Završena podmornica Juri Dolgoruki

Amerika za naoruzanje godisnje trosi vise nago CEO SET ZAJEDNO, ukljucujuci Rusiju i Kinu..

Pa sad vi izvucite racun o kvalitetu vojnih sredstava koja poredite.....

pa stvari stoje ovako.
ako kongres izdvoji 80 milijardi dolara za vojni budzet od te sume pola ode na korupciju domacih politicara i lobista a druga polovina na profit proizvodjaca oruzja.

Купање у Русији може бити живописно.

3.jpg

Юрий Долгорукий срећна пловидба. Слава Руској морнарици и светом тројству руских стратешких снага.

3.jpg

Юрий Долгорукий срећна пловидба. Слава Руској морнарици и светом тројству руских стратешких снага.

Ако ово није фотомонтажа, много је добро...

Мада питам се како смеју да плове подморницом толико близу купача?:think:

3.jpg

pazi ovo sad sam tek primetio,:eek:

fotografija se zove Letovanje u Rusiji :mrgreen:

svaki put kad zaroni podmornica odvuce po par kupaca:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Та подморница Курск је била у Јадрану у време агресије НАТО пакат на Југославију '99, а у стању је тај тип подморнице да се носи са носачем авиона и целом његовом пратњом, на западу Оскар II зову ловци носача авиона. Иначе направљена је од материјала који се употребљавају за изградњу космичких летелица.
А ова нова генерација Бореј је обавијена тајном као ни један пројекат раније.

Razumiješ se u podmornice ko ja u automehaniku.

РПКСН - Проект 955 "Борей"
955.jpg

955ss.jpg

РПКСН

Проект 955 (Увеличенная схема) Предполагаемая характеристика РПКСН проекта 955 Длина наибольшая 170,0 м Ширина наибольшая 13,5 м Средняя осадка 10,0 м Энергетическая установка: - тип паротурбинная АЭУ - число и тип ЯР 2 ВВР - тип ПТУ блочная ГТЗА, с двумя АТГ - число гребных валов 1 Водоизмещение: нормальное 14,720 м3 полное 17,000 м3 Максимальная глубина 450 м Рабочая глубина 380 м Полная подводная скорость 26 уз. Надводная скорость 15 уз. Автономность 100 сут. Экипаж 130 чел. Вооружение: Ракетное: - тип БР SS-NX-29 Grom SS-N-23 Skiff - боекомплект БР 12 - вид старта подводный из РШ в ПК Торпедное: число / калибр 6 / 533 мм - тип торпед и КР SS-N-15 противолодочные и противокорабельные

http://submarine.id.ru/sub.php?955

E Ruska Krstarica se boji nosaca aviona kao sto se roda boji zabe. Arsenal oruzja protiv vazdusne odbrane recimo nuklearne krstarica Peter the Great se kvalitativno i kvantitativno moze porediti sa PVO vecih svetskih sila,recimo tacan podatak je da petar veliki ima snazniju PVO od republike nemacke. izmedju ostalog poseduje...

12 sistema s-400 sa po 8 raketa.

ja bi stvarno voleo da znam kako ovom cudu moze da uopste pridje avion,ma koji...i svo ovo navedeno oruzje brani samo jednu majusnu tackicu.
a sta on ima za nosac aviona ? ima cuveni g-700 granit 550km domaet,satelitsko navodjenje, glavu dovoljno jaku da potopi bilo koji brod na svetu, napadaju u ''rojevima'' i u istom trenutku napadaju metu iz razlicitih pravaca i uglova (20 raketa) i na taj nacin onemogucavaju odbranu.
osim toga ima jos mnogo toga,treba izdvojiti veliki broj torpeda,protiv podmornickih mina,i mrzi me da nabrajam.

Back