Ali par puta u zivotu kad sam hteo sa odredjenom osobom, ono bas osetis to je to u tom trenutku, tu nista nije bilo prepušteno slucajnosti, citav plan, vojna operaicija.. pa jednom mi se dopala Poljakinja koja uci poljski preko interneta, ja gledam pisu joj Arapi, Indijci itd kojekakve komentare seks desperadosa, to ne dolazi u obzir, nadjem je na drustvenim mrezama, saznam sto vise mogu o njoj preko toga, malo jeste debilno, znam, al cilj ne bira sredstvo, rekao tu da joj posaljem poruku, krindž je sto bi mladi rekli, i nista ja lepo uplatim privatne casove poljskog sa njom, i polako, prvo cas super, dobar utisak, drugi cas vec ja na privatne teme, pola treceg casa vidim ja da ona mene gleda kao tele u sarena vrata, ja joj jos kao manipulativni pozeli mi srecu, sutra imam vaznu audiciju za mjuzikl, ona kad ces znati da li si prosao, ja pole 21h, ona, aha, srecno.
I sad prodslo 21h, eto nje, kako je proslo?
I tako to, posče bila kod men u Novom Sadu.
I da kao je rekla me verujem sa se ovo ovako desilo, nikad ne znas sta zivot nosi, ja kao, medju nama, sve se desilo po planu.