Zašto su sedi muškarci podjednako privlačni kao oni koji to nisu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto muškarci, kada delimično ili potpuno oćelave, ne gube na privlačnosti a žene postaju gotovo nakaze, ako oćelave?.Treba li tako prirodne stvari uopste objasnjavati?
Ljudi se iscudjavaju najobicnijim stvarima.
Zene farbaju kosu, zato sto je sve, sto podseca na mladost kod zene, prednost.
Meni licno ne smetaju sede kod muskarca, jer mu daju zrelost, a zrelost muskarcu daje privlacnost
O takvim stvarima ne treba ni pitati.
Vazilo od uvek.
Zene jako retko ocelave, a imas neke koje se namerno osisaju do glave, kao Sinejd O Konor recimo, kojeZašto muškarci, kada delimično ili potpuno oćelave, ne gube na privlačnosti a žene postaju gotovo nakaze, ako oćelave?.
NE RAZUMEM?naprivlacniji muskarac je koji STOJI![]()
Zene mnogo vise obracaju paznju na izgled nego muskarci, osimZašto su sedi muškarci podjednako privlačni kao oni koji to nisu?
Ali ako muškarac vidi ženu,Zene jako retko ocelave, a imas neke koje se namerno osisaju do glave, kao Sinejd O Konor recimo, koje
tako smatraju da su lepse...
To sam I PREDPOSTAVLJAO ali čisto da proverim, da li je to.STOJI ... da mu je cvetko
zdrav prav i krut ... sa sedim ili bez ... i to je cela mudrost
da mu je kita bre puna krvi i da je krut kada treba ... hebes farbanje![]()
Zato sto zene zapravo farbaju kosu zbog pozorista a ne da privlace fiz pojavom.Zašto su sedi muškarci podjednako privlačni kao oni koji to nisu?
Zasto mislis da zeni to ne deluje jakooo odbojno, otkud ti to...Ali ako muškarac vidi ženu,
koja recimo ima kosu sa strane ali nema na temenu i gornjem delu glave,
njemu ta žena u najblažem slučaju izgleda jakoooooo odbojno.
Kada je žena sa kosmatim muškarcem u vezi.
I taj muškarac u međuvremenu izgubi kosu na temenu i gornjem delu glave.On je njoj i dalje privlačan. ZAŠTO?.
Zato što sam video MILION veza u kojima muškarac nema kosu sa strane i na temenu i ni jednu gde žena nema kosu na istim mestima a muškarac ima, ili nema, nebitno.Zasto mislis da zeni to ne deluje jakooo odbojno, otkud ti to...
Pa ovo nije adekvatan odgovor na moje pitanje.Zato sto zene zapravo farbaju kosu zbog pozorista a ne da privlace fiz pojavom.
Ok, hajde da preformulisem.Pa ovo nije adekvatan odgovor na moje pitanje.
Skrenuo si sa teme.
Zašto su sedi muškarci podjednako privlačni kao oni koji to nisu?
Zena rano sedi i kad se ne bi farbala sa 40 bi izgledalo kao da setas babu.