Achileyes
Zainteresovan član
- Poruka
- 272
Jos vise pali kada na ribici vidis svoje ime,lepo i strucno izbrijano...
Posto sam sportista,ne volim bas dlake.
:wink:
Posto sam sportista,ne volim bas dlake.
:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Don Huan De Marko:klot je najbole ko kod bebe da nista ne grebe i nelepi za jezik. 8)
avesic:underwater:avesic:dotjerate da da
ako ti je drugarica vlasnik kozm salona
inace radila bi i ostalima ali njih blam da pitaju
ili se mozda niko nije usudio ,,,ili pitaj boga sta je,,,,
u svakom slucaju bio bi glup natpis ,,,
oblikovanje stidnih dlacica -200 dinara
ma ok mozda ne glup ,,,ej ne znam
zato su ljudi izmislili nazive 'brazilska depilacija', 'intimna depilacija'...
i da... nisu retki saloni koji pruzaju i tu vrstu usluge...
e pa ti si novi sad
u moje selo tek stigle najlon carape-dokolenice
slazem se... celavo je bezvezed-mol:Nisam sigurna da je skroz ćelava baš super. Nekako mi to sa psihološke strane gledano zvuči kao da svi hoćete devojčice od 12 godina. Pih proradio mi majčinski instinkt.
U svakom slučaju glasam za neku minimalnu frizuricu. Mislim da ona neće smetati.
bljaaaakprospero:hanibal77:ja da vidim pozadi sisala bih se sama.sto da dajem pare bezveze
Eto, vidish, Honey, kako je dobro koristiti sh kao ja. Prochitaj sad po Vuku shta si napisala. :wink:
hanibal77:bljaaaakprospero:hanibal77:ja da vidim pozadi sisala bih se sama.sto da dajem pare bezveze
Eto, vidish, Honey, kako je dobro koristiti sh kao ja. Prochitaj sad po Vuku shta si napisala. :wink:
a i ti imas neku mastu!
PODPODPITANJE: Da li više volite intimnog frizera ili frizerku? (valjda se to tako zove)Daryl Van Horn:Podpitanje: da li bi ste otišli u frizerski salon (da takav postoji) da se tamo dotjerate?
1. DaDaryl Van Horn:PODPODPITANJE: Da li više volite intimnog frizera ili frizerku? (valjda se to tako zove)Daryl Van Horn:Podpitanje: da li bi ste otišli u frizerski salon (da takav postoji) da se tamo dotjerate?
Tratinčica:Lesli_Eldridz:Hajde da se ne lazemo,vecina nas momaka,voli da zagnjuri glavu dole...za mene,mali problem je ako devojka nije cula za depil kremu,makaze,brijac,depil penu,vosak i sl.Sam pogled na uredno izbrijanu ribicu sa malo dlacica pali vatru zestoko,zar ne?Ovo pisem i da bi one koje jos uvek furaju prirodan fazon,shvate sta je sexy za muskarca,pa neka i one to urade,u slucaju da naletim na njih...he,he,he...halo,ljudi...ovde ne vazi ono...losoj kiti i dlaka smeta...jednostavno hocu da vidim koliko vas razmislja kao i ja? zenski odgovori su dobrodosli!![]()
![]()
I meni se licno svidja kad vidim dobro friziranu ribicu...
Moj muz je donedavno voleo obrnuto...
Dok se nisam isfrizirala...ops:
Devilishgirl:u se i u svoje kljuse