Ako tako gledaš onda je celo čovečanstvo familija jer teorijski svi potičemo od pračoveka. I šta sa nama mešanima? Koga ja treba da osećam kao familiju? Grke, Engleze, Srbe..?Neko koleno 9 20 35 jeste sto znaci da mu jeste brat i sestra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako tako gledaš onda je celo čovečanstvo familija jer teorijski svi potičemo od pračoveka. I šta sa nama mešanima? Koga ja treba da osećam kao familiju? Grke, Engleze, Srbe..?Neko koleno 9 20 35 jeste sto znaci da mu jeste brat i sestra
Је ли Британија крива што Стаљин није дозвољавао повлачења Црвене армије, па му за 3 месеца заробљено 3 милиона људи?Rusi su podneli neverovatne gubitke tokom Drugog Svetskog rata. 27 miliona (dvadesetesedamiliona) zivota je polozeno u grobove. Amerika 400 hiljada Britanija oko 380 hiljada zrtava.
Gotovo svi su priznali da nije bilo Rusa jos bi Evropa ljubila zadnjicu nacistima iz Nemacke. A da si nacisti prvi dosli do atomske bombe ne smem ni da zamislim kakav bi pakao danas bio na Zemlji.
Rusi svoja ogromna prirodna bogatstva cuvaju i nesebicno dele stranim zemljama sirom Sveta uz povoljne cene.
Zato postujem Ruski narod a za tebe je to patologija. Jesi imao istoriju u skoli?
Ne, smejem se tvojoj odbrani odvartnog komunistickog SSSR sistema koji je pobio desetine i desetine miliona ljudi; i koji koristi te tvoje resurse koje pominjes da bi diktatorski vladao nad sopstvenim narodom.Smejes se zrtvama Drugog Svetskog rata?
Zbog cega neki Srbin treba da oseca Bratstvo i Jedinstvo sa svim Srbima?
Mozete li da date neki racionalni odgovor na to?
Zasto je to nesto dobro, a nije dobro osecati Bratsvo i Jedinstvo po bilo kom drugom kolektivistickom osnovu?
Pokusajte da date neke logicne odgovore.
Amerika i Britanija su javno priznale ogromne zasluge Rusa u Drugom Svetskom ratu. I tu se svako palamudjenje tvoje i moje zavrsava.Је ли Британија крива што Стаљин није дозвољавао повлачења Црвене армије, па му за 3 месеца заробљено 3 милиона људи?
Је ли Америка крива што је Стаљин Хитлера две године снабдевао свим што треба док су нацисти ломили Европу?
Је ли Британија крива што је Стаљин гурао своју војску у офанзиве где их није било брига за губитке (Котлубанске офанзиве, Ржев...)
Pitanje nije ni za predškolsku djecu.
Izvin,te ali zašto više volite svoju porodicu, familiju, nego komšije?![]()
Da bismo se lakše suprotstavili Šiptarima, Bošnjama i Hrvatima.Zasto onda zagovarate Bratsvo i Jedinstvo svih Srba?

Ne, smejem se tvojoj odbrani odvartnog komunistickog SSSR sistema koji je pobio desetine i desetine miliona ljudi; i koji koristi te tvoje resurse koje pominjes da bi diktatorski vladao nad sopstvenim narodom.
Da bismo se lakše suprotstavili Šiptarima, Bošnjama i Hrvatima.![]()
Islam zagovara jedinstvo svih muslimana, od Indonezije do Maroka.Ko kaže da treba? Pa takvo nešto će kažu samo oni kojima Srbija služi kao krava muzara!
Ne, smejem se tvojoj odbrani odvartnog komunistickog SSSR sistema koji je pobio desetine i desetine miliona ljudi; i koji koristi te tvoje resurse koje pominjes da bi diktatorski vladao nad sopstvenim narodom.
Sve ljyde jer jeste tako svi smo na neki nacin rodbina.Ako tako gledaš onda je celo čovečanstvo familija jer teorijski svi potičemo od pračoveka. I šta sa nama mešanima? Koga ja treba da osećam kao familiju? Grke, Engleze, Srbe..?![]()
Jesu li Rusi krivi što je zapad izmislio komunizam i instalirao ga u Rusiji?Је ли Британија крива што Стаљин није дозвољавао повлачења Црвене армије, па му за 3 месеца заробљено 3 милиона људи?
Је ли Америка крива што је Стаљин Хитлера две године снабдевао свим што треба док су нацисти ломили Европу?
Је ли Британија крива што је Стаљин гурао своју војску у офанзиве где их није било брига за губитке (Котлубанске офанзиве, Ржев...)
sa svim ljudima treba da osećaš bratstvo i jedinstvoZbog cega neki Srbin treba da oseca Bratstvo i Jedinstvo sa svim Srbima?
Mozete li da date neki racionalni odgovor na to?
Zasto je to nesto dobro, a nije dobro osecati Bratsvo i Jedinstvo po bilo kom drugom kolektivistickom osnovu?
Pokusajte da date neke logicne odgovore.
Vrlo prosto. Ko je jos lud da trpi malu Rusiju na 400 km od Beca ili maltene preko puta jedne Italije sa sve Rimom iliti Vatikanom?Zapad može da pravi jedinstvo različitih naroda preko EU, islam svih muslimana preko Ummeta i Halifata...
Ali jedinstvo Srba je fuj fuj...
To ne funkcionise tako, drustveni dogadjaji se ne desavaju tako sto neko 'instalira nesto'.Jesu li Rusi krivi što je zapad izmislio komunizam i instalirao ga u Rusiji?
Jesu. Jer su prirodno podlozni toj zarazi. Nemaju imunitet na to sranye niti su ga ikada imali.Jesu li Rusi krivi što je zapad izmislio komunizam i instalirao ga u Rusiji?
pa ti bi mogao nekad pored narativa da uočiš i udbaško delovanje. Zašto zapad ne bi moga da deluje udbaški i instalira komunizam kod svog najvećeg rivala?To ne funkcionise tako, drustveni dogadjaji se ne desavaju tako sto neko 'instalira nesto'.
To su udbaski narativi.
Rusi a i srbadija su prirodno skloni komunjarizmu i tu pomoci nema.pa ti bi mogao nekad pored narativa da uočiš i udbaško delovanje. Zašto zapad ne bi moga da deluje udbaški i instalira komunizam kod svog najvećeg rivala?
Nemoguce je, niko na svetu iz jednog centra nema tu moc.pa ti bi mogao nekad pored narativa da uočiš i udbaško delovanje. Zašto zapad ne bi moga da deluje udbaški i instalira komunizam kod svog najvećeg rivala?
Pa mogli bismo mi, mogli bi Rusi, Grci, Rumuni, Bugari, a mislim da se ni Česi, Slovaci i Poljacio ne bi mnogo češali oko toga. A ne znam šta bi i Amerima smetalo...Vrlo prosto. Ko je jos lud da trpi malu Rusiju na 400 km od Beca ili maltene preko puta jedne Italije sa sve Rimom iliti Vatikanom?
Niko na Planeti, pa ni vecina Srba i Rusa, da se slobodno pita, ne zeli da bira takav rezim koji vlada fasisticki u Moskvi.Pa mogli bismo mi, mogli bi Rusi, Grci, Rumuni, Bugari, a mislim da se ni Česi, Slovaci i Poljacio ne bi mnogo češali oko toga. A ne znam šta bi i Amerima smetalo...