Zasto ....?

Ma samo ti kennjaj i tesi se svojim lazima i gloopostima :mazi:

Pazi na sebe bolje i sta ce biti s tobom ...niko za nikoga nece odgovarati na tom Sudu :manikir:

Nece biti tu Picolino da te brani ovako zestoko :zper:

Neutral ima svoju zenu, kome je krivo, moze da crkne od muke, jer zivi ispravnim zivotom.
samo da te ispravim jer ZELIM da zivim ispravnim zivotom i tako decu da vaspitavam da mi ne poblesave kao ovaj coveculjak.

mlad i napaljen, mesto da olaksa kesu desankom, on se olaksava po netu na drugim korisnicima, verovatno neki jehovisticki fetis ko ce ga znati
svakakvijeh umova tamo ima:D

I niste mi jasni vi Hricani ovog vremena ..samo optuzuete nekoga kog i neznate ..skoro svakoga i napadate lazima ..a cak i ne znate neku osobu :aha:

Sta bi bilo da je uzivo m ? jel bi radile sprave za mucenje odmah ? :per:

Bozje sluge su krotke i mirne i nisu svadljive ...a vi niste oni sigurno nego se kao vuci ponasate :manikir:

To mi dovoljno govori koliko je danasnje hriscanstvo ( Crkvenjacko ) ispravno i pobozno ;)

Naci dela vas odaju ..:malav:

Gde vam je mir Boziji ? jel pobego od vas ? :mrgreen:

I niste mi jasni vi Hricani ovog vremena ..samo optuzuete nekoga kog i neznate ..skoro svakoga i napadate lazima ..a cak i ne znate neku osobu :aha:

Sta bi bilo da je uzivo m ? jel bi radile sprave za mucenje odmah ? :per:

Bozje sluge su krotke i mirne i nisu svadljive ...a vi niste oni sigurno nego se kao vuci ponasate :manikir:

To mi dovoljno govori koliko je danasnje hriscanstvo ( Crkvenjacko ) ispravno i pobozno ;)

Naci dela vas odaju ..:malav:

Gde vam je mir Boziji ? jel pobego od vas ? :mrgreen:

ti si ono sto jesi kao sto kaze i bog za sebe, kako se predstavljas na forumu tako te ljudi vide, budi TI miran i krotak i niko te nece smatrati neozbiljnim masturbatorom.

ima jedna efikasna sprava za isterivanje necistih misli, a to je motika i njiva.

Прво извади балван из свог ока а онда трун из ока брата свог
Kakve veze imaju balvani sa izbegavanjem konkretnih odgovora na konkretne citate iz Pisma?

Pitaću ih vrlo rado ako će mi pričati o Božijem delovanju.
Pa pitaj ih.

da li si siguran da svaki koji je rukopoložen ima Duha Svetoga u sebi?
„Pazite, dakle, na sebe i na sve stado u kome vas Duh Sveti postavi za episkope da napasate Crkvu Gospoda i Boga“ (Dela ap. 20:28).

Kakve veze imaju balvani sa izbegavanjem konkretnih odgovora na konkretne citate iz Pisma?
Odgovorila sam ti vrlo konkretno i jasno ali se ti praviš toša.

slaba vajda,uglavnom pričaju o paganskim običajima

Pazite, dakle, na sebe i na sve stado u kome vas Duh Sveti postavi za episkope da napasate Crkvu Gospoda i Boga“ (Dela ap. 20:28).
sve bi to bili lepo kada bi oni pazili ali oni ne paze...

Ја сам пастир добри. Пастир добри живот свој полаже за овце. А најамник, који није пастир, коме овце нису своје, види вука где долази, и оставља овце, и бежи; и вук граби овце и разгони их. А најамник бежи, јер је најамник и не мари за овце. Ја сам пастир добри и познајем своје, и моје мене познају. Као што Отац познаје мене и ја Оца; и живот свој полажем за овце.Jov 10.11-15

Odgovorila sam ti vrlo konkretno i jasno ali se ti praviš toša.
Kakav toša? Odgovori kako su nezgodni stihovi samo "metafora" ne znače puno. Na taj način bilo šta iz Biblije možemo proglasiti metaforičkim.

slaba vajda,uglavnom pričaju o paganskim običajima
Biće da nisi pitala pravoslavce.
sve bi to bili lepo kada bi oni pazili ali oni ne paze...
Ја сам пастир добри. Пастир добри живот свој полаже за овце. А најамник, који није пастир, коме овце нису своје, види вука где долази, и оставља овце, и бежи; и вук граби овце и разгони их. А најамник бежи, јер је најамник и не мари за овце. Ја сам пастир добри и познајем своје, и моје мене познају. Као што Отац познаје мене и ја Оца; и живот свој полажем за овце.Jov 10.11-15
Šta ne paze?

pa nije on čarobnjak da ima moć
znači pop može po ceo dan da se kocka,k***a ili pije(ne daj Bože)a onda ode u crkvu i ispuni se Duhom Svetim?:eek:
ne ide to tako

Iskra Duha koju covek dobije krstenjem, ne ostavlja ni najgoreg jeretika i gresnika do smrti.
A ta mala iskrica Duha Svetoga ,kada se covek pokaje i ispovedi cisti covekovu dusu i srce od grehovne prljavstine, i onda covek svjim dobrim delima napreduje u rastu punote Hristove, dobijajuci sve vece darove Duha Svetoga, a to su oni darovi zapisani u pismu.

pa nije on čarobnjak da ima moć
znači pop može po ceo dan da se kocka,k***a ili pije(ne daj Bože)a onda ode u crkvu i ispuni se Duhom Svetim?:eek:
ne ide to tako

pa nije ali ta moc rukopolaganjem mu je data.
u momentu izgovaranja reci bozije duh sveti je prisutan i andjeli oko njega, a kad pravi neko zlo sveti duh i andjeli mu okrecu ledja. a nije duh sveti samo zarad njega, vec i zarad nas da nam pomogne da slusamo rec boziju koju izgovara gresni pop. znaci kada se vrsi neki obred sveti duh obitava u svakom od nas da se lakse saberemo i skoncentrisemo

polazna tacka verujucih je da niko nije bez greha, pa ni svesteno lice.

Iskra Duha koju covek dobije krstenjem, ne ostavlja ni najgoreg jeretika i gresnika do smrti.
A ta mala iskrica Duha Svetoga ,kada se covek pokaje i ispovedi cisti covekovu dusu i srce od grehovne prljavstine, i onda covek svjim dobrim delima napreduje u rastu punote Hristove, dobijajuci sve vece darove Duha Svetoga, a to su oni darovi zapisani u pismu.
znači samo se ti krsti a onda možeš da radiš šta hoćeš,bre što ste naivni prave ste ovce za šišanje

pa nije ali ta moc rukopolaganjem mu je data.
u momentu izgovaranja reci bozije duh sveti je prisutan i andjeli oko njega, a kad pravi neko zlo sveti duh i andjeli mu okrecu ledja. a nije duh sveti samo zarad njega, vec i zarad nas da nam pomogne da slusamo rec boziju koju izgovara gresni pop. znaci kada se vrsi neki obred sveti duh obitava u svakom od nas da se lakse saberemo i skoncentrisemo
izvini ali u ovo ni malo dete nebi poverovalo

Back