Zašto Vučić po svaku cenu brani kontraverzne ličnosti na Kosovu?

nesko101

Elita
Poruka
20.795
Nijedan medij još nije pogodio zašto Vučić brani kontraverzne ličnosti po svaku cenu na Severu Kosova?
Pošto je ovo jako komplikovano pokušaću da objasnim u kratkim crtama.
Ovaj problem je još od prvog dana kada je Vučić postao predsenik.Tada je još od BIA dobio detaljne analize kakva je podrška njemu striktno u severnom delu Kosovske Mitrovice.I kada je dobio nepovoljne podatke on je pribegao opkoljavanju tako da je iskoristio mesto Leposavić koje je blizu granice i gde Srbi nemaju direktan sukob sa šiptarima kao Srbi u Mitrovici koji za njega nisu podobni jer nastupaju radikalno svim problemima.
Tada je i sam Vulin izbegao da sedište njegove stranke bude u Mitrovici iako je imao sve spremno.Mnogi doktori KBC Mitrovica su već dobili funkcije na papiru ali nikada nije zvanično.Vulin je kao i njegov gazda Vučić dao prednost njemu najvernijem ali i onom kojeg mogu maksimalno da kontrolišu na Kosovu gradiću Leposavić.
Pošto je Vučić video da ne može da kontroliše Mitrovicu on je pribegao radikalno tom problemu i angažovao je kriminalnog čoveka Veselinovića i njegovog kuma Radoičića čoveka koji nije rođeni Mitrovčanin već lik iz Uroševca koji je tamo jedva završio srednju školu.Radoičićeva vernost gazdi Veselinoviću je doprinela da naglo napreduje i postane bezkrupolozno oruđe predsenika u kroćenju protivnika politike i ideja Aleksandra Vučića.
Glavna prepreka tome je upravo bio nesrećni Oliver Ivanović koji je od samog početka bio na mostu otpora u severnoj Mitrovici.Ostalo braćo Srbi znate šta je bilo.

Nijedan medij još nije pogodio zašto Vučić brani kontraverzne ličnosti po svaku cenu na Severu Kosova?
Ovaj problem je još od prvog dana kada je Vučić postao predsenik.Tada je još od BIA dobio detaljne analize kakva je podrška njemu striktno u severnom delu Kosovske Mitrovice.I kada je dobio nepovoljne podatke on je pribegao opkoljavanju tako da je iskoristio mesto Leposavić koje je blizu granice i gde Srbi nemaju direktan sukob sa šiptarima kao Srbi u Mitrovici koji za njega nisu podobni jer nastupaju radikalno svim problemima.
Tada je i sam Vulin izbegao da sedište njegove stranke bude u Mitrovici iako je imao sve spremno.Mnogi doktori KBC Mitrovica su već dobili funkcije na papiru ali nikada nije zvanično.Vulin je kao i njegov gazda Vučić dao prednost njemu najvernijem ali i onom kojeg mogu maksimalno da kontrolišu na Kosovu gradiću Leposavić.
Pošto je Vučić video da ne može da kontroliše Mitrovicu on je pribegao radikalno tom problemu i angažovao je kriminalnog čoveka Veselinovića i njegovog kuma Radoičića čoveka koji nije rođeni Mitrovčanin već lik iz Uroševca koji je tamo jedva završio srednju školu.Radoičićeva vernost gazdi Veselinoviću je doprinela da naglo napreduje i postane bezkrupolozno oruđe predsenika u kroćenju protivnika politike i ideja Aleksandra Vučića.
Glavna prepreka tome je upravo bio nesrećni Oliver Ivanović koji je od samog početka bio na mostu otpora u severnoj Mitrovici.Ostalo braćo Srbi znate šta je bilo.

:ok::klap:

Istina sa izvora !

Nemam utisak da brani kontroverzne likove nego mislim da radi politicki haoticni marketing. Danas niko ne moze da kaze kakvo je misljenje Vucica, kojeg je on opredeljenja, da li naginje Siptariji ili Srbima, Rusima ili Amerima, gejevima ili homofobima. Svaki dan je kontradiktoran.

Izgleda da mu je to strategija. Ne znam cemu to vodi.

Nemam utisak da brani kontroverzne likove nego mislim da radi politicki haoticni marketing. Danas niko ne moze da kaze kakvo je misljenje Vucica, kojeg je on opredeljenja, da li naginje Siptariji ili Srbima, Rusima ili Amerima, gejevima ili homofobima. Svaki dan je kontradiktoran.

Izgleda da mu je to strategija. Ne znam cemu to vodi.

Vodi samo njegovim punim džepovima.A propasti svete srpske zemlje Kosova i Metohije.:rtfm:

Zato što je sad doveden do zida jednom pametnom albanskom akcijom. Imao je dovoljno vremena da raščisti sa njima ali nije , sad mu se to lupa o glavu ali što je najgore lupa se o glavu i kosovskim Srbima.

Nije on doveden do zida napravio je gresku kod Olivera Ivanovica sad ga siptari drze u saci a sto je najgore Vucic Srbiju i dace sve sto siptari traze samo sebe da sacuva.

Nesko, duboki naklon:worth:
Falim te Boze da neki obican covek ( nadam si da si obican u smislu normalan:)) , a koji zivi tamo, lepo i u jako kratkim crtama objasni ovu rashomonijadu koju
nam Vicic servira vec godinama.

Nije on doveden do zida napravio je gresku kod Olivera Ivanovica sad ga siptari drze u saci a sto je najgore Vucic Srbiju i dace sve sto siptari traze samo sebe da sacuva.

To j za njega kao "davljenika" logicno, samo ce ovo UBRZATI OTREZNJENJE, BUNT, i NJEGOV UBRZANI PAD....Mislim da je ovo akcija iz vana od nekih sila, mozda i DOGOVORENA.

Mozda i od Putina,sa Tacijem, RUKOVANJE, je mozda bio SIGNAL i ZNAK, da se KRENE u AKCIJU.

Ако је све то тако и ако сви то знате, зашто се нисте организовали и пружили отпор таквом начину манипулације?
Колико год да тај Веселиновић има људи, не може против масе. Или ће се повући или ће га маса згазити.
Шта је то било како треба сво ово време од почетка окупације и шта је сад другачије?

Ако је све то тако и ако сви то знате, зашто се нисте организовали и пружили отпор таквом начину манипулације?
Колико год да тај Веселиновић има људи, не може против масе. Или ће се повући или ће га маса згазити.
Шта је то било како треба сво ово време од почетка окупације и шта је сад другачије?
Kako te bre nije sramota da coveku govoris sta je i kako je trebalo da se ponasa u jednoj situaciji u kojoj se ne zna za
koga tvoj komsija radi i ciji caush?Pa meni forumas Krinka rece da ne bi trebalo da pisem nista sto nije poezija i muzika u korist Vucica jer bi moglo
neko zlo da me zadesi. Shirite strah i trepet a onda pitate zasto neko ko ima decu nije hrabar.

Davno još, pod nekim sam drugim nikom bio, još dok je S. Kosovo bilo srpsko rekao sam ti da vam krajiški scenarij ne gine,
da će vas Srbija iznutra izrovati i predati Šiprarima, .....grdno si se na me bio naljutio i žestoko smo se PIČKARALI!
Do sad nismo komunicirali!

- - - - - - - - - -

Nisu mogli, zato što je Srbija sve životne resurse tim ljudima pod kontrolom držala,
samo su tražili bjednike preko koji' će i' izrovati, i naravno Šiptarima predati!
Jednim udarcem TRI MUVE UBITI, -srpsku hegenmoniju zaustaviti-, Srbiju ekonomski iznuriti i Šiptarima državu zaokružiti!

Kako te bre nije sramota da coveku govoris sta je i kako je trebalo da se ponasa u jednoj situaciji u kojoj se ne zna za
koga tvoj komsija radi i ciji caush?Pa meni forumas Krinka rece da ne bi trebalo da pisem nista sto nije poezija i muzika u korist Vucica jer bi moglo
neko zlo da me zadesi. Shirite strah i trepet a onda pitate zasto neko ko ima decu nije hrabar.

Види, то је интерна ствар нас у Србији. Нема потребе да се мешаш.

Davno još, pod nekim sam drugim nikom bio, još dok je S. Kosovo bilo srpsko rekao sam ti da vam krajiški scenarij ne gine,
da će vas Srbija iznutra izrovati i predati Šiprarima, .....grdno si se na me bio naljutio i žestoko smo se PIČKARALI!
Do sad nismo komunicirali!

- - - - - - - - - -

Nisu mogli, zato što je Srbija sve životne resurse tim ljudima pod kontrolom držala,
samo su tražili bjednike preko koji' će i' izrovati, i naravno Šiptarima predati!
Jednim udarcem TRI MUVE UBITI, -srpsku hegenmoniju zaustaviti-, Srbiju ekonomski iznuriti i Šiptarima državu zaokružiti!
Да, али тај државни апарат је морао да користи неке људе за које су исти ти суграђани знали и какви су и који су. Па ево, колега управо наводи да су знали и за Веселиновића и за тог Радоичића и за докторе и за многе друге, вероватно. Па да ли је власт покуповала све људе? Или је покуповала већину? И ако је покуповала већину, онда је чудно да је та већина ћутала до данас. А ако није покуповала већину, зашто се већина није изборила да их не представљају Веселиновићи и Радојичићи? Да ли је Ивановић изашао 2010. са укидањем двојних плата па је завршио у затвору годинама а онда и ликвидиран?
Да ли је логика "ћути, и тебе ће"? Ако јесте, чему кукање? Од кога се очекује помоћ?

neko zlo da me zadesi
. Shirite strah i trepet a onda pitate zasto neko ko ima decu nije hrabar.

Ako misliš na nik krinka5 to jest na mene ja samo mogu reći; nikada ti to nisam ama baš nikada napisao . Ako mi to nađeš (a da nije šala) eto izvršići svoje internetsko samoubistvo.

--------------------------

Sad vidim da ti je to napisao jedan drugi diskutant koji nema veze sa mnom a ti umesto da mi se izviniš i dočekaš me na grudi pobeći ćeš odavde kao funjara.

Poslednja izmena:
Sad vidim da ti je to napisao jedan drugi diskutant koji nema veze sa mnom a ti umesto da mi se izviniš i dočekaš me na grudi pobeći ćeš odavde kao funjara.

Ja sam joj to napisao, izvinjavam se što ti je napravilo neprijatnosti, ali vidiš i sam da imaš posla sa ne baš bistrom osobom. Da je bistra, ne bi pisala kako sam joj rekao da o Vučiću piše lepo, jer što se mene tiče, neka ga pljuje koliko god hoće, samo da druge ljude ne uvlači u to.

СНС док је бипа опозиција - већ тада пуна лове којом су је издашно пунили њени тадашњи спонзори Мишковић и Миша Беко, и са логистичком подршком BND-a, али и руске амбасаде - 2011 године употребила је нарко-банду Звонка Веселиновића да после инцидента са РОСУ [код места Догановић 26. јула исте године, када су припадници РОСУ пресрели ненаоружане српске сељаке и тукли их; иначе велика грешка Хашима Тачија који је овим инцидентом желео да заустави пад свог рејтинга међу косовским Албанцима услед налета Куртијевог великоалбанског покрета који је био против тзв. "Боркових споразума"] запале административни прелаз Јариње 27. jula 2011 и да тако опет врате клатно на српску страну што се тиче западне перцепције Срба на северу Косова као "лоших момака" у односу на Албанце из Јужне Митровице. У томе се нажалост успело јер је после паљења Јариња, инцидент са РОСУ одмах заборављен и сцене запаљеног административног прелаза са хулиганима који су ту доведени да би били од стране страних фоторепортера снимљени како дивљају, обишле свет, уз вест да je 26.јула из српског снајпера убијен један припадник РОСУ у близини административног прелаза Брњак.
.
Нарко-дилеру Звонку Веселиновићу, а који је 2003 хапшен због кријумчарења дроге и кога је чекала вишегодишња робија, од стране СНС-а обећана је "амнестија" и превођење из сфере класичног криминала у сферу "контраверзних бизнисмена" по доласку СНС на власт, што се и десило.

Такође, технички преговори Борка Стефановића и Едите Тахири и све што је њима до тада било постигнуто, као нпр. интегрисано управљање прелазима на којима су се (осим прелаза Јариња и Брњак) до Борка налазили само албански а не и српски цариници, као реалан успех тадашње политике званичног Београда на Косову требало је максимално демонизовати и лажно представити као "признање Косова", "издају Срба на Северу" итд, а што се и радило уз помоћ ширења лажних вести и дезинформација путем радија "Фокус" као и ангажовањем шатро-патриотских организација типа Вацићевог "1389" које су биле плаћене да изводе перфомансе на - у ту сврху постављеним - барикадама јер су све такве организације тада биле укључене у пројекат познат као "Српска напредна странка" односно довођење на власт Николића и Вучића који су западним службама већ претходно били обећали предају Косова.
На овај начин је била започета сарадња са нарко-бандом Звонка Веселиновића, и та сарадња се временом само проширивала, па је иста банда одрадила и рушење под фантомкама у Савамали (када је изгубљен и један људски живот), и убиство Оливера Ивановића, као и покушај убиства Борка Стефановића који би остаона месту остао мртав да га је шипка погодила само два центиметра ниже.

Poslednja izmena:
У томе се нажалост успело јер је после паљења Јариња, инцидент са РОСУ одмах заборављен и сцене запаљеног административног прелаза са хулиганима који су ту доведени да би били од стране страних фоторепортера снимљени како дивљају, обишле свет, уз вест да je 26.јула из српског снајпера убијен један припадник РОСУ у близини административног прелаза Брњак.

Naravno, a inače su ti strani reporteri i druge države do tada Srbe na Kosmetu gledale kao jadne i ugrožene, dok su Šiptari bili zlikovački agresori na mirne ljude. Ali, sve se to promenilo kada je spaljen šiptarski granični prelaz i poslat u pakao jedan od njihovih terorista :hahaha:

Uzgred, Zvonko Veselinović je tolerisan od strane svih vlasti od 5. oktobra do sada. Vučić je samo jedan od tih tolerantnih,.

Naravno, a inače su ti strani reporteri i druge države do tada Srbe na Kosmetu gledale kao jadne i ugrožene, dok su Šiptari bili zlikovački agresori na mirne ljude. Ali, sve se to promenilo kada je spaljen šiptarski granični prelaz i poslat u pakao jedan od njihovih terorista :hahaha:

Uzgred, Zvonko Veselinović je tolerisan od strane svih vlasti od 5. oktobra do sada. Vučić je samo jedan od tih tolerantnih,.
Ма ти немаш везе са животом само тролујеш безвезе на свакој теми правећи се најпаметнији овде.
ЕУЛЕКС и КФОР су недвосмислено осудили дивљаштво РОСУ над сељацима који су превозили робу на пијацу у Штрпце. А то се догађа усред техничких преговора Стефановић - Тахири и услед тога се српска страна по први пут нашла на светлој страни што се тиче извештавања страних медија. Паљењем Јариња то је одмах неутралисано.

Ма ти немаш везе са животом само тролујеш безвезе на свакој теми правећи се најпаметнији овде.
ЕУ и КФОР су осудили дивљаштво РОСУ над сељацима који су превозили робу на пијацу у Штрпце. То се догађа усред техничких преговора Стефановић - Тахири и услед тога се српска страна по први пут нашла на светлој страни што се тиче извештавања страних медија. Паљењем Јариња то је одмах неутралисано.

Vidiš, osude onih koji su te i pre toga, to jest davno pre, označili kao divljake, dok su teroriste obukli u odela, nemaju neku težinu. Ništa ni paljenje prelaza ili eliminisanje terorista nije promenilo u njihovim stavovima, jer su ih formirali još mnogo ranije.

Back