Zašto zrela devojka krije dečka

Pozdrav ljudi
:)

Ograđujem se ukoliko ovakva tema već postoji, ali je meni situacija jako čudna, pa sam rešio vas da pitam.

Zbog čega devojka u zrelim godinama (34) krije dečka, i u razgovorima se pravi kao da isti ne postoji? Spominje ga samo onda kada mora, ako idu negde zajedno govori o u jednini ("bila sam tu i tu") i slicno. A pritom se radi o višegodišnjoj vezi. Pritom se kod drugih raspituje da li ima šanse kod mene. Ja je onda pozovem da izađemo, a ona ni jednog trenutka ne kaže da ima dečka, nego izmišlja razloge zašto ne može.

Meni je jasno da je odgovor "ne", ali mi nije jasno to ponašanje i sakrivanje "veze".

Unapred hvala na komentarima.
Potpuno logican post, krije decka a spominje ga samo kad mora, raspituje se za tebe a ispali te za izlazak.

Zbog čega devojka u zrelim godinama (34) krije dečka, i u razgovorima se pravi kao da isti ne postoji?
Obično se hvale kakvog su frajera navatale.
Ako ga stalno krije znači da ga se stidi verovatno iz par razloga:
1) mator
2) debil
3) narkoman
4) psihički bolesnik
5) bivši robijaš
6) oženjen
7) ona nije jedina već samo kres šema

To što te je odbila, a raspitivala se da li ima šanse kod tebe mi je onako malo čudno u najmanju ruku. Možda i ona ima neki kompleks.
Međutim odbila te je i to je kraj, ne bavi se više sa njom.

Pozdrav ljudi

Ograđujem se ukoliko ovakva tema već postoji, ali je meni situacija jako čudna, pa sam rešio vas da pitam.

Zbog čega devojka u zrelim godinama (34) krije dečka, i u razgovorima se pravi kao da isti ne postoji? Spominje ga samo onda kada mora, ako idu negde zajedno govori o u jednini ("bila sam tu i tu") i slicno. A pritom se radi o višegodišnjoj vezi. Pritom se kod drugih raspituje da li ima šanse kod mene. Ja je onda pozovem da izađemo, a ona ni jednog trenutka ne kaže da ima dečka, nego izmišlja razloge zašto ne može.

Meni je jasno da je odgovor "ne", ali mi nije jasno to ponašanje i sakrivanje "veze".

Da li se nesto promenilo za ovih mesec dana aktivne teme?

Pozdrav ljudi

unapred hvala na razumevanju za sadrzaj komentara

Back