Zavodjenje se uci

Samopouzdanje se stiče vremenom, iskustvom i najbitnije: uspehom.
Moj pogled na "sve ovo" je drugačiji, ja nisam PUA, nisam ni rAFC, ni neka druga sranja, ne posmatram sebe tako. Vratio sam se u real world donekle, sve to mi je nekako smešno. Drugi put kad sam gledao The Pickup Artist, bilo mi je smešno, majkemi, nekako jadno, ali onda sam shvatio da sam i ja tu bio, možda u pojedinim situacijama i dalje jesam, ali je smešno. Više sam se okrenuo ka nekom natural gameu, samo se zezam, opušten sam, boli me ***** šta drugi misle, kažem ono što mi je na umu, pomalo sam lud, poprilično kreativan, uvek nasmejem ribe, kapiram ih, osećaju da nisam kao ostali, da sam player (i tako sebe i posmatram, iako sam već skoro tri meseca imam devojku koju puno volim), sexualan sam i iskren, ali najbitnije od svega je što sam samouveren, znam da vredim mnogo. Ne gledam na sebe već odavno kao neki PUA, niti imam više bilo kakve amcije što se toga tiče. Samo se razvijam, uvek, polako, postepeno, postajem sve bolji i bolji u svemu. Ali ipak, volim sve ovo, volim game, obožavam ga. Iz gamea ne može da se izađe, game je život. It's all a fuckin' game, so play good, play the best you can.

Ne dopuštaj da tvoje samopouzdanje zavisi od riba. Samouveren si i tačka, nebitno je da li ima riba ili ih nema, srećan si i sa i bez njih, nebitne su, one ne utiču na tvoje samopouzdanje, ne treba ti niko, ne treba ti ništa, možeš bez njih. Tebi niko ne treba, ti možeš bez njih, one ne mogu bez tebe, niko tebi ništa ne duguje. Boli te *****, ništa ne sme da utiče na tvoje samopouzdanje. Niko ne sme tebe da gazi. Ne moraš sve da gledaš sa visine, ali nemoj nikad da dopuštaš nekom da se zajebava s tobom jer ćeš mu jebati mater, ako neko laje na tebe, laj i ti na njega, pet put jače, da drhti zemlja, a ne da pobegneš kao *****. Sve je u glavi, the game is played with your mind. Koristi svoj mozak.

Isprobaj sve dok ne skapiraš šta najviše voliš i šta ti odgovara. Ne mislim samo na razne stilove (direct, indirect itd.) nego na žene. Budi u vezi duže vreme ako nisi do sad, i to je iskustvo, pogotovu zbog sexa, ako do jaja ***** i riba svaki put vrišti kolko puta svršava s tobom, to će najviše da ti da na samopouzdanju, ako znaš da super karaš. Svakom nešto drugo odgovara, meni leži da se zezam, da ih zajebavam i da budem iskren, sexualan i opušten. Možda tebi nešto drugo leži, probaj sve.

Što se tiče komplikovanja... evo moj praktični savet još jednom za sve početnike:

1. Kreni u teretanu, idi redovno, budi istrajan. Skupi pare, kupi jebačku odeću i uloži u svoj izgled. Nemoj da se pederišeš sa previše peacocka i nekim teorijama, ne treba da izgledaš kao klovn, nego kao *****, kao šmeker. Bolje je kupiti jednu do jaja majicu nego tri sranje. Nemoj preko noći da se promeniš, postepeno. Ako si mentalac nemoj sutra odjednom da budeš fenser, polako.

2. Budi normalan, opušten, pozitivan i kul. Fokusiraj se na proste stvari. Jednostavno je genijalnost. Nemoj odjednom da pokušaš milion stvari da radiš. Imaj neke BASIC stvari: a) opušteno b) pozitivno c) iskreno i uvek se sećaj toga, nek ti uvek bude u glavi.

3. Pričaj. Pričaj što više s ljudima, o svemu i svačemu, izađi napolje, pokreni
se, zovi ljude da izađete na piće, budi prijatan i druželjubiv, samo pričaj što više i budi socijalan, što više moguće, pričaj s ribama. O čemu? Previše razmišljaš. Nebitno, pričaj o majmunima, o fudbalu, školi, vremenu, pričaj O NJOJ (to je najbolje od svega), tačnije, nateraj nju da ona priča o sebi.

4. Čitaj knjige, obrazuj se što više, opismeni se, budi obrazovan, to će ti
isto MNOGO pomoći u svemu. Ne mnogo, ovo će najviše da ti pomogne. Znanje je moć (potencijalna moć u stvari, jer ima ljudi koji mnogo znaju ali to znanje ne koriste). Uči, obrazuj se, čitaj knjige, nemoj da budeš neki nepismeni kreten, neka baraba, nebitno je koliko godina imaš, nikad nije kasno sesti i čitati knjige. Obrazovanje je najbitnije, jeste i biće, uvek. Kvalitet i znanje će uvek da nadvlada sve, zato knjige u ruke i čitanje.

5. Prouči materijale, slobodno, nahrani se time, ali malo po malo, nemoj sve
odjednom da pokušaš, polako, da sve to svariš. Nemoj da komplikuješ. KISS (keep it simple stupid).

6. Piši. Otvori word, i kreni da pišeš, šta želiš, koji su ti ciljevi itd. moraš da
znaš šta želiš i nemoj da se plašiš da želiš mnogo, have big dreams. Nemoj da se plašiš da imaš velike snove, imaj OGROMNE SNOVE. Zaslužuješ najbolje žene, zaslužuješ pare, zaslužuješ najbolja kola, zaslužuješ uspeh. Nemoj da se plašiš toga nikad. Piši dnevnik, prati svoj uspeh, prati svoje misli. Mnogo je dobro da svoje misli baciš na papir, jasnije ti je tako i bolje si fokusiran na cilj.

7. Obavezno odgledaj The Secret.

8. Druži se sa boljima od sebe. Nađi jebače, nađi playere i naturale i uči od
njih, okruži se sa uspešnima i bićeš uspešan. Budi spreman da učiš, slušaj, kapiraj, zapisuj. Nikad ne treba da te bude sramota da pitaš nešto ako ne znaš i da želiš da saznaš, nikad. Ko pita ne skita. Ako ti je trenutno društvo puno negativnih blejača, od kojih niko nema devojku onda se skloni od njih. Meni je trebalo više od godinu dana da postanem imun na budale, da dođem do nivoa da ne utiče na mene to što su ostali negativni i smoreni. Ranije mi je to bio toliki problem, lako su uticali na mene kreteni i depresivni (kojih uvek ima više nego pozitivnih), mora da prođe dosta vremena da ti postaneš do te mere jak i pozitivan i odlučan da negativnost 20 ljudi (na primer u školi) ne može da te dotakne, da ti utičeš na mase, a ne mase na tebe. Tako da nađi dobro društvo i okruži se uspešnima.

9. Fokusiraj se na osnovne stvari. SAMOPOUZDANJE i OPUŠTENOST. To ti je cilj, da stekneš super samopouzdanje i da si u stanju da budeš totalno cool, totalno opušten, da možeš 100% da uživaš u trenutku.

10. Uživaj... uživaj u ovome, ovo nije mučenje, ovo je prelepo, uživaj u procesu dok postaješ bolji, uživaj svaki dan, budi zahvalan što si naleteo na ovo, imaš sreće, budi zahvalan što imaš internet da čitaš ovo, svaki dan ljudi umiru od gladi, budi zahvalan i UŽIVAJ u ovome, uvek postoji nešto zbog čega možeš da budeš srećan, gledaj na svetlost, ne na mrak, ti to možeš, uspećeš sigurno, samo veruj u sebe, veruj da možeš i uspećeš.

11. Nauči da slušaš druge. Nauči da ćutiš. Nauči da posmatraš.

Riba ima raznih (i ima ih mnogo, tako da nemoj da se opterećuješ oko jedne), većina ima neke čudne tripove, zabagovane su one dosta u glavi, nije njima lako uopšte, imaju one svoje probleme i to velike, svoje muke, strahove i sranja u glavi, samo što mnogo bolje glume od nas. Stvarno ima ludih, ima dobrih, ima freakova, nimfomanki, alkoholičarki, tako da pazi se i budi oprezan. Ćutanje ponekad vredi zlata. Nauči da slušaš ljude, svi samo pričaju, ćuti malo i slušaj, to je veština. Inače povremena tajanstvenost čini čuda. Ženama je dosadno... smorile su se, toliko ima luzera da ne znaju više šta da rade sa sobom, muka im je. Treba svi da se probudimo i budemo ono što je priroda odredila, muškarci su muškarci, žene su žene i tačka. Svako treba da zna gde mu je mesto. Muškarac je vođa, on upravlja, tako je kako on kaže, on je jak, stabilan i iznad nje. Nikad ne diži ženu u nebo, nikad. Ne vrede ni blizu toliko koliko misliš.

Zato je dobro kad uvek imaš više riba u igri, opušteniji si i ne brineš se ako neku izgubiš.

Žene vole dobar sex, obožavaju sex (ako je dobar). Ako je dobro karaš, obožavaće te, mrzeće svaku ribu koja ti priđe i čuvaće te kao oči u glavi. Većina likova to ni ne shvata, nego misle da je sex nešto što dobiju ako su dobri, ma jok bre, ma jok. Što si bolji prema njima, to će više da te gaze. OK je da si kolko tolko dobar, ali nek se zna, da NIKO NE SME S TOBOM DA SE ZAJEBAVA, NIKO! Žene čim osete slabost pokušaće da te manipulišu, ne sve, ali većina dobrih riba, ima potrebu da te testira, da vidi da li si ti taj pravi. Ako si jak, totalno samouveren i siguran u sebe, to ti se neće ni dešavati, jer će da te obožava i da te poštuje. Jedan problem u communityju je što niko ne priča o vezama, čudno zar ne? Zbog čega? Što na ovom forumu nema ni jedan thread o tome kako čovek treba da se ponaša u vezama?

Što se startovanja riba tiče i straha od prilaženja. Svako će to kad tad da prebrodi ako hoće, taj strah, ko traži taj će da nađe rešenje na svaki problem. Ako se fizički središ (teretana i oblačenje), automatski ćeš da dobiješ bolje reakcije nego ako si sav nikakav, moraš da izgledaš kao osoba koja vredi inače će da te odjebe, nema potrebe mnogo da se komplikuje sa raznoraznim tehnikama i taktikama, ako ni na šta ne ličiš i smrdi ti iz usta na luk, nebitno je šta ćeš da kažeš, odjebaće te. Ako vodiš zanimljiv život, radiš svašta, obrazovan si itd. uvek ćeš imati o čemu da pričaš, uvek, tako da ti nikad rutine i sranja neće ni trebati (ima dobrih fora naravno), samo priđeš, predstaviš se i iskreno kažeš da ti se sviđa, upoznaš je, posle sve ide svojim tokom, ako si kul, svidećeš joj se. Probaj sve pa vidi šta ti najviše odgovara.

Е јоš nešto, gaborke. Ma manite se tih gluposti, ja sam protiv toga, što koj ***** da startuješ ribu koja ti se ne sviđa? Kao neka vežba? Startuj ribu koju želiš i budi uporan. A ne neke gaborke. Startuj najbolje jer zaslužuješ najbolje, samo nemoj nikad da je dižeš u nebu, nije ona ništa specijalna, zevaj kad je vidiš. 10ka? To 8,9,10, sranje. Bez ocene, samo ***** bih je DA ili NE i ako ti se baš sviđa akcija. Startovao sam "7"ice i radio direkt: "E sviđaš mi se blabla bla" i iskulira me ili mi da broj, ali nikad je ne okrenem, ne zato što imam problem s "phone gameom" nego zato što to nije iskreno, jer mi se u suštini ne sviđa, šta da lažem sebe? S druge strane direkt radi, reci joj šta misliš, svaku ribu kojoj sam mrtav ozbiljan bez straha rekao da bih je sad rado ***** sam *****. Moraš da znaš šta hoćeš i da odeš da uzmeš, odluči šta hoćeš i pali u akciju, bez previše kenjanja i razmišljanja. Imam utisak kao da je sve prepreprekomplikovano bez razloga, valjda svi ti likovi koji su ušli u ovo na početku su bili žešći geekovi, pa su po prirodi komplikatori. Ja sam delimično jedan od njih, priznajem, ali sam se promenio. I've evolved. Razlika je u tome što sve ovo mogu sad da trvdim jer sam iskusio na svojoj koži. Jedno je pročitati, drugo videti, a treće doživeti. Samo je pusti da ***** o sebi, što više pričaš to će bolje da ti ide. Vežba čini majstora.
Nemoj da pokušavaš sve da kontrolišeš, ne može sve da bude perfektno, let go! Obično kad se mnogo trudiš da sve bude „savršeno“ na kraju ga ispušiš, trudi se, ali ne preteruj.

Budi lud malo, radi stvari koje inače ne bi radio, zajebavaj se, na kraju se sećaš samo trenutaka kada si napravio sebi izazov, kada si uradio nešto ludo, nešto što inače ne radiš, samo ćeš te stvari da pamtiš. Putovanja i ludilo, ostalo uglavnom zaboraviš i proleti ti život. Ribe su smorene, totalno smorene, budi lud, boli te *****, budi drugačiji, razlikuj se od ostalih, obožavaće te, tućiće se oko tebe, samo budi drugačiji, budi bolji. Napravi sebi zanimljiv život, nađi neki hobby, obogati svoj um znanjem.

Od tebe zavisi da li ćeš da budeš još jedan običan, prošečan stanovnik ove planete, ili ćeš da imaš super zanimljiv život na koji možeš da budeš ponosan, da možeš kad si mator da sedneš i napišeš knjigu o svom neviđenom životu. Stvar je u tome što uvek imaš izbor. You have the power of choise. Uvek. Možeš da ideš levo, a možeš i desno. Biraj. Luzer ili player, tužan ili srećan, negativan ili pozitivan, car ili kreten? Biraj! Nema između, između je najgore, taj odvratan osećaj kad nisi ni jedno ni drugo, kad si na polovini, kad si prosek. Kad znaš da možeš bolje a nisi bolji. TO JE NAJGORE. To mene ubija, to je ono što me i dalje proganja. Super sam, zadovoljan sam, ali znam da mogu bolje. Kad ne iskorišćavaš svoj potencijal... ti sereš sam po sebi, sam sebe brukaš, ako imaš potencijala i želje da postaneš nešto, nebitno da li je to milioner, ***** ili nešto treće, ili sve to zajedno. Kada imaš potencijala, kada je to u tebi, ali ne radiš to, to je najgori mogući osećaj, jer si se predao, zašto? Pitaj to sebe svaki dan, treba da te je sramota ako si takav. Zato uvek daj sve od sebe, uvek se trudi i nikad nemoj da se predaš, nikad. Kad padneš, ustani, hodaj dalje, pa makar pao milion puta, ustani opet, jednom ćeš stići tamo gde si krenuo... doćiće taj dan ako si uporan i istrajan, samo se ***** predaju, jer kad se predaš izdao si sam sebe, ako ćeš da se predaš onda najbolje sad odmah idi i ubij se.

Nemojte nikad da se plašite da sanjate, nikad, maštajte slobodno, ali radite. Meni se mnogo toga što sam želeo ostvarilo jer sam bio uporan i jer sam imao, a i dalje imam, strašnu želju da postanem bolji i da ostvarim svoje snove. Jednog dana ćeš da se probudiš i pored tebe će da bude ta najbolja riba na koju si ranije mogao samo da ga drkaš, it’s gonna happen (meni se desilo, ej! Ako mogu ja, možeš i ti!).

OK, pretpostavljam da vam je jasno da bih mogao još tri dana da pišem ovaj post koji je već i ovako predugačak, hteo bih još svašta da napišem ali neću da preterujem, dosta sam rekao, nebitno, stay cool players , I’m out...

Ludak

Najtacniji je ovaj deo da treba da se druzis sa uspesnima. Ali to je sada pitanje, kako da nadjes ti likove koji su dobri muvaci i j............? Kako da nadjes likove koji su player, i koji su uigrani u game?

Ajde ovako primer,devojka nema upaljac doticni pridje i upali joj cigaru. I kako sada dalje da se razvija prica?

Ajd, ovako. Gledao sam te na nekom video snimku kako poducavas svoje vrsnjake i to je bilo uzasno, momci koji su mi to pokazali slatko su se smejali, a meni je bilo tuzno.

Ako neko treba da ih uci zavodjenju onda je za to bolji ovaj sexualni manijak Luv2fkUbb za one kojima je to dovoljno.
Pre ce biti da tim momcima treba neko da im vrati sigurnost u sebe, a ne nadmoc nad zenama.

Gledao sam te na nekom video snimku kako poducavas svoje vrsnjake i to je bilo uzasno, momci koji su mi to pokazali slatko su se smejali, a meni je bilo tuzno.

Meni se gledao:lol: Ajde mi posalji taj snimak da vidim. Andjelko moze da poducava samo za zadnju fazu,kada devojku odvuces u krevet. Al treba stici do te faze moj brajko:)

Meni se gledao:lol: Ajde mi posalji taj snimak da vidim. Andjelko moze da poducava samo za zadnju fazu,kada devojku odvuces u krevet. Al treba stici do te faze moj brajko:)

A kako ih ja kresem ako ne znam sve faze ? :hahaha: Ne zelite da naucite :aha: stalno pisem :lol:

Zavisi koji tip zene muvas ;) Sa nekim devojkama moras na Date :heart: sa drugim direktno na gajbu :mrgreen: dok trecoj vrsti platis i klatis :rotf:

Muškarci, koji do sada nisu bili preterano uspešni u “osvajanju” lepšeg pola mogu da odahnu, jer je Srbija “bogatija” za novo zanimanje - instruktora zavođenja, koji će ih naučiti kako devojci da pridju sa stilom i izbegnu šamar ili oštar pogled.

Tokom “treninga”, koji traje tri meseca, polaznici jednom nedeljno teorijsko znanje, stečeno kroz “literaturu”, vežbaju na “modelu”, a proveravaju ga pod budnim okom trenera - u obližnjem kafiću ili diskoteci.

Instruktor zavođenja Petar Vagić kaže da postoje i specijalizovane radionice na kojima se uče najbolji načini za prilazak devojci i uspostavljanje komunikacije u prvih pet minuta ili kako da zadrže bliskost.

Igre zavođenja
Svako ko nije rođen sa tim “darom” može da nauči kako da zavede svoju izabranicu, u čemu je, naglasio je Vagić, osim govora neophodno uspostaviti i adekvatnu neverbalnu komunikaciju.

Tu su i letnji treninzi, koji podrazumevaju odlazak na more i svakodnevno “treniranje” i osvajanje na plažama, kafićima i noćnim klubovima.
Polaznici su uglavnom mladići od 24 do 29 godina, koji nisu u emotivnoj vezi i nisu imali uspeha na tom planu, dok je oko 30 odsto onih koji su i pre treninga “bili dobri”, ali žele da poboljšaju kvalitet ljubavnog života.

Pogrešan pristup
Naravno, dodao je, pogrešni pristup devojkama i pored svih saveta, uvek će postojati, a najveći problem je odustvo veštine vođenja interesantne komunikacije.
“Dosta muškaraca ulazi u teme kao što su čime se devojka bavi, gde živi i to je ravna i dosadna priča. Naravno, treba i o tome pričati, ali ne u fazi upoznavanja” savetuje Vagić.

Škola zavođenja, tvrdi Vagić, je i lepa vest za devojke, jer uskoro mogu da očekuju da im momci prilaze na otvoreniji, iskreniji i originalniji način, “istrenirani i obučeni”, koji su svoja znanja i zavodničke veštine sticali od ljubavnog trenera.
Na pitanje da li se zavođenje zaista može naučiti, Vagić spremno odgovara - svakako.

“Naravno, neki muškarci su dobri sa ženama, do čega su spontano došli ili su imali dobar primer u porodici i okruženju. Oni ne razumeju da ima onih koji ne znaju da se ponašaju sa lepšim polom, već su u fazonu - šta tu ima da se uči, samo izađi, zabavljaj se, budi to što jesi i sve će ići spontano”, rekao je Vagić Tanjugu.

Međutim, balkanski mentalitet, “mačizam”, ali i stid i nepoverenje u ideju da se zavođenje ipak može naučiti, stvaraju sumnju kod potencijalnih učenika.
Drugu grupu “nevernika” čine oni koji nikada nisu bili dobri u muško-ženskim odnosima i za svoje neuspehe pronašli opravdanja, tako što su krivicu prebacili na žene, koje su, po njima, zatvorene, nepristupačne, neozbiljne, frustrirane, sponzoruše....

Dobar primer
Kao primer dobrog prilaska “love couch” navodi sledeću situaciju - muškarac prilazi devojci i pita je za kafić ili mesto u okolini gde može da popije kafu, a kada mu odgovori, priznaje da joj je prišao zato što mu se svidela, pa je smislio izgovor da se upoznaju.

Vagić, koji ističe da je i sam nekada imao jako malo uspeha kod devojaka i da je u nihovom osvajanju probao sve, pa čak i neke “ekstremne” metode, priznaje da je bio polaznik sličnih kurseva u svetu.

Kada je, uveren je, postao ekspert za osvajanje, odlučio je da svoja znanja i iskustva prenese na one, koji žele da unaprede svoj ljubavni život.

“Suština zavođenja je da momci uspešno komuniciraju sa devojkama i da shvate da odbijanje nije neuspeh i katastrofa, već stepenica bliže cilju kome se teži. Taj ispravni način razmišljanja i kakav osećaj imamo dok pričamo sa devojkama, su najbitniji”, istakao je Vagić.

Muškarac mora da bude siguran u sebe, što je jedna od najvažnijih stvari koje se uče u školi zavođenja i nije važno gde će se devojka “startovati”, već kako, smatra Vagić i dodaje da damama treba prilaziti svuda, na ulici, autobuskoj stanici, biblioteci, kafiću, diskoteci...

Instruktor tvrdi da, ukoliko momak priđe devojci na “normalan, civilizovan način, prijatan i duhovit”, ni jedno od njih neće imati neprijatnosti, neće biti šamara, prekornih pogleda, neprijatnih reči, jer svako prirodno želi da se upozna i druži.
“U svakodnevnim situacijama savetujem da muškarac direktno priđe devojci i kaže - sviđaš mi se, hoću da se upoznamo. To je veoma originalan pristup, jer se malo muškaraca odlučuje na tako nešto, što je i logično, pošto ne znaju koji je sledeći korak koji treba da učine”, rekao je

Izvor: Blic

Konkretna tehnika sta pricati u prvih nekoliko minuta nakon upoznavanja

Da li znaš da dužina prstiju dosta govori o osobi?"

Zatim joj pogledaj u ruke i nastavi u zavisnosti da li joj je domali prst duži od kažiprsta ili je obrnut slučaj.

SITUACIJA 1: Domali prst duži od kažiprsta

"Ovo znači da si imala veću količinu testosterona nego što je to standardno dok si se razvijala u maminom stomaku. Zbog toga, vrlo verovatno da si borbena i da kada nešto želiš - ne odustaješ dok to ne dobiješ. Da li je to tako?"

SITUACIJA 2: Kažiprst je duži od od domalog

"Imala si više estrogena nego što je prosek, dok si bila beba u maminom stomaku. To te čini izrazito ženstvenom. Doduše, to sam primetio i pre nego sam ti video prste :) Verovatno voliš roze i ostale ženstvene boje. Verujem da dobro kuvaš. Sigurno ćeš biti dobra mama... koja neće umeti klincima da kaže ne."

[ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ]
Univerzalni "pojas za spasavanje"

Ako ne pogodiš, okreni na šalu ;)
[ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ]

Dodatni savet 01

Na primer, kažiprst joj je duži od domalog, međutim kada si joj ispričao ovu sjajnu pričicu, njena reakcija je: "Ma nema veze s mozgom, baš nisam takva."

Možeš upotrebiti zavodničku provokaciju (vrsta zavodničkog humora):

"Ja znam da se ti pretvaraš. Ti si bre iznutra ustvari krhki mali leptir. Ne brini tvoja tajna je sigurna kod mene."

Dodatni savet 02

Primer vadjenja kada je kažiprst duži od domalog prsta:

"Definitivno izgledaš kao fina devojka. Ipak, primećuje se da si iznutra pravi đavo i party manijak, zar ne? Ljudi koji te tek upoznaju, verovatno to ne misle o tebi. Međutim, mene nećeš prevariti." :)

Važne napomene:

Primeti da sva "tumačenja" je uvek stavljaju u pozitivno svetlo. Niko ne voli ljude od kojih sluša loše o sebi. Pogotovo, ako te ljude poznaje samo nekoliko minuta.

Cilj ove (kao i mnogih drugih zavodničkih tehnika) je zabava!

Ovo su samo ideje i "pomoćni točkići" da se "zakotrlja" priča.

Upoznavanje sa devojkom koja ti se svidja, NIJE prilika za neku dubokoumnu, visokoparnu, naučnu priču. Drži se lakih i "slatkih" tema.

Upotrebom ove, kao i drugih tehnika koje ćeš imati prilike da pročitaš, demonstriraćeš da si joj interesantniji od većine drugih muškaraca.

Au brate vrv bi vristala na sred ulice da mi kaze da sam krhki nezni leptir ili da prica o mojim prstima. A najverovatnije bih mislila da mi prorice sudbinu i udelila mu koji dinar... hbte u Srbiji je prosecna plata jako mala. Otkud ljudima pare za ove gluposti?? Ovo je kriperski skroz.

Najtacniji je ovaj deo da treba da se druzis sa uspesnima. Ali to je sada pitanje, kako da nadjes ti likove koji su dobri muvaci i j............? Kako da nadjes likove koji su player, i koji su uigrani u game?

Vrlo lako, evo jednog:

dru-mica-jovanovic.jpg

Tehnika "Zavedi devojku na ulici"

Ides ulicom i sa suprotne strane prilaz ZR, vidis da cete da prodjete jedno pored drugog. Iskoraci isped nje, da mora zastati na trenutak, i kada kaze pradon,ili izvini, reci: "Nema nikakvih problema, mada si mogla stati i bez toga da ti presecem put". Ako se nasmeje, a ove zele to hoce, kazi: Bravo! Dobro je, sto se smejes, jer to pokazuje da imas smisao za humor, i brzo reagujes, hteo sam da se uverim da li te ostro smedje oci, skrivaju i ostar um. Pa ponudi, da sednete negde na kafu, ili vec gde u zavisnosti od situacije.

Jos jedan primer muvanja na ulici, pogotovo ako su neke prometne. Dakle stojis pored nekog kafica i pridjes devojci:

JA : Cao, Ja sam Milos.Mozes da odvojis sekund samo. (pruzim ruku). Rukom je na neki nacin zadrzim da me saslusa do kraja a ne odje*e u pokretu.

ONA : Cao, ja sam XXX.

A : Da li bih mogla da odgovoris na par nasih pitanja, ovde u kaficu ,delimo i neke poklone na kraju.Pravimo anketu neku.

Pre nego sto priznas da nema ankete, narucis pice, da bih je zadrzao i dalje i polako sa sarmom joj priznas da nisi mogao da smislis drugi nacin za bolje upoznavanje.

Ma kakvi bre ...nema tu ucenja ...ili imas predispozicije za to i jednostvano te vole , to je tvoj fah , urodjeno ti je i osecas se prijatno u tim situacijama .
Ako nije tako ne moze ds se nauci , moze samo da se folira a od tog slaba vajda

Tehnika koja uvek pali:

JA; Cao ja sam (ime), bas bih voleo da se upoznamo.
ONA: Krece da prica nesto.
JA: *Mases glavom dok je slusas, polako natapas maramicu opijatom*
Sledeca scena budite se u krevetu, dolazi policija, robija par godina.

Poenta price, uspeo si. :lol:

Ross Jefries. Mistery, Style i ostala ekipa. Znas sta je poenta svega toga sto oni uce i jos naplacuju te usluge fino. Cimanje. Ides i startujes i naucices. Samo startovati i cimati se. Sve ostalo je da popune knjige i prodaju produkt i navuku na radionice. A i brate sminkeraja do jaja, svaki je kao underground a kada mu ponudis emisjiju u sklj za pare i reklamice za men produkte odmah skacu gladni.

A te fore tipa: Cao da li verujes u ljubav na prvi pogled ili da opet prosetam pored tebe, moze samo da te ismejavaju devojke oko tebe. Mozda upali kod neke bas bas opustene. Pogotovu nase koje se uce da odbijaju na startu.

Druga stvar. Zasto se toliko cimati? Prvo ti kaze kao da budes sam svoj, a onda ti izdeklamuje na 100 strana sta da kazes, kakvu posturu da napravis, koji parfem da stavis i sl.

Posledica: Gomila likova u latest fashion for man style seta ulicama , masuci rukama kao madjionicari, misleci da je to govor tela koji pali i ispaljuju fore koje su procitali na netu.

Na kraju, vagina nije vredna tog ponizavanja.

Jos jedno zanimanje za lopovluk ko i u vladi srbije.
Vlada je to kriva, to sve treba iskoreniti te lazne prosjake, Vucicu stidi se, doveo si Merketovu ili kako li se zvase, pa ajde ajmo sada svi kao i ti da ucimo zavodjenje.
Ja cu vas sve nauciti, drzim casove sexa prvi cas gracis besplatno

Back