Zavirivanje u tudji telefon

Zamislite temu koja se zove "Zavirivanje u tuđu wc šolju".

Nikome ne pada na pamet da se bakće partnerovim s*ranjem.
Da l ima proliv ili zatvor, da li je jeo/la nešto što ne bi smeo/la ... a prećutao/la nam.
Sadržaj creva nama dragih osoba, dakle, nije nešto što se deli, i ostaje u domenu intime.
E pa zato što zavirivanje i analiziranje crevnog sadržaja nema mnogo veze sa posesivnošću koja je u pozadini "proveravanja" i kontrolisanja tuđeg mobilnog,
džepova,
fioka,
novčanika,
sadržaja koje čita i gleda,
mejlova,
pa čak i snova ...

Zamislite temu koja se zove "Zavirivanje u tuđu wc šolju".

Nikome ne pada na pamet da se bakće partnerovim s*ranjem.
Da l ima proliv ili zatvor, da li je jeo/la nešto što ne bi smeo/la ... a prećutao/la nam.
Sadržaj creva nama dragih osoba, dakle, nije nešto što se deli, i ostaje u domenu intime.
E pa zato što zavirivanje i analiziranje crevnog sadržaja nema mnogo veze sa posesivnošću koja je u pozadini "proveravanja" i kontrolisanja tuđeg mobilnog,
džepova,
fioka,
novčanika,
sadržaja koje čita i gleda,
mejlova,
pa čak i snova ...

fht-des.gif

Meni je zaista odvratno da kopam po bilo čijem telefonu, kompu... I ako postoji radoznalost, uvek osećaj neprijatnosti nadjača...To je tako nisko.

Ako on ima potrebu da me vara... nek vara, postoji hiljadu drugih načina da saznama.

A ako već vara ... ne vidim čemu biti sa tom osobom.

Uopšte meni nije jasna to... sa nekim sam a želim nekoga drugog. Ko je tu zaista prevaren?
Zar je lepo držati nekoga na lancu, i za koji interes?

Znaci ne postoji znatizeljnije stvorenje od macke,
ni macka koja ne voli telefon i racunar.

Ajd zaboravi ćiku telefon i da te mrzi da se vračaš po njega...Recimo s ekipom na kampovanje...
Koliko će dugo draga da se vrti oko telefona dok ga ne dograbi?:per::lol:

- - - - - - - - - -

Ko što rekoh-ja pobrišem i poruke i sve tragove poziva i gledaj kolko hoćeš.A na fejsu me nema!
Tamo idem ponekad samo na garišin nalog,ali pazim da njega ne tovarim...:lol:

Back