- Poruka
- 95.480
Verovatno neki paganski obicaj..ili mozda nije
Zasto gledamo u ogledalo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da bi bar spolja sebe videliVerovatno neki paganski obicaj..ili mozda nije

kažu da je zbog nedostatka kiseonika u mozgu....Zato što su zecovi uvek srećni
Zašto ljudi zevaju?

zato što nas to ispunjava milinom a i oslobađa negativnog naelektrisanjaNeznam ,ali ja volim da capkam prstima..
Zasto milujemo mace?

To je obavezna tema...ako nemas politicko misljenje...nisi nikakav covek..
Zasto moramo o svemu da imamo misljenje?
e to je dobro pitanjeUpravo zato da bi ego mogao da se nadmece i siri u svojoj velicini...a bez pokrica.
Zasto kad se sretnu dva, tri muskarca,i jedna zena,oni postaju nepazljivi i prostaci?

zato što im to nekad samo nevolju donese kad se muški popišmane.....Tako su programirani od malena..i sve te programe je vrlo tesko neutralisati,i odstraniti.
Oni ce radije da osamare zenu nego da pokazu svoju emociju..Citaj:slabost..
Zasto zene ubijaju svoju zenstvenost?
e to se i ja pitam...vrlo je masovna pojava....zabrinjavajuće...najcrnje je što mislim da su ga same žene nametnule....bar da stvarno ulepša, nego se baš vidi da je veštački.....valjda onaj sindrom stada i nadmetanja - Živka ima silikone, oću i ja....moja drugarica je predavala u privatnoj gimnaziji i tamo je nekoliko devojaka OD RODITELJA za 18 rođendan dobilo sise....Nezadovoljstvo duboko u sebi,samom sobom..rezultira pokusajem da popravi izvana nesto na sebi..da se izdvoji iz mase
nepoznatih,i prikljuci poznatoj grupi,i bude tu prihvacena..To je danas znak raspoznavanja.Isti se Istom raduje..
Zasto je nametnut taj model lepote?