Zatvorenicima po 300.000 dinara kao pomoć na KiM

Где сам ја то рекао? Мора да си ме побркао са неким.
Ја сам већ на много места говорио да Србија треба да се окрене себи, и да улаже у себе, а не да долазе странци да купују све и контролишу све, док се земља уништава, ваздух и вода загађују, а народ израбљује.
A pa ok onda,ima ovde puno eveopevaca koji licitiraju sa Kosovom , a prvi bi ga prodali jerbo nema ulaska u Eu bez prodaje..glume ludilo

Где сам ја то рекао? Мора да си ме побркао са неким.
Ја сам већ на много места говорио да Србија треба да се окрене себи, и да улаже у себе, а не да долазе странци да купују све и контролишу све, док се земља уништава, ваздух и вода загађују, а народ израбљује.
Pa, ne može to. Ili si za Putina ili si žuti terorista, nema treće.

A pa ok onda,ima ovde puno eveopevaca koji licitiraju sa Kosovom , a prvi bi ga prodali jerbo nema ulaska u Eu bez prodaje..glume ludilo
Ја сам већ много пута рекао да ми никада нисмо били нити треба да будемо део Европе. То је банда криминалаца, лопова, убица и силоватеља. Једино што можемо са њима је да тргујемо, иначе смо дијаметрално у опозиту са њиховим "вредностима."

Pa, ne može to. Ili si za Putina ili si žuti terorista, nema treće.
Ја сам за трговину са сваким ко хоће на фер да тргује, то може, остало марш у пизду материну.
Исто тако сам за усвајање најбољег од свих, а не узимање и мимикрија најгорег, а ми смо нажалост ту већ годинама.

Ми се нисмо опоравили ментално од Турака, па онда свих ових осталих, а поготово Комуниста и њихове деце. Исто тако не сматрам ни да је било супер под Краљевима. Одговор је да за сваког закон буде једнак, да сви имају иста права, и да не постоји корупција и крађа, а либералне идеје и остале глупости могу да буду на нивоу разматрања на факултетима, ништа више од тога.

Северни део Косова је контролисала, остатке није.

Није послао, и за то је требао да одговара, исто као што и Вучко треба за ових 13 година.
može da odgovara ako su odluke olo Kosova bile njegove

nešto ne pozivaš EU/USA "na odgovornost"?

može da odgovara ako su odluke olo Kosova bile njegove

nešto ne pozivaš EU/USA "na odgovornost"?
Чије би биле?

Да ли су ЕУ или САД биле изгласане од стране Срба да врше одлуке по службеној дужности зарад интереса Срба и Србије?

Нису.

Они треба да одговарају пред Интернационалним Судом, а они који су на функцији при власти Србије, да одговарају Србији за све што су радили.

Чије би биле?

Да ли су ЕУ или САД биле изгласане од стране Срба да врше одлуке по службеној дужности зарад интереса Срба и Србије?

Нису.

Они треба да одговарају пред Интернационалним Судом, а они који су на функцији при власти Србије, да одговарају Србији за све што су радили.
a čija odluka bila da se Zapad ne drži Rezolucije iz jedan u dva četri plus?

Back