kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 55.688
krstane mozes da nam .................. krstaneeeeeee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e to nas mnogo zabole patkaМоже, и мора ће, јер то је отпад, то је смеће ...
Јел жута ил` Кадићка љута ?
Mladost Srbije smeće i otpad...stvarno si me nasmejao sada mada bi trebalo da te bude sramota što ih nazivaš smećem i otpadomМоже, и мора ће, јер то је отпад, то је смеће ...
sestoperac dzaba ti i englez i nemacЈел жута ил` Кадићка љута ?
kako si pogodio da je jarankaА ко вам брани, јарани, да оснујете ту странку идиота?
oni i sramota ?Mladost Srbije smeće i otpad...stvarno si me nasmejao sada mada bi trebalo da te bude sramota što ih nazivaš smećem i otpadom
Samo ti pimpaj, no šta će da bude kada balon pukne?Ne može Vučić da ih zaustavi a ljubitelji sns-a bi da ih zaustave
Ti pišeš o fašistima , a ljubiš u bulju Putina koji je trenutno najveći svetski. Koji si ti ljigavac, krpa od čoveka, dnoТоме се мора стати на крај, сада и одмах, јер нико, баш нико, нема право да спречава било кога да се образује, слободно креће и има право да другачије мисли ...То ни они најозлоглашенији фашисти нису чинили Србији. То је највећи злочин!![]()
koji je tebi kurko ?Ti pišeš o fašistima , a ljubiš u bulju Putina koji je trenutno najveći svetski.
Koji si ti ljigavac, krpa od čoveka, dno
Tvoji ispisniciSamo prirodno glupi i naivni ljdi mogu da očekuju nešto bolje od neobrazovanih i neiskusnih lakrdijaša ...Čak su i 7 sekretara SKOJ-a bili pametni, kao muda moja ...![]()
![]()