Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.917
Ja misim da je stidljiv malo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pičkettina bolesna..Vučić konačno u duelu s Đilasom, i to na Pinku
Samo naivni su mislili da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić medijski tihovati nakon novogodišnje konferencije, a da takvom verovanju nije bilo mesta pokazao je jutros gostujući na televiziji, Pink i to u
"spektakularnom" duelu sa svojim najvećim političkim protivnikom - Draganom Đilasom.
![]()
Samo naivni su mislili da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić medijski tihovati nakon novogodišnje konferencije, a da takvom verovanju nije bilo mesta pokazao je jutros gostujući na televiziji, Pink i to u "spektakularnom" duelu sa svojim najvećim političkim protivnikom - Draganom Đilasom.
Prvog čoveka države odavno bije glas da izbegava svaku vrstu sučeljavanja sa svojim neistomišljenicima i da se plaši da ukrsti stavove s opozicijom, zbog čega oni zluradi govore da je kukavica.
Kako ljubomorni na napredak Srbije ne bi imali mogućnost da mu više to prebacuju, medijski tim predsednika Vučića se dosetio genijalne ideje – njegov oponent ne mora da bude gost u studiju kako bi se duel zaista odigrao, dovoljno je da se pojavi u formi montiranog video snimka.
Ovaj model podrazumeva da domaćin u studiju predsedniku pušta video snimke onih koji su nekad nešto rekli o njemu, a onda se Vučić svađa s tim video snimcima. Na taj način lider naprednjaka je ubio dve muve jednim udarcem – em ne mogu da mu kaže da se svađa sa zamišljenim protivnikom, em je bio u televizijskom duelu s opozicijom.
Na insistiranje medijskog profesionalca Predraga Sarape, poznatom po tome što u emisije dovodi ljude koji oštro kritikuju Vučića, predsednik je nevoljno prihvatio da se u program Pinka uključi video snimak Dragana Đilasa, čime je lider Stranke slobode i pravde probio medijsku blokadu na ružičastoj televiziji.
I to bi bilo to. Predsednik je rasturio video snimak s Draganom Đilasom, koji nije imao mogućnost da mu odgovori, jer to i jeste poenta novog televizijskog formata – karatak red montiranog materijala i duži monolog šefa naprednjaka.
Vučić konačno u duelu s Đilasom, i to na Pinku - NOVA portal
![]()
![]()
![]()
![]()

Da,povučen čovek nema ga uopšte na televizijama..Ja misim da je stidljiv malo.

.Vučić konačno u duelu s Đilasom, i to na Pinku
Samo naivni su mislili da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić medijski tihovati nakon novogodišnje konferencije, a da takvom verovanju nije bilo mesta pokazao je jutros gostujući na televiziji, Pink i to u
"spektakularnom" duelu sa svojim najvećim političkim protivnikom - Draganom Đilasom.
![]()
Samo naivni su mislili da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić medijski tihovati nakon novogodišnje konferencije, a da takvom verovanju nije bilo mesta pokazao je jutros gostujući na televiziji, Pink i to u "spektakularnom" duelu sa svojim najvećim političkim protivnikom - Draganom Đilasom.
Prvog čoveka države odavno bije glas da izbegava svaku vrstu sučeljavanja sa svojim neistomišljenicima i da se plaši da ukrsti stavove s opozicijom, zbog čega oni zluradi govore da je kukavica.
Kako ljubomorni na napredak Srbije ne bi imali mogućnost da mu više to prebacuju, medijski tim predsednika Vučića se dosetio genijalne ideje – njegov oponent ne mora da bude gost u studiju kako bi se duel zaista odigrao, dovoljno je da se pojavi u formi montiranog video snimka.
Ovaj model podrazumeva da domaćin u studiju predsedniku pušta video snimke onih koji su nekad nešto rekli o njemu, a onda se Vučić svađa s tim video snimcima. Na taj način lider naprednjaka je ubio dve muve jednim udarcem – em ne mogu da mu kaže da se svađa sa zamišljenim protivnikom, em je bio u televizijskom duelu s opozicijom.
Na insistiranje medijskog profesionalca Predraga Sarape, poznatom po tome što u emisije dovodi ljude koji oštro kritikuju Vučića, predsednik je nevoljno prihvatio da se u program Pinka uključi video snimak Dragana Đilasa, čime je lider Stranke slobode i pravde probio medijsku blokadu na ružičastoj televiziji.
I to bi bilo to. Predsednik je rasturio video snimak s Draganom Đilasom, koji nije imao mogućnost da mu odgovori, jer to i jeste poenta novog televizijskog formata – karatak red montiranog materijala i duži monolog šefa naprednjaka.
Vučić konačno u duelu s Đilasom, i to na Pinku - NOVA portal
![]()
![]()
![]()
![]()
to vise niko ne radi,niko nikom ne odgovaraTo ne radi ni Putin
Ne nego tvoj voljeni *******i jedino kad je sam u sobi, može da spada među najmanje glupe u sobi.to vise niko ne radi,niko nikom ne odgovara
Vuqiq se zagleda na Lukašenka, Putina i Ši Đingpinga, isto kao oni udara lažnu sliku demokratije a zapravo niđe nema. Sve nepotizam i prevara.to vise niko ne radi,niko nikom ne odgovara
oberfunjo krajnje je glupo da etiketrias ljude bilo kako pogotovu sto si stari provokatorNe nego tvoj voljeni *******i jedino kad je sam u sobi, može da spada među najmanje glupe u sobi.
od kako je sveta i veka ,vlast se ne ispusta lako .niko nece da sece granui na kojoj stojiVuqiq se zagleda na Lukašenka, Putina i Ši Đingpinga, isto kao oni udara lažnu sliku demokratije a zapravo niđe nema. Sve nepotizam i prevara.
Mislim da ima preča posla.

Zato sto je chkapi i lazov
mislim da izbegava zato sto mislim da je kukavica.
najvise bih volela da ga vidim u duelu sa radulovicem
jeste tajJer onog što nosi gitaru u skupštinu? Jer on došo da svira gitaru ili da radi neki poso?
Franku Gebels nije ravan.jeste taj
iskljucivo svira u gitaru, nista drugo ne radi
jeste taj
iskljucivo svira u gitaru, nista drugo ne radi
Jel kod vas u Cirihu pozivaju ovako na krivična zlodela protiv čovečnosti i pravila rata:Za vreme radnog vremena? Ovdi nebi stigo da radi do doručka a do ručka ni slučajno.
ne znam konj je tajFranku Gebels nije ravan.