Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 30.475
... nikada ne podignu dasku od WC šolje za nas kada završe sa upotrebom iste?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Važan je gest, dakle odnosi se i na one koji pisaju u lavabo.Da li se ovo odnosi na nas muškarce koji pišamo sedeći?
Tu mene vidiš brine gde sve to ostane kad se spusti poklopac, a onda golom guzicom na sedalo.Zato što se poklopac daska, piškio sedeći ili stojeći, svakako spušta pre puštanja vode, da se sitne kapljice pomešane sa fekalijama ne bi raspršivsle.
ja imam nošuPopnem se na vodokotlić, pa ciljam odozgo
Kad spustiš poklopac, kapljice se zadržavaju na njemu, bitno je da se ne naslanjaš posleTu mene vidiš brine gde sve to ostane kad se spusti poklopac, a onda golom guzicom na sedalo.
Još ako je muzičkaja imam nošu
Spustiš dasku i poklopac, pustiš vodu i onda lepo podigneš da se čovek ne muči kad uđe da obavi šta ima.Zato što se poklopac daska, piškio sedeći ili stojeći, svakako spušta pre puštanja vode, da se sitne kapljice pomešane sa fekalijama ne bi raspršivsle.
Nije teško ali je slugeranjski.Spustiš dasku i poklopac, pustiš vodu i onda lepo podigneš da se čovek ne muči kad uđe da obavi šta ima.
Jel to teško?
Msm, niko ništa ne mora...ali lep gest sa ženske strane.Nije teško ali je slugeranjski.
A ti podigneš njoj poklopac.... i opet smo na nuli.Msm, niko ništa ne mora...ali lep gest sa ženske strane.
Spuštam, hvala Bogu, ja sam džentlmen.A ti podigneš njoj poklopac.... i opet smo na nuli.
Čemu onda taj gest
Ali valjda spuštaš poklopac zbog higijene a ne džentlmenstva.Spuštam, hvala Bogu, ja sam džentlmen.
Ako napravite dogovor da spuštate poklopac, pre puštanja vode i ostavite tako neće biti razloga da jedno drugom činite.Ali, žene baš nikada.
Spuštam isključivo zbog žena, a higijenu održavam sredstvima za higijenu koja su na dohvat ruke.Ali valjda spuštaš poklopac zbog higijene a ne džentlmenstva.
Njoj to ništa ne znači kad ne može da piški po poklopcu, nego mora da podigne. Pa joj ništa nisi učinio.
Ako napravite dogovor da spuštate poklopac, pre puštanja vode i ostavite tako neće biti razloga da jedno drugom činite.
Oboje krećete iz jedne tačke, napravite oscilaciju po svojoj želji i završite u istoj tački.
Pričam o poklopcu, ne o dasci, da li si pažljivo pročitao prvi post.Spuštam isključivo zbog žena, a higijenu održavam sredstvima za higijenu koja su na dohvat ruke.
Imam neko sredstvo anti-svašta, to prsnem, obrišem dasku, svaki put.Pričam o poklopcu, ne o dasci, da li si pažljivo pročitao prvi post.
Jedino ako pereš wc dasku posle svakog korišćenja.
Kako ti je promaklo kad si citirao porukuImam neko sredstvo anti-svašta, to prsnem, obrišem dasku, svaki put.
Izvini, možda mi je nešto promaklo... pogađa me ta stvar...