- Poruka
- 498
ne znaju da pokazu svoju sexulnost ?
Da nije Cherish
danas bila, zensko nebi primetio na forum 
ok Perlica
A ostale

Da nije Cherish

ok Perlica

A ostale

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve ti se vise divimPokazuju je svi ako umeš da čitaš izmedju redova i muškarci i žene, ali neki ne umeju da čitaju već je potrebno da im neko pokaže šta ima medju nogama slikom pa i tad ne shvataju seksualnost.
Pokazuju je svi ako umeš da čitaš izmedju redova i muškarci i žene, ali neki ne umeju da čitaju već je potrebno da im neko pokaže šta ima medju nogama slikom pa i tad ne shvataju seksualnost.
Srry ali ja ne mogu da primetim zenu koja je napaljena ovde i zeli muskarca stvarno![]()
Citam i tebe i dobra siali uvek stanete kad je najzanimljivije
![]()
E ja tačno primetim, meni ne treba cam, ti si sebe sam zarobio da više niti šta primećuješ niti osećaš dok ti neko ne stavi p...ispred face i to samo preko ekrana, uživo je ne bi prepoznao.
a sto mislis ako zeli seks da ce bas tebe da zove ?
Izvini maco ali ja nemam vremena da glumim serloka holmsa na forum da bi primetio zenu kojoj se tuca![]()
Nisam zarobio nego sam se oslobodiovidim piccku pred ocima i uzivam u njima
![]()
Sta da osetim ? lazne osecaje ?
ma da skini gacice pokazacu ti gde je klit jezikom
- - - - - - - - - -
Ne mora mene ali bilo koga od vas - ni to ne vidim, samo prepucavanja i foliranja![]()
Ne razumeš baš ništa.
Muškarac može da napiše nešto i da u tome nema ni s od seksa ni k..od kur...a da budeš napaljena kao zver i obrnuto tvoje pisanje je kao što sam ti već rekla bez smisla, reči koje nemaju značenje.
Kad neku reč ponavljaš neprekidno ona gubi značenje i prazno odzvanja u prostoru...probaj..hot hot hot..
lizanje lizanje lizanje
Vidiš? ne znači ništa.Kao neki jezik nepoznati da slušaš, jednoličan.
pa so mslis da ne zovu/ svi se zovu i jebavaju ko nezdravi, jedino si ti izgleda omanuoIzvini maco ali ja nemam vremena da glumim serloka holmsa na forum da bi primetio zenu kojoj se tuca![]()
Nisam zarobio nego sam se oslobodiovidim piccku pred ocima i uzivam u njima
![]()
Sta da osetim ? lazne osecaje ?
ma da skini gacice pokazacu ti gde je klit jezikom
- - - - - - - - - -
Ne mora mene ali bilo koga od vas - ni to ne vidim, samo prepucavanja i foliranja![]()
iOnda ste vi uvrnute kada se napalite od reci koje nemaju veze a sexom, a na sex reci ne reagujetezar nije to naopako ?
Koliko znam one na web cam se loze na moj hot i wet i na moje dirty reci svrsavaju![]()
I vi ponavljate vase koje nikuda ne vodi i na kraju ostanete suve![]()
Evo zove me riba na chat sada jer je ne palim uopste![]()
Znaci ali vama ne![]()
Bas tako. Da pokazuju seksualnost bilo bi vise ljubavi.