Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
znam i ja dosta njih koji od toga zive, a neki me cak direktno pitaju da li mogu da im uvalim neku drugaricu koja ima love
Nije tema ali vise ima muskih sponzorusa , samo sto se vesto kriju i ljudi mnogi teze posumnjaju u muskarce dok se ne uvere.
A vidiš ne postoji ime za njega, pogrdno makar. On je plejboj, faca. Ona je matorka. A da je on žena, a matorka matorac, bilo bi sponzoruša ili jasnije rečeno k.urva i matorac ili lovator ili staro vino.
Ali to je stara priča.
Nisu samo muskarci ti koji placaju usluge prostitutki. Druzenja sa placenim muskarcima
znaju sebi da priuste i zene. Zasto to rade kad mogu da birkaju?
Vidiš, mada ne znam šta je autor hteo da kaže (da je žena nikakva, pa on mora da kreše svašta ili da je on gnjida koja ne na taj način zarađuje), ali po tvom odgovoru bih rekla da ti misliš da je prvo. Dakle, žene koje plaćaju su nikakve, pa on jadan mora nju da bi preživeo. Bljak.
Jock bre... loše si zaključila, samo navodim primer. Činjenica je da ima krševa na obe strane, pa moraju da plate, ali ima i onih koji vole da plate... opet kažem na obe strane. Ništa tu nije generalno...
i ja bih, da imam problem sa partnerima... zasto ne?
na kraju, da me moj partner ne zadovoljava dovoljno a ja imam viska novaca, posle kresa pozovem zigola i on dovrsi i budemo sretni svi...
ja bih, i zasto ne!
Zato što je lakše platiti nego slušati muškarca, koji vas ne zanima, kako vam priča o sebi, kako analizira vas i kako osuđuje što ga samo žeite za kres, mada ni on ne želi više. Ipak, vi ste žena i nemate prava da želite samo seks. Vaša obaveza je da se zaljubite i to baš u njega.
Nisu samo muskarci ti koji placaju usluge prostitutki. Druzenja sa placenim muskarcima
znaju sebi da priuste i zene. Zasto to rade kad mogu da birkaju?