- Poruka
- 3.639
Više im ne trebaju,primili vas u EU...Evropi trebaju perači klozeta, šoferi, motači kablova. Ne trebaju im nikakvi nepismeni heroji i junaci.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Više im ne trebaju,primili vas u EU...Evropi trebaju perači klozeta, šoferi, motači kablova. Ne trebaju im nikakvi nepismeni heroji i junaci.
pa eto, ne ljubi se...Па није јер то није по канонским прописима. Не зато што има нешто против њега.
Искрено, нисам ни ја знао да се монахињама љуби рука.
Још једна издајница Православља, има их више у мантијама него међу рајом...Игуманија Пећка Патријаршије Мати Харитина такође је одликована Сретењским Орденом:
Pogledajte prilog 1501812
Па кад си нецрквен и по партијском задатку ''верник''...Па није јер то није по канонским прописима. Не зато што има нешто против њега.
Искрено, нисам ни ја знао да се монахињама љуби рука.
Ето, и ја сад знам нешто ново.pa eto, ne ljubi se...![]()
![]()
Важно да сте ви што сте побегли за Америку и не планирате да се вратите у Отаџбину велике патриоте.Још једна издајница Православља, има их више у мантијама него међу рајом...
Хвала ти на објашњењу, али ако нешто нисам знао не значи да сам нецрквен или сам ,,верник" по партијском задатку.Па кад си нецрквен и по партијском задатку ''верник''...
... ни не љуби се рука игуманијама увек по канонима... Само поповима се увек љуби, додуше само нормалнима (десеторици у Србији)...
Игуманији љубиш руку само кад си код ње у манастиру, ван свог манастира је обична монахиња и не треба да јој се љуби рука, јер ту није домаћин куће
Није ти ваљао ДОС и Богдановић.
Сад кусај Вучића и напредњаке.
Otkad se to Ljotićevci pitaju za mišljenje o srpskim interesima?Још једна издајница Православља, има их више у мантијама него међу рајом...
a zasto bi to neko hteo?zato sto zapad i satanisti sa zapada zele da bioloski istrebe srpski narod
zato
Zorica Brunclik - zena koja je obicna pevacica je dobila orden kojeg dobijaju ljudi za najvece zasluge za drzavu i narod. Taj orden je jedan od najvecih ordena u Srbiji i ranije kada je Srbija bila Srpska i bez okupacije dodeljivan je ssamo par puta za najvece zasluge. Danas je to sprdnja i deli se i sakom i kapom, a sto znaci da se obesmisljava po necijem naredjenju.
To radi zapad preko ove kvislinge proklete vlasti u programu po kome zele da obesmisle sve sto je vredno i srpsko u Srbiji
Evo sramotnog dogadjaja:
https://www.blic.rs/zabava/evo-koga...cic-odlikovao-povodom-dana-drzavnosti/s17xjjm