kisela bombona
Elita
- Poruka
- 20.104
Прочитах малопре један текст и дође ми да искочим из властите коже...
Наиме, није само реч овде о Вуку Јеремићу, него и о свим онима који су били на власти. Ни овима садашњима нема оправдања за овакво НЕЧИЊЕЊЕ:
Е, па нека неко још једном спомене да се Вук Јеремић за нијансу разликује од Тадића и осталих жутих. Они су грешни и КРИВИ да се с пуним правом могу назвати ИЗДАЈНИЦИМА и непријатељима сопственог народа.
Како се бре нико од њих не хапси, па зар нема довољно аргумената
Невероватно, један по један дижу сидро и ухлебљују се негде ван Србије, као да су најбоље и најисправније радили. УЖАС!!! Докле ће се то толерисати?
Ако и ово није знак да ова власт "дува у исту тикву" као и прошла, онда не знам шта још треба као доказ.
Тек након овог сазнања, претплату РТС треба сви да бојкотујемо!!!
.
Наиме, није само реч овде о Вуку Јеремићу, него и о свим онима који су били на власти. Ни овима садашњима нема оправдања за овакво НЕЧИЊЕЊЕ:
Највише смо подбацили у информисању светске јавности на КиМ. Пре две године је министар спољних послова Вук Јеремић рекао у разговору са страним дипломатама да нема никакав материјал који ће документовано говорити о људским правима Срба на Косову и Метохији.
- А, ми смо уз помоћ Министарства културе и медија пре неколико година снимили филм који се документовано бави тим правима, а када смо тај филм понудили представницима наших институција да га бесплатно узму, преведу и умноже, нису га хтели ни као поклон
http://www.vesti-online.com/Vesti/T...nevidljivi-1-Srbija-nece-nas-film-ni-za-dzabe
Е, па нека неко још једном спомене да се Вук Јеремић за нијансу разликује од Тадића и осталих жутих. Они су грешни и КРИВИ да се с пуним правом могу назвати ИЗДАЈНИЦИМА и непријатељима сопственог народа.
Како се бре нико од њих не хапси, па зар нема довољно аргумената

Ако и ово није знак да ова власт "дува у исту тикву" као и прошла, онда не знам шта још треба као доказ.
Тек након овог сазнања, претплату РТС треба сви да бојкотујемо!!!
.