Zasto volite sebe??i sta najvise volite kod sebe?

volim sebe bez obzira na ostvarenje nekih ciljeva koje zacrtam, ali ostvarenje istih me čini sigurnijom u svoje sposobnosti i ponosnijom na taj konkretni uspeh.
nikada nisam mrzela sebe ali sam znala da prekorim sebe zbog nekih odluka, iako sam sklona da im tražim opravdanja.
najponosnija...ne znam, ne mogu da izdvojim jednu situaciju. najviše prija kad uspem da prevaziđem svoje strahove,makar i kratkotrajno.

Шта знам, кад овако погледам волим себе, али мислим да то не ваља. Није да не треба ни мрзети себе, ал понос није добар.

Мрзео себе јесам, а то опет долази из те неке љубави ка себи. Нпр. Ајој како сам ЈА то могао да урадим, нико други није могао тако нешто, само ја будала. То ЈА је доказ да си сам себи први у животу па тек онда остали.
Поносан на себе сам био онда када сам успео да остварим циљеве и када сам био у праву, или простије речено онда када сам био добар у нечему. Трудим се да то убијем у себи.

da li volite sebe bez obzira na to sta ste postigli,vasu snagu volje i sl.ili imate neke standarde po pitanju samoljublja:)??
da li ste nekada mrzeli sebe i kada ste bili najponosniji svojom malenkoscu?

Volim sebe i trudim se da zadovoljim sebe kad god mogu pre svega odlascima na neke utakmice i kupovinama. Najviše volim ipak da idem u kupovine i kupujem stvari koje mi ne trebaju, ukućani mi kažu da sam šopingholičar.
Mrzeo sam sebe u srednjoj školi-kada odeš u školu svi te zezaju, a dodješ kući dosadno ti ili još gore neka svadja.
Najponosniji na sebe sam bio kad sam diplomirao tj završio fakultet. To mi je bila nagrada i vrsta za potkusurivanje za sve ljude i u familiji i van nje koji me nevole : Ja sam diplomirani menadžer na tako velikom i poznatom fakultetu kao što je Novosadsk Ftn, a šta ste vi ???? Tad sam imao osećaj da sam ućutkao sve one koji me ne vole i da nema više nijedan racionalni razlog da bi izbegavali bilo šta od onoga što ja hoću (malo prijateljstva i po neku reč)

da li volite sebe bez obzira na to sta ste postigli,vasu snagu volje i sl.ili imate neke standarde po pitanju samoljublja:)??
da li ste nekada mrzeli sebe i kada ste bili najponosniji svojom malenkoscu?

volim sebe
volim sebe i zbog nekih stvari zbog kojih se istovremeno i mrzim, i zbog kojih sam i ponosna na sebe - zato sto sam drugacija, zato sto se ne prilagodjavam iz potrebe, vec iz promene u samoj sebi, zato sto sam takva kakva jesam, a ne kakva bi trebalo da budem, zato sto sve mogu sama, zato sto sam sve postigla sama, bez konkretne podrske i potpore, zato sto sam se za nesto izborila, a jos vise zato sto za nesto nisam, ali sam naucila da prihvatim...najvise volim sebe bas zato sto sam uspela da prihvatim sebe, tako nesavrsenu i drugaciju od onoga sto sma htela i zelela da budem

Back