Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
mozda, ja ti kazem kako muskarci gledaju na to... ja barem ne znam ljude koji se loze na tudje zene znajuci da su tudje...mozda u nekom polusvetu to tako ide ko u onom italijanskom filmu hleb i cokolada gde spava 30 njih u sobi a zenu glavnog nocom ko god dovati, dovatio je.
zene imaju cesto uvrnute fetise i svako ko kaze da nemaju laze. ne kazem sve zene ali dosta njih da, jer kada patologija ili ljubomora pomraci um, onda slede gluposti tipa koje opisah.
a skoro svaka zena ako nije ona jedina i postoji neka druga, kad tad dodje u situaciju da se takmici sa protivnicom.
Suočena sa činjenicom da mi Priručnik za dobro *ebanje stenje pod teretom neznaimsebroj mj preporuka, moram da otvorim još jedna vrata za sakupljanje drangulija iz antimono fenomenologije..
Biće to "Swaaatke mukice multi*ebačke"
Poglavlje I
Zauzeto nije i oduzeto..
[][] ako je neko zauzet to znači da valja, neko ga je odabrao i već procenio kao dobar materijal
ako je slobodan mora da mu nešto fali, čim ga nijedna neće
[][] Zato što su to situacije gde ljudi ne traže ozbiljnu vezu već kombinaciju, šemu, kako god. A slobodni ljudi u glavnom traže nekog za ozbiljnu vezu a zauzeti jedino kombinaciju i mogu. A skloni su tome. Naročito u ovo vreme klimavih brakova.
[][] Meni odgovara zauzeta ne zbog tih kompleksa kod nekih da ima ono zabranjeno vec zato sto ona ti daje neki vid garancije.
Zna sta zeli i dogovor je samo seks povremeni a ne obavaze bilo kakve.
Prenos polnih bolesti jer normalno da ce birati s,kim ce se upustiti u avanturu a ne kao slobodne koje svaki drugi dan skacu na drugi kura..c.
Raspustenice ili Razvedene nikako one ti ebu. M..em te deru finasijski em te sjebu ako im ne udovoljis njihove izvezbane taktike.
Znaci zauzeta ,,lepo vam je..Poebeteee se lepo i svako svojoj kuci pa dok traje trajalo je.
Koristim priliku da zahvalim Heroju seksa na nesebičnoj pomoći da se mj-štvo razume na pravi način. A meni sram dUđe ko multi*ebač u opaku raspuštenicu što ranije nisam registrovala Herojev dragocen *ebački opus..
[][] Финог ли брдашца.. Ваљало би моју заставицу на њ’ забости! Лепша је од његове.
Da, da.. to je ta cakana muti*ebačka kapitulacija pred već osvojenom p*čkom, dve zastavice u jednu rupu.. +
[][] Treba biti pametan, ako se vec mulja u braku, treba muljati sa mozgom.
Zato volim forum.. uvek nekako pametnija siđem kad god se popnem na ovu ljulju.. Eto baš mišljah da samo bezmozgovići muljaju u braku, kad ono totalno obrnuto.. Jbga, zaključak kakvi su onda oni što ne muljaju sam se nameće.. Ček, ček.. ali svi muljaju.. monogamija ne postoji.. pa da, i ja zapravo ne postojim..
Ne znam šta mi je danas, samo se nešto zbunjujem.. a sve prosto ko pasulj..
[][] Некад је пар сати времена(misli čovek sa zauzetom *ebočimbenicom koju guzi, prim.aut.)и више него довољно у поређењу са некимм другима са којима имаш времена колико хоћеш.(e ovo se već odnosi na ženu koju je sam, svojom slobodnom voljom i željom birao da mu bude osoba 'za *ebati se sa'.. u prevodu partnerka)
To su te krstaričke mudrosti.. mozak bre slomiš dok pronikneš u suštinu..
[][] Само ћу написати ово.
Ако је заузето, није и одузето.
Ma to, bre! Slažemo se oko poente!
Pa zar tamo neka traljava vezica ili klimavi brakić da na put stanu prirodi, biohemiji i sirovom nagonu za *ebanjem? Naravno da ne. Kvalitetno masturbiranje u vagini koju još neko puni i primanje batine koja i kući delje neku drugu p*čku, je uvek i svagda iznad svih onih bezveznih razloga koji lobiraju da *ebanje zauzetih nije preterano pametno.
ljubota, ljubota..
a i ti si vala na ovoj tako važnoj temi, umesto samo pozdrava velikim sisama, mogao dati lep doprinos nekim od svojih mnogobrojnih podviga gde trtiš ove zauzete.. dame.
Dobro kad taj detalj ne zaboravih.. jer šta je inače dama neg' npr ona zauzeta što zapere p*čku, štrcne parfem, natakari se na štikle uz obaveznu crnu čipku i haltere, i tiho se uvuče u tvoje odaje.
Par sati nezaboravnog tucanja posle koga se (po ljubotinim rečima, a nema razloga za ne verovati mu) ova vrsna *ebačica (pardon.. dama) isto tako nečujno išunja iz njegovog života.
Dama neprimetno klizne pod okriljem noći da bi on mogao da naspava: svoj mozak, alat.. i dušu..
Kući dama opet plakne onu svoju stvar jer... u ozbiljnoj višegodišnjoj vezi je. Nije damski da taj drugi k*urac skuplja ljubotine ostatke..
Eee, tako to rade dame.. (nikad od mene dama.. .. jbga.. ne možemo baš sve ni biti dame..)
Elem ljubota.. sledeći put ne škrtari na svojim uzbudljivim *ebanjima zauzetih žena.. Pa znaš i sam koliko multi*ebači ovdašnji vole tvoje pričice. Ajd, tako.. dogovorili smo se.. ne uskraćuj nas više za svoje dragoceno iskustvo)
[][] Nešto što osetimo u samom korenu kičme (kao o tukija, za muški deo čitalaštva)?
Nešto što baš i nema veze sa razumski, a čemu se isto, često, i protivi?
Prijatelji, rodbina i rođaci?
Neki naš uvid ili privid, koji ne umeju da vide svi, a ni mi sami da objasnimo?
Vera i poverenje, pa čak iako rezultati, trenutno, izostaju?
Jel to?
Auu.. ne vredi.. tri puta pročitah i ništa.. ne dobacijem ja dovde.. ovo ko da je (ne)jasni faraonn pisao.. Totalno se obeshrabrih na "to ne umeju da vide svi" Evo, nUmem ništa da vidim.
[][] nece muskrac da opogani ruku dirajuci tudju zenu pogotovo ako joj zna muza iz reala, jer je gadljiv, znajuci da kad god je takne ili lize, lize istovremeno i njegov qurazz
ali kod nepoznate to prolazi...
Iiiii evo današnjeg pobednika!
Droid, opasnu konkurenciju dobijaš!
Pa bra'o, majstore!
Ovoga se nikad ne bih setila!
DakleM..
dragi muškarci,
nikako.. ali nikako (a preko p*ički zauzetih žena koje ližete i *ebete) ne ližite zaboga i k*určeve čije vlasnike poznajete (znate te njihove nesrećne muževe).. Ok, nije vam palo na pamet, ali sad znate. To vam je deo mentalne higijene.. zato suzdržite se, braćo mj-či.. preskočite nekako te žene..
Ove nepoznate možete lizati slobodno.. msm p*čke.. ne, ne, one su vam poznate.. zapravo slobodno navalite na lizanje tragova k*raca njihovih vama nepoznatih muževa..
Šta sam ono još beše 'tela da dodam.. ovaj.. ma dobro, ništa.. i ovako je bre sve jasno.. potpuno naturalno.. i logično.. )
Situacija je vazda bila i biće ista. Ne privlače me..
.. uz dodatak da posebnu novu odbojnost sad gajim prema slobodnima koji *ebu zauzete.. onaj Araon (olovni mnogo*ebač zauzetih) je za to kriv..
Iz nekog razloga kako kročim u gradski prevoz tako pomislim na Gangulu koji nam je vozikanje obesplatio.. E, tako mi Araon jedno 2 sekunde lebdi u glavi kad razmatram zauzete dame što ih naizmenično *ebu različita spolovila..