Zavodjenje

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poželite nekog da zavedete, svidja vam se, želite da skrenete pažnju na sebe...Kako to radite, čime?
Kako to rade muški kako ženski?🥰
nikada nisam morala da skrećem pažnju na sebe, bilo je prelako
ako me neko zanima, odem da proverim. pa, ili me osećaj vara, ili sam u pravu da zaslužuje pažnju. sve to najobičnijim pristupom i svakodnevnom temom
ostalo ide samo po sebi, ili lepo ostanemo poznanici, ili...

Zavodjenje je tehnički problem, kada se radi o mrtvacima, pa je i diskusija o zavodjenju problem mrtvaca. Živi ljudi to ne rade.
Živ čovek ne zavodi, a može da se zajebe da mu se svidja mrtvac, medjutim to se brzo eliminiše.
Medju živim ljudima postoji interakcija koja nema veze sa zavodjenjem, već sa emocijama, čak ni intelekt tu nema pristup.

Poželite nekog da zavedete, svidja vam se, želite da skrenete pažnju na sebe...Kako to radite, čime?
Od 10 do 14 godina uglavnom je pogodimo grudvom u glavu
(to je samo nama jasno zašto)

Od 14 do 18 se borimo sa preznojavanjem dlanova

Posle 18 koristimo OGLEDALO za uvežbavanje
Kakvih sve tu faca u ogledalu bude, bred pit bi pozavideo na tim "prilascima"

nikada se ne trudim da skrenem pažnju na sebe, mora on da pokaže interesovanje da bih se ja potrudila
a kad pokaže interesovanje onda ja nemam ni mere ni granice
uradim sve što on može i ne može da zamisli kako bih ga osvojila

Ne znam 🤷 Mislio sam zato sto volim da budem u centru paznje, bacam sale ako je neko drusto, pa se one okupe oko đene caskaju sa mnom, ja izaberem sta mi odg.
Al rekoh jednom da napravim, eksperiment, i budem totalna kontra, samo da ćutim, sedim pojuckam svoje pice, ista prica

Ali par puta u zivotu kad sam hteo sa odredjenom osobom, ono bas osetis to je to u tom trenutku, tu nista nije bilo prepušteno slucajnosti, citav plan, vojna operaicija.. pa jednom mi se dopala Poljakinja koja uci poljski preko interneta, ja gledam pisu joj Arapi, Indijci itd kojekakve komentare seks desperadosa, to ne dolazi u obzir, nadjem je na drustvenim mrezama, saznam sto vise mogu o njoj preko toga, malo jeste debilno, znam, al cilj ne bira sredstvo, rekao tu da joj posaljem poruku, krindž je sto bi mladi rekli, i nista ja lepo uplatim privatne casove poljskog sa njom, i polako, prvo cas super, dobar utisak, drugi cas vec ja na privatne teme, pola treceg casa vidim ja da ona mene gleda kao tele u sarena vrata, ja joj jos kao manipulativni pozeli mi srecu, sutra imam vaznu audiciju za mjuzikl, ona kad ces znati da li si prosao, ja pole 21h, ona, aha, srecno.

I sad prodslo 21h, eto nje, kako je proslo? :)

I tako to, posče bila kod men u Novom Sadu.

I da kao je rekla me verujem sa se ovo ovako desilo, nikad ne znas sta zivot nosi, ja kao, medju nama, sve se desilo po planu.

Back