Zavisnost od kocke i klađenja

• Začetnik teme Začetnik teme goga+
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Posle dve godine mog boravka i aktivnog rada Devicanska ostrva su prinudjena da menjaju ime.Na ostrvu nema vise ni jedne device, a epidemija spadanja gaca i pucanja gacnog lastisa raspomamila je kompletnu zensku populaciju. To je glavna i jedina tema lokalnog parlamenta koji jednoglasno usvaja rezoluciju da me proteraju a ime svog otocja promene u Ostrva greha bluda i razvrata.

sugi, a da pređeš u islam?
malo će da ti secnu pitona, indoktriniraju nekoliko meseci u džamiji ili kakvom kampu za obuku (sitnica tipa urbano ratovanje, oružani sistemi, rukovanje eksplozivnim sredstvima , noćne borbe., bla bla truć) , promene ti ime u sejed ali sugenzei i tako to..malo ćeš da šatro čitaš sure, malo klanjaš, namaz, premaz, razmaz i td ...ali sve to vodi onom tvom primarnom cilju,
četrdeset pohotnih devica rumenih i mirisnih ko iz đul bašče:lol:

zar ne znaš da su se vremena promenila sizife? bože, bože, otkud ti da zvučiš tako patrijarhalno...
danas je sasvim uobičajeno i da bula izdržava muju...svet je otišao dođavola , načisto:(
:lol:
Pa takav im je zakon, šta da im radim... i kamo sreće da je istina ovo što priča Šugi, ipak je materijalni princip No1...

Podseti me na priču kad je neki bogati šeik pre par godina uplovio u Dubrovnik svojom jahtom, izašao sa svitom da se prošeta po starom gradu, ušao u neku zlataru i video neki dijamantima optočeni ženski sat od 100 hiljada evra, najskuplji u radnji naravno... razgleda on sat, sviđa mu se, zlataru idu sline na usta - sad će da padne dobra prodaja - a sultan veli "uzeću ga, ali samo ako možete da mi nabavite 40 komada, za sve moje žene...."

I tako Šugi, i mi bi smo imali lako 40 žena kad bi imali probleme kao taj šeik...

Back