Sam tvoj nadimak je američki.Uglavnom neobaveštenost i mnogo jaka propaganda ,
a da i pare od NVO![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sam tvoj nadimak je američki.Uglavnom neobaveštenost i mnogo jaka propaganda ,
a da i pare od NVO![]()
tvoj nadimak je kineski , pa šta?Sam tvoj nadimak je američki.
Nije.tvoj nadimak je kineski
"licemerni zapadnjak" uglavnom.a i doppler je bio austrijanac ,
Брате, све, све, али кад Американац републиканац крене да пишки како га комунисти из Демократске странке подривају, значи фрас диживимBorbe Trampa protiv duboke države.![]()
Oružje bate. Mogu da pljasnem svakog ko mi uđe u dvorište.
Kako je u Evropi, i bogatoj i siromašnoj, mahom OK što se tiče bezbednosti, a ne vucaraju prangije sa sobom?Bolje je da te pljasne svako ko ti uđe u dvorište.
Isterali Vučića... Što je prouzrokovalo da ga nema pet dana na televizijama. Fala im đe čuli i đe ne čuli.Šta nekoga tera da bude amerofil? Uvek me zanimalo.
VAžiSamo na severoistočnoj obali, ponegde duž Pacifika i u Ilinoisu eventualno. Ostalo sve sam džudža.
Zašto ?Jesi li ti dobro danas![]()
Ovo su tvoje reci:Zašto ?
Ovo su tvoje reci:
“US ima kulturan,pristojan, raznovrstan narod,nasmejan,liberalan .... Mnogo njih bi momentalno zavoleli US posle par dana provedenih tamo” ?
Ili se nismo razumeli?
Naravno ,to je samo šala mala
Nikakav udar ja nemam, sto zelim I tebi.
E sad si vec boljeNaravno ,to je samo šala mala
Tako je sada zakonsko rešenje. Na žalost.Bolje je da te pljasne svako ko ti uđe u dvorište.
Па већина Срба су Амерофили?
Проценат оних који знају енглески, и прате модне трендове, а да не причамо о технологијама, спорту, одећи и обући и свему осталом.
Највећи Срби којима су пуна уста Русије, највише беже у ЕУ, Мерика и Канада![]()
Netačno. Govore mnoga deca ali daleko od tečnogSvako dete u Srbiji (osim teških ćacija) tečno govori engleski
Zapadna civilizacija kao celokupna pojava bi bilo bolje pitanje. Kao zašto je neko Zapadofil.Ranih 90-tih razlozi su bili sledeći..
Filmovi
Muzika
NBA
Ford Mustang
Švarceneger, Žan Klod i Brus Li..
Doduše, niko od njih nije pravi Amer, ali ajde..