Због чега нема више председница држава?

Да ли би вам сметала председница државе?

• Не

• Да

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
45.565
Гледам снимак о платама председника држава и приметих да су мушки у већини као председници те ме интересује како гледате на то.
Да ли би вам сметало да женски род ради тај посао,да ли би то утицало на мишљење које имате о некој држави и на који начин?

Ne znam zašto se toliko hvatate za funkciju predsednika kao nesto jako bitno, kad realna moć pozicije predsednika Srbije nije nista u odnosu na poziciju premijera.

To sto je kod nas SNS mafija okupirala i kontroliše drzavu pa covek koji je šef mafije je ujedno i na poziciji predsednika, to je već neka druga priča.
Eto, mi smo imali u dva mandata ženu na poziciji premijera, a ta žena je predsednika države zvala "šefe".
LOL :D

Lično mi je pol irelevantan. Vaẓ̌no da pošteno radi svoj posao i da nas ne bruka po svetu, jer predsednik ima dosta diplomatsko-protokolarnih uloga, gde je pristojnost, elokventnost i opste obrazovanje jako bitna stvar (npr. sve ono sto Toma Nikolic nije imao).

Гледам снимак о платама председника држава и приметих да су мушки у већини као председници те ме интересује како гледате на то.
Да ли би вам сметало да женски род ради тај посао,да ли би то утицало на мишљење које имате о некој држави и на који начин?

НЕКЕ Жене су нашле много бољи начин да дођу до лове и можи

... удају се.. роде децу .. и онда звоцају политичарима да им намакну паре ....

Ове ..неке друге жене у политици су до гротеске извитопериле положај на које их друге ...гласачице ....жене бирају

Све у свему ... НЕКИМА секс као еволутивно средство опстанка .. Зар се стварно НЕКЕ жене које бирају

( и не само ) СНС поистовеђују са рецимо Јоргованком ( могло се узети и пример Ружица Ђ)

Хајде што су бирачи идијоти ... али шта рећи о НЕКИМ ЖЕНАМА које бирају НЕКЕ овакве .

Да не спомињемо Заветнију , ЈЈ , Бећковићку , Љовисну, Малу Принцезу, Карлеушу .....

images
1723035202-collage.jpg

Poslednja izmena:
Жене су нашле много бољи начин да дожу до лове и можи удају се.. роде децу .. и онда звоцају политичарима да им намакну паре ....

Ове ..неке друге жене у политици су до гротеске извитопериле положај на које их жене бирају

Све у свему ... секс као еволутивно средство опстанка .. Зарсе стварно жене које бирају СНС поистовежују са рецимо Јоргованком

Хајде што су бирачи идијоти ... али шта рећи о ЖЕНАМА које бирају овакве .

Да не спомињемо Заветнију , ЈЈ , Бећковићку .....

Po tebi su sve zene odreda iste.

Treba da ti citam misli :lol:
Radovi u toku zamisli :lol:

Хвала што сте својим критикама конструктивним ставовима довели до тога да пост добије праву вредност и тачност и целовитост и смисао

у кратком цајкноту док се пост не замрзне.

Ето

Јели сада сада боље?

Sta rade zene kad im je dosadno , postavljaju glupa pianja, glupe teme, i prave gluposti.....

Zato i biraju slicne muskarce uglavnom...

Ako ne zelis da ucis razmisljanjem nego iskustvoma, onda moras cesto da menjas okruzenja, ili partnera....jer se menjas i sama...
Zato je tajna srece kod zena promena a ne stalnost.....jer emotivno razmisljaju , i zakljucuju uglavnom iz iskustva,, a ne iz svih mogucnosti pa analiza...

Sad će još malo da se javi neka femi i stručno ti objasni da je to zbog zlog patrijarhata u kome svi muškarci žive ko bogovi a sve žene ko robovi.
Ili tako nekako.

Nema ih u vecini, jer jos uvek vazi pravilo podele poslova na muske I zenske.
Ali ih itekako ima vise nego ranije.

Можда је ситујација таква каква јер их има 'итекако више него раније'

Гледано онако експериментално ... Каузалност .. Узрок .. Последица

:think:

Back