Zašto?

Važno je da hoće...kad hoće.

Nisu sve iste ali hormoni ženama više vladaju nego muškarcima. A oni su po samoj prirodi nestabilni.
Mada nismo ni mi muškarci puno bolji.

Uloga hormona je metabolička, produktivna i reproduktivna. Kada su hormoni u ravnoteži naše fizičko ali i psihičko zdravlje je u ravnoteži. Ukoliko dođe do disbalansa hormona, čak i laganog, naše telo se buni i disbalans se odražava na fizičko stanje našeg organizma a doživljava se emocijama.
https://pharmanova.rs/vesti/hormoni-u-zdravlju-zene-od-a-do-s/

Sve ima svoje zato.

Poslednja izmena:
498069696d8e1c334a6312dc4dcac5a2.jpg

Nema smisla tražiti objašnjenja, treba prihvatiti stanje kako je. Mslm ljudi i kad objašnjavaju samo zamazuju da ispadne kako su oni ispravni, ali eto neshvaćeni. Mslm bar ja tako (kad kao objašnjavam a samo se još dublje ukopavam z govna).

---

Mada je tema postavljena previše okvirno da bi se na nju odgovorilo. Objašnjenja zašto neće? Što reče jedan drugar, ni kad konkurišeš za posao ti ne kažu zašto te nisu primili, ono zahvale ti se na ponudi i kako ne zadovoljavaš njihovo štagod, ako i toliko. Objašnjenje zašto se ponaša loše prema tebi? Tu sebi objasni zašto si još uvek prisutan, ne da slušaš njene izgovore. I tako.

Ako izuzmemo raskide, jer nisam bio ostavljan, jesu uspevale da mi objasne zašto nešto hoće ili neće, uglavnom se krećem među normalnim, razumnim i pametnim devojkama, ženama.

Ako izuzmemo raskide, jer nisam bio ostavljan, jesu uspevale da mi objasne zašto nešto hoće ili neće, uglavnom se krećem među normalnim, razumnim i pametnim devojkama, ženama.
Pre neki dan sam razmisljao...i ja sam svaku vezu raskidao. Nemam u portofiju da me ona ostavila. I sad razmisljam, jbte da li je to dobro. Bio sam slomljenog srtca na drugi nacin, ali ono kao : Hani ajm leaving i to..

Pre neki dan sam razmisljao...i ja sam svaku vezu raskidao. Nemam u portofiju da me ona ostavila. I sad razmisljam, jbte da li je to dobro. Bio sam slomljenog srtca na drugi nacin, ali ono kao : Hani ajm leaving i to..

Pa ne znam baš, nekako mislim da uvek boli ostavljenu stranu jer ti kad odlaziš ti si u glavi već prekrstio, koliko god da ti je teško ili mučno.

Back