neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
zato sto volim o njoj (kuci) da brinem a ona mi uzvraca ljubavlju...od kad je dosla kod nas, sretniji smo, ona nam je kompletirala porodicu....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto, za razliku od coveka, zivotinja nikad nije zla i svirepa. Zato sto su ciste, neiskvarene, ne obmanjuju, reaguju prirodno i instiktivno, bez skrivenih namera. Mnogo su bolje nego ljudi, dokazano.
Pitanje je jednostavno, zašto volite životinje?
Pitanje je jednostavno, zašto volite životinje?
Kad sam ja bila mala, nisu mi kupovali igracke...Svoje detinjstvo sam provela igrajuci se
macama, kucama, zecicima.
Sad kad porastoh , jer odrasti ne zelim jos uvek, ja sam njihova igracka. Ma, rade mi sta hoce...Kako da zaboravim konje koji su pasli travu na zelenim obalama Save, obalama moga detinjstva......I, # treba li da se stidim sto u meni zastudi od sasusenih trava# pita se
B.Zdravkovic, pesnik ciji sam veliki obozavalac! Bas je dobro sto mi nisu kupovali igracke....
Ja ih bas volim.
Danas sam udomila jednog malog macora kod mog druga.
Nasla sam ga juce u crnoj vezanoj kesi na djubretu,donela sam ga kuci,okupala ga,dala mu da jede,spavao celu noc samnom ko beba.
Ne bih ga dala da nemam vec jednu macku koja ne trpi goste,zenka.
Zadovoljna sam jer znam da je otisao kod dobrog coveka.Ljubav mala.
Pas - čovekov najbolji prijatelj.![]()
Ko se potrudi upoznati ih, ne može ih ne voleti!