Zašto, zašto, zašto?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fantastično veče. Neko je tu. Ja bih ga... Ali, ne smem. Zašto? Volela bih da nisam tako uverena da je ono veče, kada sam takođe bila pijana, rekao da sam mnogo slatka. Ali, ja se toga sećam. Danas ništa. Zašto ne ponovi? Zašto?
Volela bih to, ne znam šta bih uradila. Verovatno bih opet pogrešila. Izvinite, bulaznimmmmmmmmmmmm.... :cry: :cry: :cry:

al te neko ne voli kad ti digo ovu temu...
nisam ja:neutral:

trebala ga je samo znachajno pogledati
meni je to dosta:)
onda na brzinu odlucim sta kako:)
eh koliko je ljubavi propalo zbog takvih gluposti:(
sto bi neko reko potreban je poticaj
slazem se da musko treba da bude musko ali nesto mi se i ne dobija shamar ili da mi odguruje glavu
shta znam u kakvom je tripu nisam ja prorok muhamed

Fantastično veče. Neko je tu. Ja bih ga... Ali, ne smem. Zašto? Volela bih da nisam tako uverena da je ono veče, kada sam takođe bila pijana, rekao da sam mnogo slatka. Ali, ja se toga sećam. Danas ništa. Zašto ne ponovi? Zašto?
Volela bih to, ne znam šta bih uradila. Verovatno bih opet pogrešila. Izvinite, bulaznimmmmmmmmmmmm.... :cry: :cry: :cry:

То друго вече није био уциркан.

Znaci i tada kad ti je rekao to i sad si bila pijana?
Razmisli sta si pila, ako se napijes od zestine budes pod "naponom", a od piva se smuljas, a od vina pricas k'o navijena...
Mozda on voli cure kad su "na struju", onda se rokni zestinom.

A s' druge strane, mozda je sada vreme da krenes na lecenje od bolesti zavisnosti... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back