Zašto žene vole loše momke ?

Augustus

Zainteresovan član
Poruka
237
Zašto žene koja su većinski mirna i saosećajna bića vole pajsere i bitange ? Moja pretpotstavka je da se žene pale na bitange ta što su oni dobri u kompeticiji sa drugim muškarcima. Pošto su tako dominantni u takmičenju sa drugim muškarcima, žene verovatno pomisle da oni imaju kapacitet da zarade velike pare. A žene vole pare. U čemu je stvar ?

Само ова реченица A žene vole pare је дегутантна. Генерализујеш, то је прво, друго је што их представљаш као спонзоруше које само паре цене.

Iz kog drugog razloga se onda pale na loše momke. Zbog statusa. On je dominantan, on je alfa mužjak, on je superioran. Ako sam pored njega i ja se osećam superiorno. Koliko puta sam čuo od žena "koliko je meni seksi kada je muškarac zao prema celom svetu, a samo prema meni je doba" . Opaki momci su dobri u takmičenju i unižavanju drugih muškaraca, pa samim tim žene pretpotstavljaju da je dobar u pravljenju love, pošto je dobar u takmičenju sa drugim muškarcima. To nisam rekao ja nego doktor Jordan Peterson. Doktor psihologije, internet zvezda.

A neeee....
To ti je primitiva pa se našli u društvu :heart:

4785095285_5d435feeef_n.jpg

On majmun, ona kokoška - idealna formula za brak :super:

Žene traže sigurnost celog života, i u momcima sa reputacijom zajebanog lika, vide protekciju. Možda....
A možda je ipak odvratno videti šonjastog muškarca, od kojeg nemaš nikakve koristi.
Muškarac mora da bude buntovan, da ima crtu ratnika. Za to je i stvoren. Ratnik romantičar, idila za žene:D
А шта ако је банкар? Ако ради на берзи? Ако је доктор и није фрајерчина? Он зарађује веома добро. Што он није квалитет за одабир партнера?

А шта ако је банкар? Ако ради на берзи? Ако је доктор и није фрајерчина? Он зарађује веома добро. Што он није квалитет за одабир партнера?
Pa i bankar može da obezbedi sigurnost i protekciju kroz ekonomsku stabilnost.Al ako se žena udala za njega recimo radi socijalnog statusa, on sigurno neće moći kupiti vernost žene. Mediji određuju tržišnu vrednost muškarca i žene kroz nametnuti izgled, status..itd.Ma to je kompikovano uopšte ulaziti u ženski um.

Neke žene, ali svakako ne sve, vole bitange, druge vole muškarca koji joj povlađuje, neki muškarci vole drolje a neki biraju odanu ženu, neki ljudi su biseksualni, neki su homosekualni, neki su aseksualni, neki žele da ostanu sami a vode promiskuitetni život dok god ih neko hoće...

Ne postoji apsolutno nikakvo pravilo. Ama, skoro svaka vreća nađe zakrpu, tj ako to želi.

Žene traže sigurnost celog života, i u momcima sa reputacijom zajebanog lika, vide protekciju. Možda....
A možda je ipak odvratno videti šonjastog muškarca, od kojeg nemaš nikakve koristi.
Muškarac mora da bude buntovan, da ima crtu ratnika. Za to je i stvoren. Ratnik romantičar, idila za žene:D

Kako joj obezbeđuje sigurnost i protekciju ako stalno upada u nevolje. On je nestabilan i nesiguran. Danas on nekog prebije sutra neko njega prebije.

Pa jednostavno su privlačni i to je sve. Nema to veze sa novcem, takve tipove žene neće izabrati da provedu život sa njima. To ti je isto kao da si pitao zašto muškarci vole silikonjare i *****. Isto su im privlačne, ali neće ih oženiti.
praksa govori suprotno
prvo se loze na takve tipove onda se udaju pa dobiju batine
i na kraju zavrse kao borci protiv nasilja

praksa govori suprotno
prvo se loze na takve tipove onda se udaju pa dobiju batine
i na kraju zavrse kao borci protiv nasilja
Ok, onda da preformulišem. Žene koje su normalne i na vreme shvate da su to goveda, za njih se neće udati.
A te koje se udaju za takve, ne podrazumevaju da će u braku dobijati batine.

Back