- Poruka
- 78.323
da li taj ko te krsti vodom treba da ima u sebi Duha Svetoga?
da...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li taj ko te krsti vodom treba da ima u sebi Duha Svetoga?
oni misle kao i ateisti, dovoljno je da kazu nema boga i razreseni su bilo kakvog greha, u ovom slucaju nema pakla pa im se moze jel, nema telesnog greha kako ovaj mladi jehovac kaze, a i ako ga kazni jednostavno ga nece biti, sto mu to dodje nesto poput raja, misli, u svakom slucaju je na dobitku.

da li si siguran da svaki koji je rukopoložen ima Duha Svetoga u sebi?
Ma samo ti kennjaj i tesi se svojim lazima i gloopostima![]()
Pazi na sebe bolje i sta ce biti s tobom ...niko za nikoga nece odgovarati na tom Sudu![]()
Nece biti tu Picolino da te brani ovako zestoko![]()
samo da te ispravim jer ZELIM da zivim ispravnim zivotom i tako decu da vaspitavam da mi ne poblesave kao ovaj coveculjak.Neutral ima svoju zenu, kome je krivo, moze da crkne od muke, jer zivi ispravnim zivotom.

samo da te ispravim jer ZELIM da zivim ispravnim zivotom i tako decu da vaspitavam da mi ne poblesave kao ovaj coveculjak.

da li si siguran da svaki koji je rukopoložen ima Duha Svetoga u sebi?
Naravno, nikad se ne treba opustiti i reci "e, sad sam ja dobar".![]()

I niste mi jasni vi Hricani ovog vremena ..samo optuzuete nekoga kog i neznate ..skoro svakoga i napadate lazima ..a cak i ne znate neku osobu![]()
Sta bi bilo da je uzivo m ? jel bi radile sprave za mucenje odmah ?![]()
Bozje sluge su krotke i mirne i nisu svadljive ...a vi niste oni sigurno nego se kao vuci ponasate![]()
To mi dovoljno govori koliko je danasnje hriscanstvo ( Crkvenjacko ) ispravno i pobozno![]()
Naci dela vas odaju ..![]()
Gde vam je mir Boziji ? jel pobego od vas ?![]()
Naravno, nikad se ne treba opustiti i reci "e, sad sam ja dobar".![]()
ne treba se ni opterecivati, dovoljno je da molis boga da ti razum ne pojede necastivi

Kakve veze imaju balvani sa izbegavanjem konkretnih odgovora na konkretne citate iz Pisma?Прво извади балван из свог ока а онда трун из ока брата свог
Pa pitaj ih.Pitaću ih vrlo rado ako će mi pričati o Božijem delovanju.
„Pazite, dakle, na sebe i na sve stado u kome vas Duh Sveti postavi za episkope da napasate Crkvu Gospoda i Boga“ (Dela ap. 20:28).da li si siguran da svaki koji je rukopoložen ima Duha Svetoga u sebi?
pa nije on čarobnjak da ima moćdok u ritualu izgovara rec boziju ima svetog duha, a sta u slobodno vreme radi ne znam, ali ta moc mu je data hteo ja to ili ne.

pa nije on čarobnjak da ima moć
znači pop može po ceo dan da se kocka,k***a ili pije(ne daj Bože)a onda ode u crkvu i ispuni se Duhom Svetim?
ne ide to tako

Odgovorila sam ti vrlo konkretno i jasno ali se ti praviš toša.Kakve veze imaju balvani sa izbegavanjem konkretnih odgovora na konkretne citate iz Pisma?
slaba vajda,uglavnom pričaju o paganskim običajimaPa pitaj ih.
sve bi to bili lepo kada bi oni pazili ali oni ne paze...Pazite, dakle, na sebe i na sve stado u kome vas Duh Sveti postavi za episkope da napasate Crkvu Gospoda i Boga“ (Dela ap. 20:28).
Ne može to da radi jer će biti izopšten.pa nije on čarobnjak da ima moć
znači pop može po ceo dan da se kocka,k***a ili pije(ne daj Bože)a onda ode u crkvu i ispuni se Duhom Svetim?
ne ide to tako
odgovaraće on ali nije na nama ni da ćutimo i da pustimo da se zlo širiNeka i ne ide, ali na njemu je da "odgovara" nije na nama da procenjujemo i sudimo.
Nismo mi policajci.![]()
Kakav toša? Odgovori kako su nezgodni stihovi samo "metafora" ne znače puno. Na taj način bilo šta iz Biblije možemo proglasiti metaforičkim.Odgovorila sam ti vrlo konkretno i jasno ali se ti praviš toša.
Biće da nisi pitala pravoslavce.slaba vajda,uglavnom pričaju o paganskim običajima
Šta ne paze?sve bi to bili lepo kada bi oni pazili ali oni ne paze...
Ја сам пастир добри. Пастир добри живот свој полаже за овце. А најамник, који није пастир, коме овце нису своје, види вука где долази, и оставља овце, и бежи; и вук граби овце и разгони их. А најамник бежи, јер је најамник и не мари за овце. Ја сам пастир добри и познајем своје, и моје мене познају. Као што Отац познаје мене и ја Оца; и живот свој полажем за овце.Jov 10.11-15
ne ide to tako
ima tu i drzgih grehova,moglo bi se 90%sveštenstva izopštitiNe može to da radi jer će biti izopšten.
Misliš, zato treba da upiremo prstom u druge a spominjemo nekakve balvane?odgovaraće on ali nije na nama ni da ćutimo i da pustimo da se zlo širi
A ti nemaš greha?ima tu i drzgih grehova,moglo bi se 90%sveštenstva izopštiti
ne ide to tako
znači samo se ti krsti a onda možeš da radiš šta hoćeš,bre što ste naivni prave ste ovce za šišanjeIskra Duha koju covek dobije krstenjem, ne ostavlja ni najgoreg jeretika i gresnika do smrti.
A ta mala iskrica Duha Svetoga ,kada se covek pokaje i ispovedi cisti covekovu dusu i srce od grehovne prljavstine, i onda covek svjim dobrim delima napreduje u rastu punote Hristove, dobijajuci sve vece darove Duha Svetoga, a to su oni darovi zapisani u pismu.
izvini ali u ovo ni malo dete nebi poverovalopa nije ali ta moc rukopolaganjem mu je data.
u momentu izgovaranja reci bozije duh sveti je prisutan i andjeli oko njega, a kad pravi neko zlo sveti duh i andjeli mu okrecu ledja. a nije duh sveti samo zarad njega, vec i zarad nas da nam pomogne da slusamo rec boziju koju izgovara gresni pop. znaci kada se vrsi neki obred sveti duh obitava u svakom od nas da se lakse saberemo i skoncentrisemo