citaj,citaj,kao u onom vicuuuu
i tata bi sineeee
i tata bi sineeeeDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i tata bi sineeeesta ti meniiii,ja sam dusevna zenaaaa
ahacitaj,citaj,kao u onom vicuuuui tata bi sineeee
![]()
Tačno.Mozda je u tome tajna![]()

Niko nikoga ne zavodi samo zato što je udata ili oženjen. Zavodi se uvek ona osoba koja ti se svidja. Ako se posle ustanovi da je udata ili oženjen čovek, nema nazad. To ne utiče na "svidjanje".
Što se tiče daljeg odnosa, ni ta žena neće tek tako pristati na flert. Flert radi flerta. Ona traži nešto što u braku (više) nema. To je prirodan zakon i ne možeš protiv toga da se boriš razumom baš uvek. Bar ne adekvatno. Tako da je sama tema uskosagledana a i usko predložena u naslovu. Možda i imaš pravo pitanjem: Zašto zavoditi udatu ženu? Možeš samo da se slikaš ako je ta u bračnoj vezi zadovoljna. Zavešćeš je malo nikad. Još ti preti opasnost da te izblamira. Pogotovu ako si napadan, nevešt, prost ili nevaspitan.
Meni je to izuzetno neprijatno, da treba nekom da objasnjavam da sam udata... mislim brak je institucija, imam i decu, muz me je odavno zaveo, potpisala sam ugovor i vise drugi muskarci uopste ne postoje
meni je to skroz okej, meni vise od jednog i ne treba
pre neki dan me startovao neki na kasi u radnji gde inace svi znaju i moju decu i mog muza htela sam da propadnem u zemlju... mada nista lose nisam uradila, posle sam ga uhvatila kako se okrece u bulji u moju zadnjicu i stvarno me je cela stvar izvela iz takta i htela sam guzicu da zalepim za ledja, neke zene su prosto samo za jednog muskarca... ne razumem kako neko ima mentalne energije da razmislja na sto strana
ako naltite na neku kao ja, ostavite je na miru

Svaka ti cast!![]()
Meni je to izuzetno neprijatno, da treba nekom da objasnjavam da sam udata... mislim brak je institucija, imam i decu, muz me je odavno zaveo, potpisala sam ugovor i vise drugi muskarci uopste ne postoje
pre neki dan me startovao neki na kasi u radnji gde inace svi znaju i moju decu i mog muza htela sam da propadnem u zemlju... mada nista lose nisam uradila, posle sam ga uhvatila kako se okrece u bulji u moju zadnjicu i stvarno me je cela stvar izvela iz takta i htela sam guzicu da zalepim za ledja, neke zene su prosto samo za jednog muskarca... ne razumem kako neko ima mentalne energije da razmislja na sto strana
Na koji nacin ...?
citaj,citaj,kao u onom vicuuuui tata bi sineeee
![]()

Prvo treba da pronađeš adekvatnu udatu ženu, koja će u poverenju (tebi i ostatku čovečanstva da pljuje sopstvenog muža), onda da se praviš kako je shvataš, podržavaš i diviš se njenoj lepoti,posvećenosti, žrtvi...Bla bla....Lično meni, da sam muško-na to bi mi se spustio, ali ajd ima nas raznihNa koji nacin ...?
Kako aktivirati senzor koji pali zelenu sijalicu..?
Vecina uvek iz prve kaze ne..?koji strah vlada medju forumasicama..zele ..zelele bi..ali....??
Koliki je njihov strah da se opuste u sekundarnu vezu,,?
Kroz koje provere moramo proci da bi nasa tajna veza imala pozitivan start..?
Prvenstvo imaju lepse polovine,,
ajde,,,,,,da cujem![]()

Udatu ili zauzetu ja nebi nikad pipnuo.
To je nemoralno i neljudski.
Nije tako, neljudski (neprirodno) je da muskarac seksa jednu zenu celog zivota. Covek je programiran da mu se dize na zenke a to sto mu je nametnuto vaspitanjem, normama i jos koje cime, to dovodi do potiskivanja najdublje ukorenjenog nagona nakon cega nastaju dusevne bolesti.

pametnjakovicuako si sve ono što njen muž nije, uspeh ti je već skoro zagarantovan...ostalo su nijanse

eh da si..Prvo treba da pronađeš adekvatnu udatu ženu, koja će u poverenju (tebi i ostatku čovečanstva da pljuje sopstvenog muža), onda da se praviš kako je shvataš, podržavaš i diviš se njenoj lepoti,posvećenosti, žrtvi...Bla bla....Lično meni, da sam muško-na to bi mi se spustio, ali ajd ima nas raznih![]()

tvoj savet ima zasticeno autorsko pravo..ides na kartu,kao ti je sve razumes,saosecas sa njom,razumes njene potrebe,klimoglavises,kao slusas pazljivo bla bla truc

tvoj savet ima zasticeno autorsko pravo..
znaci titrati im sve dok je ne daju![]()
opet..bas sam bio samouveren..to ti i Alter egona isto rekla samo sto je ona i pljuvanje spomenula
sto bi, ovako sroman, doso do zakljucka, da one sve to znaju ako i hoce da budu zavedene

Dobre žene ne varaju svoje muževe .Pametne žene se razvedu ako je brak loš i zatim nadju odgovarajućeg partnera.Na koji nacin ...?
Kako aktivirati senzor koji pali zelenu sijalicu..?
Vecina uvek iz prve kaze ne..?koji strah vlada medju forumasicama..zele ..zelele bi..ali....??
Koliki je njihov strah da se opuste u sekundarnu vezu,,?
Kroz koje provere moramo proci da bi nasa tajna veza imala pozitivan start..?
Prvenstvo imaju lepse polovine,,
ajde,,,,,,da cujem![]()