Zbir

Putnik si kroz sopstvene odaje,toliko ih ima… da li nešto nedostaje?

Šine isprepletane, čvor... odrednica smera,
Pouke malo ko želi da čita,da ih sluša još manje,

Jedan plus jedan ...
Treba znati, pravi razlog,zašto se pravi zbir,
Jabuke su crvljive,mi ljudi takođe,

Možda shvatiš koliko nekoga voliš...tek onda kada ga izgubiš...

Prilozi

• Ishod Na Nišanu . finale srpski.JPG
    Ishod Na Nišanu . finale srpski.JPG
    72,7 KB · Pregleda: 592

Putnik si kroz sopstvene odaje,toliko ih ima… da li nešto nedostaje?

Šine isprepletane, čvor... odrednica smera,
Pouke malo ko želi da čita,da ih sluša još manje,

Jedan plus jedan ...
Treba znati, pravi razlog,zašto se pravi zbir,
Jabuke su crvljive,mi ljudi takođe,

Možda shvatiš koliko nekoga voliš...tek onda kada ga izgubiš...

Ali, dragi... nismo na lutriji i ne dobijamo se kao premije.
Biramo se.
Bezumni srljaju, ali umni biraju. Ko je umislio da je premija i misli da smo ga izgubili, samo ne zna da smo već znali da je na putu da ispadne, ali smo sve vreme znali da nije naš deo, tj. taj jedan deo za kojim tragamo.

Ali, dragi... nismo na lutriji i ne dobijamo se kao premije.
Biramo se.
Bezumni srljaju, ali umni biraju. Ko je umislio da je premija i misli da smo ga izgubili, samo ne zna da smo već znali da je na putu da ispadne, ali smo sve vreme znali da nije naš deo, tj. taj jedan deo za kojim tragamo.
Uvek ima i biće ljudi koji drže ovu planetu živom...živi i dobri ljudi koji tragaju, trpe, misle, vole, odriču se i shvataju šta je drugo biće. Verujem u Ćoveka ali pesmu "Zbir" mi glupo da ja analizitram, ja sam je napisao, Vi samo izvolte... Veliki pozdrav @UltraBasic

Uvek ima i biće ljudi koji drže ovu planetu živom...živi i dobri ljudi koji tragaju, trpe, misle, vole, odriču se i shvataju šta je drugo biće. Verujem u Ćoveka ali pesmu "Zbir" mi glupo da ja analizitram, ja sam je napisao, Vi samo izvolte... Veliki pozdrav @UltraBasic
Ne, uživala sam čitajući je, pa je nešto najednom kvrcnulo.
Mislila sam da nije loše zabeležiti.
Divno je sve što ste napisali i podelili!

Ne, uživala sam čitajući je, pa je nešto najednom kvrcnulo.
Mislila sam da nije loše zabeležiti.
Divno je sve što ste napisali i podelili!
Ma nisam ni ja mislio nešto "naopako", Ja se neki put "malo udaljim" od sopstvenog dela. Posebno kada to podelim ovako. Postajem samo posmatrač. Tada me interesuje da li te reči i kako "deluju". :) Jako je dobro imati interakciju sa ljudima, dobro je i hvala puno na komentaru. Kada se dogodi nešto, bilo šta... eto kao sada... tada se preko pisane reči upoznajemo. :) Još jednom hvala... znam da čitaš skoro sve od početka, tako da u razgovoru sa tobom mesta sumnjičavostima, sujeticama i glupostima - nema. Veliki pozdrav! :)

Back