушки у већини као председници те ме интересује како гледате на то.
Да ли би вам сметало да женски род ради тај посао,да ли би то утицало на мишљење које имате о некој држави и на који начин?
Zene su predsednice kuhinje i spajza <3

када је у питњу партократија, својатање институција, дакле диктат, апсолутно је небитно којег пола ће бити председница...

иначе да, да је више жена у политици али апсолутно неѕависних од утицаја било би нам много боље...

Жена председник!?! Свашта људима може на памет пасти…

Back