zasto visoki momci vole niske devojke???

• Začetnik teme Začetnik teme sandrita
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Snezna_kraljica:
kojote:
devojka u krizi:
...DA,kad je bal-nek ne bude maske... :idea:

A, kada skidas masku?!
Bas bih volela da te vidim bez......maske!!!!

Bez... MASKE? Ili bez... Kako god..
Nijedna mu ne moze odoleti... Potukosmo se oko njega... A on svoju masku - pa, cap - da ga ne prepoznamo...[/quote]

Ma, ne brini! Skinuce, skinuce i jos ce da moli za jos!!!
A mi svoje maskice ne skidamo!!!

Snezna_kraljica:
devojka u krizi:
Ma, ne brini! Skinuce, skinuce i jos ce da moli za jos!!!
A mi svoje maskice ne skidamo!!!
Naravno, gde bi onda bila car ako bismo i MI skinule svoje maskice...
A ako i nece da SE skine, znamo mi i silu da primenimo...

Ma nema potrebe za priSILOM! Vidis da se vec otkrio sa nekom malom. Pocele su maske da nestaju!!!

devojka u krizi:
Snezna_kraljica:
devojka u krizi:
Ma nema potrebe za priSILOM! Vidis da se vec otkrio sa nekom malom. Pocele su maske da nestaju!!!
Ma, on se boji opasnica kao sto smo ti i ja...

Opasnost+vatra+iskustvo+znanje=KOJOTE BEZI!!!!!
Nece ni smeti da se pojavi ovde jadnicak... kad bude video sta smo se dogovorile, pobeci ce glavom bez obzira... sa sve maskom, Vaskom Popom i mudrostima... a tek sto je nasao sebi zenkicu... :(

devojka u krizi:
Snezna_kraljica:
Nece ni smeti da se pojavi ovde jadnicak... kad bude video sta smo se dogovorile, pobeci ce glavom bez obzira... sa sve maskom, Vaskom Popom i mudrostima... a tek sto je nasao sebi zenkicu... :(

E, nemoj tako! Sad me rastuzi i nekako mi ga je zao!
Hajde da se radujemo zbog njegove nove ljubavi i zelim mu srecicu!!!
Ma, da, nismo ti i ja zle devojke... Nek budu srecni i bericetni :lol: Brzo je on nasao devojku, sa prethodnom se razisao pre 10-ak dana... Prosto ne mogu da verujem.. :roll:

E, nemoj tako! Sad me rastuzi i nekako mi ga je zao!
Hajde da se radujemo zbog njegove nove ljubavi i zelim mu srecicu!!![/quote]
Ma, da, nismo ti i ja zle devojke... Nek budu srecni i bericetni :lol: Brzo je on nasao devojku, sa prethodnom se razisao pre 10-ak dana... Prosto ne mogu da verujem.. :roll:[/quote]

Pa vidis da voli da jurca...neka jurca...ali neka se i pazi....jel ako naleti na nas.......gadno!!!!

sandrita:
:?:
zasto visoki momci vole niske devojke????
stalno se pitam ....kad ugledam momka od 1.90 koji za ruku "vodi" devojku koja mu je do struka?
pa ona deluje kao da mu je dete a ne devojka...!
a uopste estetski ne izgledaju skladno!!!
hajde visoki momci ...da vas cujem!!!!!!

Ma, nije tačno da visoki momci vole niske devojke, presudna je obrnuta besomučna jurnjava portabl devojaka za visokim momcina. Džabe sam ubeđivao niske cice, da visina nema veze sa veličinom, ali u pitanju je opsednutost.
Srećom, moja devojka je vrlo visoka. I meni pomalo bode oči estetska disharmonija parova po pitanju visine.

babyphat:
Ma ove omalene samo lece svoje komplekse - mislim - ne moze ona da bude dobra riba sa 150, ma koliko da je lepa ili zgodna - to onda nije dobro upakovano!
A neka i dalje misle da se najjaci otrov drzi u malim bocicama - kao sto rekoh kompleks!
ajd sad to objasni tako da bude logicno.mislim ovo sa kompleksima?ja sam srednje visine al ipak me zanima odakle tebi takva senzacionalna otkrica?

sandrita:
:?:
zasto visoki momci vole niske devojke????
stalno se pitam ....kad ugledam momka od 1.90 koji za ruku "vodi" devojku koja mu je do struka?
pa ona deluje kao da mu je dete a ne devojka...!
a uopste estetski ne izgledaju skladno!!!
hajde visoki momci ...da vas cujem!!!!!!

ZATO STO NISKE DEVOJKE VOLE VISOKE TIPOVE! :lol:
pa stvarno,ja sam visoka 1.68cm...i ako on nema preko 1.85-tesko da cu ga i pogledati...sta cu kad drzim glavu visoko :lol: ma,stvarno,nekako je lepse,je l' musko il' nije?!mrshav ili nizak tip za mene nije tip :!: :!: :!: moze da ima facu i kao bred pit.not my cup of tea! treba pored njega da se osecas zasticeno,zenstveno,da znas da je jaci od tebe...a ne da lici na tvoju drugaricu samo sto se brije!da mogu da nosim njegovu kosulju kao kucnu haljinu!ma,Vlade Divac,sta reci vise!:wink:

babyphat:
Ma ove omalene samo lece svoje komplekse - mislim - ne moze ona da bude dobra riba sa 150, ma koliko da je lepa ili zgodna - to onda nije dobro upakovano!
A neka i dalje misle da se najjaci otrov drzi u malim bocicama - kao sto rekoh kompleks!

da nabrojim samo 2 koje (su) žarile i palile: Merilin Monro -1,50m, i Stanislava Dimitrijević
Setiću se još :wink:

mene fascinira zašto jaaako visoki momci jure (u nekom momentu koji me podseća na Henrija Milera, bah) za PATULJASTIM devojkama. Znači, još nižim od 1,5 m (ima i takvih, verujte).
Meni je sve ok do 1,75,6,7 m ...ali ja nisam muško :lol:
a viših se plašim i ne družim se s njima :D
Kad vidim takvu a da nema savršeno telo (one moraju mnogo više da vode računa, jer su nekako...vidljivije, sve se više vidi, svaki višak, a onda deluje bedevijasto), non-stop joj blenem u dupe i sapi, potpuno sam fascinirana količinom mesa, pa šta god da kaže ja gledam kroz tu prizmu, i onda mi neprijatno.
E, drugo je kad su te te ekstremno visoke ujedno i vitke, onda se naviknem posle pola sata ili manje, da je slušam. :D

Betty:
babyphat:

da nabrojim samo 2 koje (su) žarile i palile: Merilin Monro -1,50m, i Stanislava Dimitrijević
Setiću se još :wink:

mene fascinira zašto jaaako visoki momci jure (u nekom momentu koji me podseća na Henrija Milera, bah) za PATULJASTIM devojkama. Znači, još nižim od 1,5 m (ima i takvih, verujte).
Meni je sve ok do 1,75,6,7 m ...ali ja nisam muško :lol:
a viših se plašim i ne družim se s njima :D
Kad vidim takvu a da nema savršeno telo (one moraju mnogo više da vode računa, jer su nekako...vidljivije, sve se više vidi, svaki višak, a onda deluje bedevijasto), non-stop joj blenem u dupe i sapi, potpuno sam fascinirana količinom mesa, pa šta god da kaže ja gledam kroz tu prizmu, i onda mi neprijatno.
E, drugo je kad su te te ekstremno visoke ujedno i vitke, onda se naviknem posle pola sata ili manje, da je slušam. :D
Za M.M. je ok , ali sta tu Stanislava ima da zari i pali,skinula se i pokazala cupi i sad je kao riba????
Da to ovde uradi i bilo koja druga devojka bila bi u centru, jer se vecina nasih momaka lozi na tu vrstu!!!

Back