ZAŠTO?

• Začetnik teme Začetnik teme lider
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al Pacino:
Dobro da nas napusavas na intenetu,jer u realnom zivotu ne smes.

Dva samara bi resila stvar,kad te vec tata nije tuko dovoljno

A ti "Brando",MI SPASIOCI SMO I REKLI DA RATKA NIKADA NECE UHVATITI

MIR BOZJI,MI DOLAZIMO
SPASIOCI SRBIJE

Ево матори ми каже да је у Бгд.у била нека позоришна представа која се звала "СПАСИОЦА ЋЕ ОБЈЕСИТИ"... :lol: :lol: :lol:

е, а сада озбиљно... немо' 'леба ти само још да нас ви СПАСАВАТЕ... и онако најебасмо и без вас... ДОСта је, бре, свих спасиоца и "просветитеља" и Еуропљана... З А О Б И Ђ И Т Е Н А С... иначе :twisted: :twisted: :twisted:

п.с. и немој много да претиш шамарима (иако се ја по многим питањима не слажем са Елвином) ... али једно је неслагање а друго је ово Твоје сра*е... уосталом може и Тебе неко да испонабада па да се мало смириш... аааааааа ???

Al Pacino:
Zasto je svako razlicito misljenje povod za napad?
Zasto je svaki talas,makar bio i mizerne velicine povod da se SPASIOCI demonizuju?
Zar je to sto mi imamo drugacije misljenje o pojedinim(ili svim temama)razlog za ulazak u sukob?

Pokazite malo tolerancije...da komsijina krava bude ziva i zdrava ;)

MIR BOZJI,MI DOLAZIMO 8-)
nije mi se svideo vaš početak ali pošto sam ja tolerantna devojčica volela bih da čujem vašu priču :wink:

James 007:
Gopspodine elvin, vi ne morate uopšte da se brinete dotičnog korisnika. On je, kako vi to nazivate: cyber-junačina. Junak na rečima, kukavica na delu.
Sine,ajde jedanput kad doputujes iz tvog sela do Beograda da kupis motokultivator javi mi se,pa da vidis ko je kukavica,meni se cini da ste svi vi odrasli u komunisticko-partizanksi porodicama (ili porodicama potomaka istih),nije ni cudo sto ste navikli na resavanje problema "mirnim putem" hehe,sto bi se u gradu reklo "ko picketine".

I za kraj,privatna poruka koju sam dobio od izvesnog korisnika koji je aktivan na ovom forumu jos od 2003.godine:
"Nemoj da kloneš budi uporan, većina koja te podržava nažalost ćuti ali kada dođe vreme
Ti što sada napadaju su strahovita manjina ali koriste priliku pošto je to mlađi svet najčešće i ne znaju pravo stanje ili neće da znaju ali biće vremena da saznaju.
Pozdrav"

eIvin:
Ma ajde,daj da vidimo tu većinu...ali pazi,voices in your head don't count...
Za nepuna 24 casa koliko je proslo otkad sam se uclanio na ovaj forum,vec sam dobio brdo privanih poruka koje izrazavaju bezrezervnu podrsku nasim ciljevima i to od cak 3 razlicita korisnika :-) ...A to je samo pocetak... 8-) 8)

eIvin:
Od Spasioca Srbije,Wafena SS i Krstana?:lol:
Ne znam ni ko je Krstan,a waffen mi nije nista poslao.Dovoljno je ce biti da kazem da je jedan od trojice clan ovog foruma od 2003 godine.

sto me podseti BECO JAVI SE ***** TE U USTA POSTO IDEMO SUTRA NA PANTER I IMAMO SEPARE,AKO PROCITAS JAVI SE ODMA A AKO NEMAS BROJ ONDA PITAJ MARKA JER SMO BILI PRE PAR DANA TI U KUJNI KOD TEBE

Al Pacino:
Sine,ajde jedanput kad doputujes iz tvog sela do Beograda da kupis motokultivator javi mi se,pa da vidis ko je kukavica,meni se cini da ste svi vi odrasli u komunisticko-partizanksi porodicama (ili porodicama potomaka istih),nije ni cudo sto ste navikli na resavanje problema "mirnim putem" hehe,sto bi se u gradu reklo "ko picketine".
Gospodine, za vašu informaciju ja živim u Beogradu. To ste jedino mogli da ne primetite ako pokušavate da nas zavarate. Ja vas se ne plašim, gospodine. Ja vas ni ne shvatam ozbiljno. I neću vas shvatati ozbiljno dok ne počnete da vodite običan razgovor sa ljudima, a ne da ih vređate i napadate jer se ne slađu sa vama.

marlon:
Госн Лидер, овако тема вам је на месту ал’ по мени нема је. Како расправлјати о нечему што је идиотлук, као нпр. Све цигане у Индију... или Вафл са СС преливом...или Његош је створио Србе, они нису постојали пре њега, ал’ се предомислио кад је умирао па порекао... Е во имамо Гопсподина Крстана који је на форумима годинама и има залиху својих спам текстова које постује у неизмењеном облику било коме да се обраћа. Имамо Старог форумаша Стрелу којој ништа није сметало до данас... тј до јуче кад је дотични Крстан био напушен од једног детета натпросечне интелигенције која зна латински и старогрчки... Значи корен свега је љубомора и то патолошка. Овај малецки глумчић се жали да много упшорно бранимо ставове... и да смо удружени у заједничком злочиначком подухвату против јадних радикала. Пагаан ЛДП-овац, Елвин ДС-овац и његова девојка за коју нико не зна сем Стреле, Ја-овац, Лидер не знам ни који је он овац, и сви молим те против таквих умова који се појавили овде. Циркус.... :lol: :lol: :lol:

Marlone ti si ozbiljno pobrkao lončiće, nemam ni jedan jedini post na temama koje je postavio Krstan... Ne znam zašto me toliko pominješ, već sam pomislila da smo noćas preko pp rasčistili neke pojmove i sad spazim ovo tvoje prozivanje od sinoć... Šta ti nije jasno? Šta želiš od mene?

Elvin DS-ovac? Ajd' za Pagana znam, mada mi je sumnjiv, ima nade za njega...

Успут речено, добро је да ме нико није нигде сврстао (златна средина, хех)... Ал' да се овде неки ликови претерано жесте, то је тачно, понекад ударају где стигну, не гледајући кога ће да дохвате па упадну у заблуду да су сви против њих. Наравно да постоји очигледна подела, чак и међу назови "истомишљеницима", што је сасвим нормално, да не говорим о "пауцима с Марса" и сличнима, за то већ нисам квалификован...

Strela:
Marlone ti si ozbiljno pobrkao lončiće, nemam ni jedan jedini post na temama koje je postavio Krstan... Ne znam zašto me toliko pominješ, već sam pomislila da smo noćas preko pp rasčistili neke pojmove i sad spazim ovo tvoje prozivanje od sinoć... Šta ti nije jasno? Šta želiš od mene?
Pa raščistismo strelo... ovo bilo oko 22 časa procitaj... odmah posle tvog javnog prozivanja.... a ako hoćeš opet da zaebavaš kaži... obožavam da se zezam:D

Arhangel NS:
Elvin DS-ovac? Ajd' za Pagana znam, mada mi je sumnjiv, ima nade za njega...

Успут речено, добро је да ме нико није нигде сврстао (златна средина, хех)... Ал' да се овде неки ликови претерано жесте, то је тачно, понекад ударају где стигну, не гледајући кога ће да дохвате па упадну у заблуду да су сви против њих. Наравно да постоји очигледна подела, чак и међу назови "истомишљеницима", што је сасвим нормално, да не говорим о "пауцима с Марса" и сличнима, за то већ нисам квалификован...
Gospodine,ako aludirate na nas,moram vam reci da gresite,jer su to samo glasine,nikada niko od SPASIOCA SRBIJE nije rekao tako nesto,to sa Marsom me najvise podseca na LDS i tezu njihovog predsednika koji je izjavio da bi legalizovao kokain.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back