Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Ne, maleni, nego ti kad vređaš ljude ti to ne primećuješ, pa kad ti se vrati onda si u čudu. LolJa pisem ono sto mislim, ali sta god mislio nikad nikome ne kazem da je nadrkanko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, maleni, nego ti kad vređaš ljude ti to ne primećuješ, pa kad ti se vrati onda si u čudu. LolJa pisem ono sto mislim, ali sta god mislio nikad nikome ne kazem da je nadrkanko
Malena kad ti kazem da ne lazes to nije vredjanjeNe, maleni, nego ti kad vređaš ljude ti to ne primećuješ, pa kad ti se vrati onda si u čudu. Lol
Oki, aj sad prošetaj malo.Malena kad ti kazem da ne lazes to nije vredjanje
Pa tebe moze svasta da nervira pa i to, ali da ja vredjam nekoga zato sto ga citiram... stvarno nemam reci koja je to nebuloza, i onda po tebi zasluzujem uvredu jer sam se usudio da te citiramOki, aj sad prošetaj malo.
Meni je dovoljno da me neko kog maltene ignorišem citira više od tri puta da shvatim da je čovek bezobrazan.
Ma zajebi me s toIm hard on the outside, but if you give me time then i could make time for your love.
Im hard on the outside but if you see inside, inside,inside !
Pridji blize ako ti ovo nije dovoljno!Udri jače!
Čudnog li razmišljanja ...Zašto žene koja su većinski mirna i saosećajna bića vole pajsere i bitange ? Moja pretpotstavka je da se žene pale na bitange ta što su oni dobri u kompeticiji sa drugim muškarcima. Pošto su tako dominantni u takmičenju sa drugim muškarcima, žene verovatno pomisle da oni imaju kapacitet da zarade velike pare. A žene vole pare. U čemu je stvar ?
Žene umeju da vole koešta. Zgubidane, manipulatore, sexualno devijantne tipove itd itd. Ono u šta žena ulaže svoju nadu po pitanju veze ne mora biti, i po pravilu nije, isto u šta ulaže nadu muškarac.Ali ih ipak žene ne vole,
Nadu koju ulaže muškarac u ženu, kakva je?Žene umeju da vole koešta. Zgubidane, manipulatore, sexualno devijantne tipove itd itd. Ono u šta žena ulaže svoju nadu po pitanju veze ne mora biti, i po pravilu nije, isto u šta ulaže nadu muškarac.