Zasto?...Zato!

Zato što je to ostatak borbe za opstanak, i životinje ratuju oko teritorije, a mravi to čine organizovano....U savremenom društvu je to bitka oko resursa i geostrateškog položaja, al mu na isto dođe.....
Zašto ljudi vole da drve o politici?

To je obavezna tema...ako nemas politicko misljenje...nisi nikakav covek..:zcepanje:

Zasto moramo o svemu da imamo misljenje?

O politici imam mišljenje- beskrajno je dosadna, jeftina a opasna manipulacija i duboko je prezirem
Imamo mišljenje o svemu da bi pokazali koliki nam je ego
Zašto ljudi zapene i doživljavaju političke stavove toliko lično, ko da ništa drugo u životu ne postoji

Upravo zato da bi ego mogao da se nadmece i siri u svojoj velicini...a bez pokrica.

Zasto kad se sretnu dva, tri muskarca,i jedna zena,oni postaju nepazljivi i prostaci?
e to je dobro pitanje:think:
čini mi se da je to zakon čopora, ili je žena suviše fina i suptilna pa se zaborave
sticajem okolnosti često sam sama u društvu muškaraca (a ne volim to, bez žena je svet užasno pusto mesto) i najgore što urade je beskrajna priča o gedžetima, no kako sam ja žena Zmaj (čitaj rospija, oštrokonđa, veštičara) samo li malo dreknem, budu ko bubice...dok se zubi ne pokažu, na glavu ti se penju
a sa ženama nemam tu potrebu.....
zašto se muškarci toliko plaše da pokažu emocije?

Tako su programirani od malena..i sve te programe je vrlo tesko neutralisati,i odstraniti.
Oni ce radije da osamare zenu nego da pokazu svoju emociju..Citaj:slabost..

Zasto zene ubijaju svoju zenstvenost?

Tako su programirani od malena..i sve te programe je vrlo tesko neutralisati,i odstraniti.
Oni ce radije da osamare zenu nego da pokazu svoju emociju..Citaj:slabost..

Zasto zene ubijaju svoju zenstvenost?
zato što im to nekad samo nevolju donese kad se muški popišmane.....
meni je mnogo gori ovaj sadašnji trend silikona u celom telu - ustekanja izgledaju ko da ih je osa izujedla
zašto to rade kad i suprotan pol više voli prirodno?

Nezadovoljstvo duboko u sebi,samom sobom..rezultira pokusajem da popravi izvana nesto na sebi..da se izdvoji iz mase
nepoznatih,i prikljuci poznatoj grupi,i bude tu prihvacena..To je danas znak raspoznavanja.Isti se Istom raduje..

Zasto je nametnut taj model lepote?

Nezadovoljstvo duboko u sebi,samom sobom..rezultira pokusajem da popravi izvana nesto na sebi..da se izdvoji iz mase
nepoznatih,i prikljuci poznatoj grupi,i bude tu prihvacena..To je danas znak raspoznavanja.Isti se Istom raduje..

Zasto je nametnut taj model lepote?
e to se i ja pitam...vrlo je masovna pojava....zabrinjavajuće...najcrnje je što mislim da su ga same žene nametnule....bar da stvarno ulepša, nego se baš vidi da je veštački.....valjda onaj sindrom stada i nadmetanja - Živka ima silikone, oću i ja....moja drugarica je predavala u privatnoj gimnaziji i tamo je nekoliko devojaka OD RODITELJA za 18 rođendan dobilo sise....:eek:
mada su u 19. veku ženama stradali unutrašnji organi od preuskih korseta
Zašto sebe ne možemo da prihvatimo takvim kakvi jesmo, bar malo?

Back