Zasto zene traze ravnopravnost na pogresan nacin?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam odavno dosla do zakljucka da ste vi savrsenija bica od nas, sto ovaj tvoj post i potvrdjuje. mislim,musko moze sve da radi dok zensko ne moze, prirodom svoje gradje i nejakosti.
e pa kad smo to zakljucili, izvol`te:sanke:

Nije bas tako, mozete i vi sve. Samo sto vi zelite raditi ono sto rade muski, a ono sto rade muski nije bas sve super, jel tako.

Zato radi sta god pozelis ali u domenu zene i bices jako privlacna i zadovoljna sobom. Nemoj nikad teziti biti muskarac kao sto muskarac nikad ne tezi biti zena i sve ce biti super.

Vi sve mislite da je kuvanje neka muka a ono sto rade muski sve super, nije bas tako, nego je cesto gore nama.

Nije bas tako, mozete i vi sve. Samo sto vi zelite raditi ono sto rade muski, a ono sto rade muski nije bas sve super, jel tako.

Zato radi sta god pozelis ali u domenu zene i bices jako privlacna i zadovoljna sobom. Nemoj nikad teztiti biti muskarac kao sto muskarac nikad ne tezi biti zena i sve super.

Vi sve mislite da je kuvanje neka muka a ono sto rade muski sve super, nije bas tako, nego je cesto gore nama.

nije bre sinnke, dizala bi ja ormare i cupala bi drvece iz korena za ogrev damogu. al ne mogu z:hm: mi vam dodjemo ko poluhendikepi koje vi ondak morate da opsluzujete, i zato vas i volimo z:) :sanke:

sinnke, sto ne osnujes neki pokret, nesto kao- ugnjenati muskarci ili nesto kao, svi koji su naebali od zena, ujedinite se:). pa ondak neku revoluciju dignete, krajnje je vreme da nesto uradite jer ste stvarno u nezavidnoj situaciji. mislim, ja da sam na tvom mestu ja bi se bunilaz;)z:kiss:

:sanke:

A zasto bi osnivao takav pokret? Ja nisam od nikog ugnjeten, nego ti sad mene "grizes" jer sam te srondao. Od sad pa na dalje kod god me "ugrizes" ja cu te ignorisati.

Kako ja sa tobom normalno komuniciram, bez da podjebavam. Lako jer mene ne pece to sto si ti zena, ali tebe pece sto ja nisam muskarac kojeg moze pobediti zena.z:)

nije bre sinnke, dizala bi ja ormare i cupala bi drvece iz korena za ogrev damogu. al ne mogu z:hm: mi vam dodjemo ko poluhendikepi koje vi ondak morate da opsluzujete, i zato vas i volimo z:) :sanke:

Moja baka je to radila ceo zivot i dozivela 91 godinu. Ubili su joj muza u 2 sv.ratu i zena se nije ubila ni kurvala, nego se uhvatila u kostac sa zivotom i pobedila ga.z:)

Meni bi bilo ponizno leci na tudja pleca i cekati milost, mene bi to bilo sramota i onda bi mislio da sam retard i nesposoban. Ja vise volim drugom pomoci nego ocekivati pomoc.

Moja baka je to radila ceo zivot i dozivela 91 godinu. Ubili su joj muza u 2 sv.ratu i zena se nije ubila ni kurvala, nego se uhvatila u kostac sa zivotom i pobedila ga.z:)

Meni bi bilo ponizno leci na tudja pleca i cekati milost, mene bi to bilo sramota i onda bi mislio da sam retard i nesposoban. Ja vise volim drugom pomoci nego ocekivati pomoc.

vecina zena na nasim prostorima je kao tvoja baba. tvrdim.
nase zene su razborite i jake.

Znam i ja da je najlakse mladost provesti bez rada, burnu i po diskotekama. Ono malo plate sto zaradis potrositi, menjati frajere i onda kad dodje trideseta udati se i useliti u lepo namesten stan, imati fin auto pod guzicom i ici na letovanja zimovanja i tako dalje.

Mislim nisam lud, znam o cemu se radi.z:)

cekaj, jel mi ovdek sad pricamo o sponzorusama ili sta?

vecina zena na nasim prostorima je kao tvoja baba. tvrdim.
nase zene su razborite i jake.
a jok, zena koja zeli da sama brine o svom zivotu, ona je samoziva kucka..
ne daj da te lazu..svi oni pljuju male mace, a svi zapravo njih traze, jer onda mogu izigravati nezamenjive frajere..
e zabole me, sama i kuvam, i nosim ormare, i zaradjujem, i ne trazim ravopravnost, ja sam sam svoj gazda. i dovidjenja.z:mrgreen:

Znam i ja da je najlakse mladost provesti bez rada, burnu i po diskotekama. Ono malo plate sto zaradis potrositi, menjati frajere i onda kad dodje trideseta udati se i useliti u lepo namesten stan, imati fin auto pod guzicom i ici na letovanja zimovanja i tako dalje.

Mislim nisam lud, znam o cemu se radi.z:)

To su sve normalne stvari....što žene traže.
Najlakše se začauriti u kući i reći JA NEMAM ili JA nemogu.
Trebaš imati fin auto i trebaš voditi devojku ili ženu na odmor.
To su sve normalne stvari...

zene imuskarci nikada nece biti niti treba da budu izjednaceni. zato sto izjednacavanje degradira i jedne i druge. ja se nikad ne bih odrekla svoje zenstvenosti, niti bih to mogla, zarad prenosenja dzakova ilimesanja maltera. mozda bih to i mogla 10minuta s tim da bolujem narednih 10 dana. mislim, priroda je napravila razlike ne da bi se one zloupotrebljavale vec da bi se postovale. ja kao zensko priznajem neke muske sposobnosti zakoje mislim, generalno, daih vecina zena nema. isto tako, neke zenske sposobnosti koje retko koji muskarac moze da ima, prirodom svojom.
pojam ravnopravnosti je relativan i ne treba ga doslovce shvatiti.
da se vratim na kuvanje,sto je tema danasnje emisije:).
nijedan muskarac koji kuva nije time degradiran,naprotiv, on je kreativan,jer je za mene kuvanje kreativnost,masta i hedonizam.
istovremeno,ja sebe ne smatram degradiranom zenom ako pomeram namestaj u stanu (sto sam radila x puta,jer volim stalno nesto d amenjam),ali pomeram samo ono sto MOGU fizicki da pomerim, za drugo trazim pomoc, sto ne smatram sramotom.

zene imuskarci nikada nece biti niti treba da budu izjednaceni. zato sto izjednacavanje degradira i jedne i druge. ja se nikad ne bih odrekla svoje zenstvenosti, niti bih to mogla, zarad prenosenja dzakova ilimesanja maltera. mozda bih to i mogla 10minuta s tim da bolujem narednih 10 dana. mislim, priroda je napravila razlike ne da bi se one zloupotrebljavale vec da bi se postovale. ja kao zensko priznajem neke muske sposobnosti zakoje mislim, generalno, daih vecina zena nema. isto tako, neke zenske sposobnosti koje retko koji muskarac moze da ima, prirodom svojom.
pojam ravnopravnosti je relativan i ne treba ga doslovce shvatiti.
da se vratim na kuvanje,sto je tema danasnje emisije:).
nijedan muskarac koji kuva nije time degradiran,naprotiv, on je kreativan,jer je za mene kuvanje kreativnost,masta i hedonizam.
istovremeno,ja sebe ne smatram degradiranom zenom ako pomeram namestaj u stanu (sto sam radila x puta,jer volim stalno nesto d amenjam),ali pomeram samo ono sto MOGU fizicki da pomerim, za drugo trazim pomoc, sto ne smatram sramotom.

Ne bi tebe bolele ruke od maltera, moze to i zena raditi, ali ***** muskarca koji bi rekao da mu to zena radi dok on kuva ili dok lezi. Izuzetak je ako su sami i onda moraju zajedno jer ovaj ne stize sve a hitno im je. Zna se di je kome mesto i ko to pukusa narusiti je umobolan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back