Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://pharmanova.rs/vesti/hormoni-u-zdravlju-zene-od-a-do-s/Uloga hormona je metabolička, produktivna i reproduktivna. Kada su hormoni u ravnoteži naše fizičko ali i psihičko zdravlje je u ravnoteži. Ukoliko dođe do disbalansa hormona, čak i laganog, naše telo se buni i disbalans se odražava na fizičko stanje našeg organizma a doživljava se emocijama.
Pre neki dan sam razmisljao...i ja sam svaku vezu raskidao. Nemam u portofiju da me ona ostavila. I sad razmisljam, jbte da li je to dobro. Bio sam slomljenog srtca na drugi nacin, ali ono kao : Hani ajm leaving i to..Ako izuzmemo raskide, jer nisam bio ostavljan, jesu uspevale da mi objasne zašto nešto hoće ili neće, uglavnom se krećem među normalnim, razumnim i pametnim devojkama, ženama.
Pre neki dan sam razmisljao...i ja sam svaku vezu raskidao. Nemam u portofiju da me ona ostavila. I sad razmisljam, jbte da li je to dobro. Bio sam slomljenog srtca na drugi nacin, ali ono kao : Hani ajm leaving i to..
Raskidao sam brate i kad mi je i dusa i telo govorilo ne.Pa ne znam baš, nekako mislim da uvek boli ostavljenu stranu jer ti kad odlaziš ti si u glavi već prekrstio, koliko god da ti je teško ili mučno.
Raskidao sam brate i kad mi je i dusa i telo govorilo ne.
Ma dosta toga se zna pred raskid. Ako se razgovara. Mozes da izaberes da nesto ne cujes ili ne osetis. Al jbg.Znam, svi smo, ali opet ti si bar znao da se to sprema, ta druga osoba retko kad zna baš tačno sve.