Zasto zene sa foruma .. ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pokazuju je svi ako umeš da čitaš izmedju redova i muškarci i žene, ali neki ne umeju da čitaju već je potrebno da im neko pokaže šta ima medju nogama slikom pa i tad ne shvataju seksualnost.

Srry ali ja ne mogu da primetim zenu koja je napaljena ovde i zeli muskarca stvarno :lol:

Citam i tebe i dobra si :zper: ali uvek stanete kad je najzanimljivije :mrgreen:

zato sto je za tebe pojam seksualnosti ogranicen na kameru i tastaturu

- - - - - - - - - -

eo recimo jedna normalna riba tu nekih 25 35 prosecno lepa i sad kazi ti meni KOJI ***** ONA IMA ZA CILJ DA TEBI BILO STA POKAZE DOKAZE I DOCARA haha. aj budimo realni ***** mu misa ?!

Srry ali ja ne mogu da primetim zenu koja je napaljena ovde i zeli muskarca stvarno :lol:

Citam i tebe i dobra si :zper: ali uvek stanete kad je najzanimljivije :mrgreen:

E ja tačno primetim, meni ne treba cam, ti si sebe sam zarobio da više niti šta primećuješ niti osećaš dok ti neko ne stavi p...ispred face i to samo preko ekrana, uživo je ne bi prepoznao.

E ja tačno primetim, meni ne treba cam, ti si sebe sam zarobio da više niti šta primećuješ niti osećaš dok ti neko ne stavi p...ispred face i to samo preko ekrana, uživo je ne bi prepoznao.

Izvini maco ali ja nemam vremena da glumim serloka holmsa na forum da bi primetio zenu kojoj se tuca :lol:

Nisam zarobio nego sam se oslobodio :cool: vidim piccku pred ocima i uzivam u njima :heart:

Sta da osetim ? lazne osecaje ?

ma da skini gacice pokazacu ti gde je klit jezikom :rumenko:

- - - - - - - - - -

a sto mislis ako zeli seks da ce bas tebe da zove ?

Ne mora mene ali bilo koga od vas - ni to ne vidim, samo prepucavanja i foliranja :lol:

Izvini maco ali ja nemam vremena da glumim serloka holmsa na forum da bi primetio zenu kojoj se tuca :lol:

Nisam zarobio nego sam se oslobodio :cool: vidim piccku pred ocima i uzivam u njima :heart:

- - - - - - - - - -

Ne mora mene ali bilo koga od vas - ni to ne vidim, samo prepucavanja i foliranja :lol:

Ne razumeš baš ništa.
Muškarac može da napiše nešto i da u tome nema ni s od seksa ni k..od kur...a da budeš napaljena kao zver i obrnuto tvoje pisanje je kao što sam ti već rekla bez smisla, reči koje nemaju značenje.
Kad neku reč ponavljaš neprekidno ona gubi značenje i prazno odzvanja u prostoru...probaj..hot hot hot..
lizanje lizanje lizanje
Vidiš? ne znači ništa.Kao neki jezik nepoznati da slušaš, jednoličan.

Ne razumeš baš ništa.
Muškarac može da napiše nešto i da u tome nema ni s od seksa ni k..od kur...a da budeš napaljena kao zver i obrnuto tvoje pisanje je kao što sam ti već rekla bez smisla, reči koje nemaju značenje.
Kad neku reč ponavljaš neprekidno ona gubi značenje i prazno odzvanja u prostoru...probaj..hot hot hot..
lizanje lizanje lizanje
Vidiš? ne znači ništa.Kao neki jezik nepoznati da slušaš, jednoličan.

iOnda ste vi uvrnute kada se napalite od reci koje nemaju veze a sexom, a na sex reci ne reagujete :malav: zar nije to naopako ?

Koliko znam one na web cam se loze na moj hot i wet i na moje dirty reci svrsavaju :lol:

I vi ponavljate vase koje nikuda ne vodi i na kraju ostanete suve :hahaha:

Evo zove me riba na chat sada jer je ne palim uopste :rumenko:

Znaci ali vama ne :heart:

- - - - - - - - - -

pa so mslis da ne zovu/ svi se zovu i jebavaju ko nezdravi, jedino si ti izgleda omanuo :P

iOnda ste vi uvrnute kada se napalite od reci koje nemaju veze a sexom, a na sex reci ne reagujete :malav: zar nije to naopako ?

Koliko znam one na web cam se loze na moj hot i wet i na moje dirty reci svrsavaju :lol:

I vi ponavljate vase koje nikuda ne vodi i na kraju ostanete suve :hahaha:

Evo zove me riba na chat sada jer je ne palim uopste :rumenko:

Znaci ali vama ne :heart:

To je umetnost paliti nekog a da ne izgovaraš kao papagaj lizaću te lizaću te...
Zato što se oseti ko je odličan u krevetu i ko bi ženu izbezumio tačno da napiše kad se jutros probudio.
Jednostavno postovi su živi na neki način, isijavaju energije ljudi koji ih kucaju.

- - - - - - - - - -

Bas tako. Da pokazuju seksualnost bilo bi vise ljubavi.

A pokazivanje seksualnosti se vrši kako na ovakvim mestima?

Setimo se revolucije sesdesetih. I mlado i staro tada je seksualnost dozivljavalo kao nesto sasvim normalno i prirodno. Ljudi se voleli, pevali, skidali. A do danas je proslo 50 godina i umesto da napredujemo u tome,covecanstvo kao da se vraca prema 20. veku.

Nesto tu nije u redu. Cernobil i Fukusima, nema sta drugo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back