Зашто због ОВОГА нико није у затвору???

Poruka
20.104
Прочитах малопре један текст и дође ми да искочим из властите коже...

Наиме, није само реч овде о Вуку Јеремићу, него и о свим онима који су били на власти. Ни овима садашњима нема оправдања за овакво НЕЧИЊЕЊЕ:

Највише смо подбацили у информисању светске јавности на КиМ. Пре две године је министар спољних послова Вук Јеремић рекао у разговору са страним дипломатама да нема никакав материјал који ће документовано говорити о људским правима Срба на Косову и Метохији.

- А, ми смо уз помоћ Министарства културе и медија пре неколико година снимили филм који се документовано бави тим правима, а када смо тај филм понудили представницима наших институција да га бесплатно узму, преведу и умноже, нису га хтели ни као поклон

http://www.vesti-online.com/Vesti/T...nevidljivi-1-Srbija-nece-nas-film-ni-za-dzabe

Е, па нека неко још једном спомене да се Вук Јеремић за нијансу разликује од Тадића и осталих жутих. Они су грешни и КРИВИ да се с пуним правом могу назвати ИЗДАЈНИЦИМА и непријатељима сопственог народа.
Како се бре нико од њих не хапси, па зар нема довољно аргумената:?: Невероватно, један по један дижу сидро и ухлебљују се негде ван Србије, као да су најбоље и најисправније радили. УЖАС!!! Докле ће се то толерисати?

Ако и ово није знак да ова власт "дува у исту тикву" као и прошла, онда не знам шта још треба као доказ.

Тек након овог сазнања, претплату РТС треба сви да бојкотујемо!!!

.

Наиме, није само реч овде о Вуку Јеремићу, него и о свим онима који су били на власти. Ни овима садашњима нема оправдања за овакво НЕЧИЊЕЊЕ:
Е, па нека неко још једном спомене да се Вук Јеремић за нијансу разликује од Тадића и осталих жутих. Они су грешни и КРИВИ да се с пуним правом могу назвати ИЗДАЈНИЦИМА и непријатељима сопственог народа.
Како се бре нико од њих не хапси, па зар нема довољно аргумената:?: Невероватно, један по један дижу сидро и ухлебљују се негде ван Србије, као да су најбоље и најисправније радили. УЖАС!!! Докле ће се то толерисати?
Ако и ово није знак да ова власт "дува у исту тикву" као и прошла, онда не знам шта још треба као доказ.

Ta новонастала жута демократија од 2000-те наовамо, је мезимче Запада па се тако и понашала са свим манирима размаженог детета.
На власт је дошла из свесрдну помоћ Запада и остала је вечити дужник оних који су ту помоћ пружили. Беспоговорно су их слушали, са простом рачуницо да ће вечно остати на власти буду испуњавали њихове захтеве.
Типичан пример тог размаженог понашања је Б.Тадић, који сада лута по Кроацији, тражи пријеме у Кро. власти, даје интервјуе, а сигуран сам да ће ускоро почети и да нас олајава.

.

Зато је ВУчко награђен функцијом Предсједника Генералне скупштине УН-а. Показао се "добар" у досадшњем послу.:whistling: Прича се да би могао постати генерални секретар.:dash:

Па шта и постане генсек оног одрона од Организације...
То је био и доказани нациста Курт Валдхајам...
А награду Нобелову за мир добише Арафат и Обама...
Овај свијет ионако одавно иде у к-ц...
Што не би уХнук Хамдијин добио неку кинту?
:mrgreen:

....да нема никакав материјал који ће документовано говорити о људским правима Срба на Косову и Метохији.

Ово ћу, ако треба 100 пута да поновим, јер то је рекао Вук Јеремић неким страним амбасадорима, ...и где је он сада, ено га, ОН ТАКАВ, НАС представља у УН. Па, он је бре за затвор, а не да живи на грбачи свих нас. ЗНАТЕ ли колика му је плата и шта му је све тамо плаћено? Ми смо изгледа мазохисти када мирно све то гледамо...и да је само он у питању, него скоро сви из бивше власти!!!

Back